| 

Komentarji na članke

» Kako se izogniti bančnemu posojilu
Elena | 16.09.2019 ob 12:02
Dragi iskalci posojil

Imate kakršne koli finančne težave? Ali želite začeti svoje podjetje? To posojilno podjetje so ustanovile organizacije za človekove pravice po vsem svetu z edinim namenom, da pomaga revnim in ljudem s finančnimi težavami v življenju. Če želite zaprositi za posojilo, se nam obrnite s spodnjimi podrobnostmi na elektronski naslov: elenanino0007@gmail.com

Ime:
Zahtevani znesek posojila:
Trajanje posojila:
Telefonska številka:

Hvala in Bog blagoslovi
ZAUPANJE
Elena
Susan Benson | 13.09.2019 ob 23:59
Pozdravljeni, se finančno spopadate in ste se ga naveličali? Ali potrebujete nujno posojilo za širitev obstoječega podjetja ali začetek novega podjetja ali potrebujete finančno pomoč za osebne potrebe ali druge namene? Če je odgovor pritrdilen, vam svetujem, da se obrnete na nas v Sunshine Financial Group preko tega e-poštnega naslova (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com), da dobite posojilo v 24 urah, ker nudimo zagotovljeno pomoč pri pridobitvi posojila.

Naša organizacija nudi pomoč pri pridobivanju posojila posameznikom, ki nujno potrebujejo finančno pomoč in to počnemo že več kot 5 let.

Ponujamo vse vrste posojil, tako zavarovana kot nezavarovana posojila. Brez skritih stroškov.

Lastnosti in prednosti
Ne glede na to, ali iščete dodaten denar za nakup avtomobila ali hiše, posojilo za poravnavo dolga ali celo za poroko, zaupajte Sunshine Financial Group, da to omogoči. Naša posojilna storitev vam omogoča dostop do:

- gotovinsko posojilo v višini do 20 milijonov EUR
- Ugodna letna stopnja 3%,.
- prilagodljive možnosti odplačevanja; Za odplačilo posojila lahko izbirate med 1 in 30 leti
- Uporabite kadarkoli in kjer koli

Sunshine Financial Group je celovito podjetje za finančne storitve, ki si prizadeva pomagati izboljšati svoj dolgoročni finančni uspeh. Naši prilagojeni programi so zasnovani tako, da pomagajo rasti, zaščititi in ohraniti vaše bogastvo z zagotavljanjem prilagojenih storitev in strokovnega znanja.

Za več informacij nas kontaktirajte preko
E-pošta: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
{WhatsApp: +447903159998}

Za vse je najeto posojilo, prijavite se danes in veseli boste, da ste ga storili
remmy jones | 12.09.2019 ob 23:55
Ali potrebujete posojilo? ponujamo vse vrste posojila, kot so osebna posojila, posojila za konsolidacijo dolgov, tvegani kapital, poslovna posojila, izobraževalna posojila, domača posojila in posojila iz kakršnih koli razlogov in nujnih potreb. z obrestno mero 2,5% Ali vas je banka zavrnila? Imate slab kredit? Imate neplačane račune? Ste dolžni? Ali morate ustanoviti podjetje? Brez skrbi, ker smo tukaj, da vam ponudimo priložnost za posojilo. Naše posojilo se giblje od katerega koli zneska po vaši izbiri. če vas zanima, nam pišite na to e-poštno sporočilo: remmyjones20@gmail.com
Mr. George Anderson | 11.09.2019 ob 12:57
Iščete poslovno posojilo? osebno posojilo, stanovanjsko posojilo, avtomobilsko posojilo, študentsko posojilo, konsolidacija posojila, nezavarovano posojilo, posojilo tveganega kapitala z obrestno mero 2%, zainteresirani vlagatelji naj nas kontaktirajo po e-pošti: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

Nujna ponudba posojila.
happy day | 08.09.2019 ob 22:30
Pozdravljeni, tukaj prihaja ugodna ponudba za posojilo, ki vam bo za vedno spremenila življenje. PREGLED NA KAKO DOBIM POSOJILO, DA SPREMENIM BREŽNO ŽIVLJENJE DRUŽINE Moje ime je gospa Clency Dexter. Živim na ameriški Floridi in sem danes srečna ženska? Sama sem povedala, da bom vsakega posojilodajalca, ki bi lahko spremenil moje Broke Life in družino, napotila vsako osebo, ki išče posojilo, na Them. Dali so srečo meni in moji družini; potreboval sem posojilo v višini 250.000,00 USD, da sem vse življenje začel kot vdova s tremi otroki. Mislil sem na to pošteno in GOSPOD, ki se je bal posojilnega posojilodajalca na spletu, ki mi je pomagalo pri posojilu v višini 250.000,00 USD Dollar, resnično se BOG boji ljudi, ki sodelujejo z ugledno posojilno družbo. Če potrebujete posojilo in ste stoodstotno prepričani, da boste posojilo vrnili, se obrnite nanje in jim sporočite, da vas je poslala gospa, Clency. stik preko E_mail:
happyday99loanfirm@gmail.com
maria leydi | 07.09.2019 ob 13:25
Pozdravljena ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 72 urah.
Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 10.000.000 € s stopnjo 2%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marialeydi06@gmail.com
maria leydi | 07.09.2019 ob 13:24
Pozdravljena ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 72 urah.
Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 10.000.000 € s stopnjo 2%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marialeydi06@gmail.com
Jurgen Zimmermann | 27.08.2019 ob 11:38
Pozdravljeni, ali nujno potrebuješ posojilo? potrebujete nujno posojilo? Pomagali vam bomo dobiti hitro posojilo v gotovini za reševanje finančnih težav po zelo nizki obrestni meri 3%. Ta program financiranja omogoča stranki, da uživa povračilo nizkih obresti.

Ponujamo vse vrste posojil, ne glede na to, da gre za medicinske račune, šolske pristojbine, predčasno plačilo, poslovno posojilo, osebno posojilo, posojila za konsolidacijo dolgov ali nepričakovane težave z gotovino, npr. Naša storitev je hitra, varna, zanesljiva.

Ni več čakalnih dob ali stresnih obiskov bank. Naša storitev je na voljo 24/7 - dobite lahko posojilo in dokončate svoje transakcije, kadar koli in kjerkoli jih potrebujete

Zagotavljamo podporo 24 ur svetovnega razreda.

Za poizvedbe / vprašanja? - Pošljite elektronsko sporočilo na (financialmarketservice@gmail.com) in prejmite odgovor v nekaj minutah.

Vaša družina, prijatelji in sodelavci vam ne bodo smeli vedeti, da vam primanjkuje gotovine, preprosto nam pišite in dobili boste posojilo.

Vaša finančna svoboda je v vaših rokah!

Vedno smo veseli vašega sporočila! Če imate kakršne koli povratne informacije, vprašanja ali pomisleke, nam pišite po e-pošti
financialmarketservice@gmail.com
financialmarketservice@gmail.com

Pišite nam in zdaj boste veseli
mary anne | 25.08.2019 ob 01:09
Pozdravljeni, prejel sem 20.000,00 USD posojila od REMY FINK COMPANY EMIAL: REMY.CREDIT111@GMAIL.COM

ali potrebujete nujno posojilo v naslednjih 24 urah, moje ime je Mary Anne iz ZDA, posojilo bom dobil od podjetja REMY FINK COMPANY brez stresa ali zamude, če potrebujete nujno posojilo, takoj pa ga pošljite na EMAIL: {remy.credit111 @ gmail. com}

pošljite mu e-pošto za hitro posojilo EMAIL: REMY.CREDIT111@GMAIL.COM

Bog vas blagoslovil, gospod REMY FINK
Mr Elijah | 22.08.2019 ob 13:37
Ali potrebujete posojilo za plačilo računov? Potrebujete osebno ali komercialno posojilo? Potrebujete posojilo za različne druge namene? Če je odgovor pritrdilen, nas prosimo, da nas danes za posojilo kontaktirate na naslovu (loancreditinstitutions@gmail.com). Ponujamo največje posojilo od 20.000,00 do 2.000.000,00. Ponujamo fiksno obrestno mero za posojilo @ 2 za 1-20 let. Pred začetkom mesečnega plačila damo dva meseca milostnega obdobja. Torej, če vas zanima "pridobitev posojila po e-pošti" (loancreditinstitutions@gmail.com)

Obrazec za posojilo: polno ime:

država:
stanje:
Mesto:
Omar.
Številka modela:
Telefonska številka:
Znesek posojila:
Mesečni prihodek:
Poklic:
Obdobje posojila:
Namen posojila:
Email naslov:
Ste se že prijavili?
Mr donald lee | 14.08.2019 ob 08:07
zdravo

Več kot 27.000 lastnikom podjetij zagotavljamo več kot milijardo evrov poslovnih posojil, kot ste vi. Uporabljamo lastno tvegano tehnologijo, da vam zagotovimo ustrezne poslovne kredite za rast vašega podjetja. Naše storitve so hitre in zanesljive, posojila so odobrena v 24 urah po uspešni uporabi. Ponujamo posojila od najmanj 5000 do največ 500 milijonov EUR. Storitve DONALD LEE LOAN vam bodo najele posojilo z sprejemljivo obrestno mero 2% in trajanjem posojila od 1 do 30 let za poplačilo posojila (nezavarovano). Naš cilj je zagotavljanje odličnih profesionalnih finančnih storitev. Posredniki / svetovalci / posredniki lahko sprejmejo svoje stranke in so 100-odstotno zaščiteni. Delali bomo s polnim zaupanjem v koristi vseh deležnikov. Ne zaščitite svojih finančnih težav sami, zato vam ni treba biti dolžnikov ali finančnih obremenitev, zato se morate za rešitev finančnih težav hitro obrniti na nas. V veliko veselje nam bo, ko boste finančno stabilni. E-pošta (donaldleeloaninvastmentcompany@gmail.com)
financeserieux | 09.07.2019 ob 12:38
Ali ste nujno pripravljeni plačati račune, če se potem obrnete
za več informacij po elektronski pošti: finance.micro1@gmail.com
s podatki o pihanju

Imena in imena:
država:
Zahtevani znesek posojila:
Trajanje posojila:
telefon:
mobile:
financeserieux | 09.07.2019 ob 12:24
Ali ste nujno pripravljeni plačati račune, če se potem obrnete
za več informacij po elektronski pošti: finance.micro1@gmail.com
s podatki o pihanju

Imena in imena:
država:
Zahtevani znesek posojila:
Trajanje posojila:
telefon:
mobile:

» Nakup multifunkcijske naprave
MRS KATHY HALL | 14.09.2019 ob 11:42
Pozor:
Iščete resnično finančno posojilo, ki vam bo dalo posojilo med 5.000 in 5.000.000 evrov (za posojilo podjetja ali podjetja, osebno posojilo, stanovanjska posojila, avtomobilsko posojilo, posojila za konsolidacijo dolgov, tvegani kapital, posojilo za zdravstveno varstvo itd.)
Ali vam je bilo zaradi enega ali drugega razloga zavrnjeno posojilo banke ali finančne institucije?
Prijavite se zdaj in v treh dneh predelajte in odobrite resnično finančno posojilo.
METODISTIČNO SODELOVALNO DRUŽBO POSOJILA, smo "mednarodno akreditirani posojilodajalec", ki posameznikom in podjetjem z dejansko osebno izkaznico ali mednarodnim potnim listom države za preverjanje daje NEPREMIČNE FINANČNE POSOJILE.
Povračilo posojila se začne 1 (eno) leto po prejetju posojila, trajanje odplačevanja pa se giblje od 3 do 35 let.

ZA DOLOČEN ODGOVOR IN OBDELAVO VAŠEGA ZAHTEVA ZA POSOJILO V 2 DELOVNIH DNIH,
Pišite nam neposredno prek tega e-poštnega naslova: methodistcooperativeloan@gmail.com


Pišite nam z naslednjimi informacijami:

Polno ime:____________________________
Znesek, potreben kot posojilo: ________________
Trajanje posojila: _________________________
Namen posojila: ______________________
Datum rojstva:___________________________
Spol: _______________________________
Zakonski status:__________________________
Kontaktni naslov:_______________________
Mesto / poštna številka: __________________________
Država:_______________________________
Poklic: ____________________________
Mobilni telefon:__________________________

Pošljite svojo zahtevo za takojšen odgovor na: methodistcooperativeloan@gmail.com

Hvala vam.
KATHY HALL
Direktorja.
METODISTIČNO DRUŽBO ZA KORIŠČENJE LIMELIGHT
E-pošta: methodistcooperativeloan@gmail.com

» Uspešnice na področju pisarniškega pohištva
Gospod James Michael | 13.09.2019 ob 22:26
Pozdravljeni, gospod James Michael, zakonit in zanesljiv posojilodajalec. Dajem posojila pod jasnimi in razumljivimi pogoji pod 3% obrestno mero. Od 3.000,00 do 10.000.000,00 USD, samo evro in funtov. Oddam poslovne posojila, osebne posojila, študentske posojila, posojila za avtomobile in posojila za odplačevanje računov. Če potrebujete posojilo, se morate takoj obrniti na mene na: jamesmichaelloanservices@yahoo.com

Bog vas blagoslovil

S spoštovanjem,

Gospod James Michael
E-pošta: jamesmichaelloanservices@yahoo.com

» Prodamo neaktivno podjetje
Neoowonia | 13.09.2019 ob 06:47
Здесь вы можете заказать копию любого сайта под ключ, недорого и качественно, при этом не тратя свое время на различные программы и фриланс-сервисы.

Клонированию подлежат сайты как на конструкторах, так и на движках:
- Tilda (Тильда)
- Wix (Викс)
- Joomla (Джумла)
- Wordpress (Вордпресс)
- Bitrix (Битрикс)
и т.д.
телефон 8-996-725-20-75 звоните пишите viber watsapp
Копируются не только одностраничные сайты на подобии Landing Page, но и многостраничные. Создается полная копия сайта и настраиваются формы для отправки заявок и сообщений. Кроме того, подключается админка (админ панель), позволяющая редактировать код сайта, изменять текст, загружать изображения и документы.

Здесь вы получите весь комплекс услуг по копированию, разработке и продвижению сайта в Яндексе и Google.

Хотите узнать сколько стоит сделать копию сайта?
напишите нам
8-996-725-20-75 звоните пишите viber watsapp
jani | 29.11.2012 ob 11:22
lahko kontakt

» Besedno komuniciranje
JAZ SEF | 11.09.2019 ob 12:27
HALOOO
JAZ SEM GLAVNI | 11.09.2019 ob 12:26
Daj Dragica kaj pametujes?!
MINEA ROJKO | 11.09.2019 ob 12:25
ZELO STE MI PRIPOMOGLI K DELU.
HVALA!
DAVID PANIĆ | 11.09.2019 ob 12:24
SUPER STRAN!
mucek martin | 10.09.2019 ob 13:25
supertasticno
mucek martin | 10.09.2019 ob 13:24
supertasticno
pjeb jager | 10.09.2019 ob 13:16
mega
brencl | 30.09.2008 ob 11:17
odlično
blaž  | 30.09.2008 ob 11:13
hec! zelo zanimivo
jaka | 30.09.2008 ob 11:12
za nič
blaž | 30.09.2008 ob 11:11
ni zanimivo
nejc | 30.09.2008 ob 11:03
zelo zanimivo
pero  | 30.09.2008 ob 08:38
zelo zanimivo
admin | 29.03.2008 ob 13:35
Zahvaljujemo se za opozorilo! Upamo, da bomo v prihodnje lahko izpolnili vaša pričakovanja.
Dragica | 29.03.2008 ob 10:15
Spoštovana!
vsaj pri člankih, ki govorijo o vrstah komunikacij, pričakujem pravilne zapise besed.

» Portal za inovativne Imam idejo!
Dragan | 15.08.2019 ob 16:37
Pozdravljeni! Mene zanima kje lahko investiram svoje inovacije za patente ki še niso narejeni iz dneva v dan prihajajo različne ideje. In toliko financ nimam da bi to vse sam izdelal. Tako da potrebujem investitorje za moje izzume. Hvaležen bi bil da bi se moje ideje realizirale v svetu hvala. Za dodatne info. Dosegljiv na email. Dragan.goj@gmail.com

» Načini kako zaslužiti denar - tudi medtem ko spite
Monica Roland | 04.08.2019 ob 02:26
Dober dan, moje ime je Monica Roland iz Tajske, želim pričati o dobrem posojilodajalcu, ki mi je pokazal svetlobo, potem ko so ga štirinajst različnih internetnih posojilovalcev prelomili tukaj v naši državi, vsi obljubljajo, da mi bodo dali posojilo, potem ko me bodo plačali veliko provizij, ki ne prinašajo nič in niso prinesle pozitivnega rezultata. Izgubil sem trdo zaslužen denar in bil je skupaj 13.300,00 evrov Nekega dne, ko sem brskal po internetu in iskal oporo, ko sem naletel na pričanje moškega, ki je bil tudi prevaran in se na koncu navezal na zakonito posojilo z imenom Posojilo Institucije, kjer je končno dobil posojilo, sem se odločil, da se obrnem na isto posojilo in nato sem jim povedal svojo zgodbo o tem, kako so me prestrašili štirje različni posojilodajalci, ki niso naredili ničesar, razen, da so me boleli. Podjetju razlagam po pošti in vse, kar so mi rekli, ne jočem več, ker bom dobil posojilo v njihovem podjetju in prav tako sem se pravilno odločil, da se obrnem na njih. Izpolnil sem obrazec za posojilo in nadaljeval z vsem, kar je bilo zahtevano od mene, in prejel sem znesek posojila v višini 160.000,00 EUR s strani tega velikega posojila za posojila podjetja, ki ga upravlja gospod Elijah, in danes sem srečen s svojo družino, ker Credit Institutions Limited mi je dal posojilo, zato sem se zaobljubil, da bom še naprej pričal po internetu, kako sem dobil posojilo. Ali nujno potrebujete posojilo? prijazno in hitro se obrnite na kreditne institucije Posojilo zdaj, če želite posojilo prejeti po e-pošti: (loancreditinstitutions@gmail.com) ali (Loancreditinstitutions@protonmail.com) Verjamem, da tudi drugi ljudje pričajo o tem istem poštenem posojilodajalcu
Monica Roland | 04.08.2019 ob 02:26
Dober dan, moje ime je Monica Roland iz Tajske, želim pričati o dobrem posojilodajalcu, ki mi je pokazal svetlobo, potem ko so ga štirinajst različnih internetnih posojilovalcev prelomili tukaj v naši državi, vsi obljubljajo, da mi bodo dali posojilo, potem ko me bodo plačali veliko provizij, ki ne prinašajo nič in niso prinesle pozitivnega rezultata. Izgubil sem trdo zaslužen denar in bil je skupaj 13.300,00 evrov Nekega dne, ko sem brskal po internetu in iskal oporo, ko sem naletel na pričanje moškega, ki je bil tudi prevaran in se na koncu navezal na zakonito posojilo z imenom Posojilo Institucije, kjer je končno dobil posojilo, sem se odločil, da se obrnem na isto posojilo in nato sem jim povedal svojo zgodbo o tem, kako so me prestrašili štirje različni posojilodajalci, ki niso naredili ničesar, razen, da so me boleli. Podjetju razlagam po pošti in vse, kar so mi rekli, ne jočem več, ker bom dobil posojilo v njihovem podjetju in prav tako sem se pravilno odločil, da se obrnem na njih. Izpolnil sem obrazec za posojilo in nadaljeval z vsem, kar je bilo zahtevano od mene, in prejel sem znesek posojila v višini 160.000,00 EUR s strani tega velikega posojila za posojila podjetja, ki ga upravlja gospod Elijah, in danes sem srečen s svojo družino, ker Credit Institutions Limited mi je dal posojilo, zato sem se zaobljubil, da bom še naprej pričal po internetu, kako sem dobil posojilo. Ali nujno potrebujete posojilo? prijazno in hitro se obrnite na kreditne institucije Posojilo zdaj, če želite posojilo prejeti po e-pošti: (loancreditinstitutions@gmail.com) ali (Loancreditinstitutions@protonmail.com) Verjamem, da tudi drugi ljudje pričajo o tem istem poštenem posojilodajalcu

» prodamo podjetje
Bojan Kurinčič | 05.12.2018 ob 12:08
Cena?
Bogo | 14.08.2018 ob 16:06
Zanima me cena in koliko je zaposlenih
Danijel | 11.05.2018 ob 02:24
Cena?
dojo | 01.09.2017 ob 16:58
zanima me ali imate v registraciji podjetja nakup in posredovanje pri prodaji avtomobilov. prosim tudi da mi sporočite ceno prodaje. hvala
33 | 23.07.2011 ob 19:50
kupim lahko več informacij
Bobo | 13.06.2011 ob 13:31
Zanima me trgovsko podjetje za uvoz živil, oziroma če je vaše podjetje registrirano za to dejavnost, oziroma za kaj je registrirano ter koliko časa je na tržišču.
Irena | 07.06.2011 ob 13:03
Prosim za več informacij ZA PRODAMO PODJETJE 28.3.11 9.08

» Prodajni avtomati sveta
Adi | 22.08.2018 ob 12:13
Pozdravljeni,
zanimam se za kruhomat, samopostrežni avtomat za prodajo kruha in pekovskega peciva.
Prosim za več inf. o takšnem avtomatu in kakšno ponudbo.
Moj kontakt :
Hvala.
bojan | 12.12.2016 ob 09:34
pisite povpraševanje na bojan.avomaticm@gmail.com
jozica | 26.11.2016 ob 18:04
Zanima me avtomat za prodajo pakirane hrane in pijače,cenik in slika. avtomata.Velikost in kaj se potrebuje za priključek. Hvala
Jozica
srečko | 07.09.2016 ob 14:58
Zanima me kje se da dobiti avtomat za sveža jajca-jajcomat! Hvala
Mana | 25.06.2015 ob 01:11
Zanima me kje iskati avtomat, ki bi bil primeren za prodajo spominkov... ? Kje v sloveniji bi prodajali ali izposojali različne avtomate?
nana | 05.02.2013 ob 11:53
Pozdravljeni!

Zanima me ali gdo ponuja avtomate za kavo, kjer se lahko vstavi večji kartonast-papirnat loncek za take away kavo in vkljucuje tudi funkcijo dodajanja sladkorja in zlicke. Pogoj ,da te predmeti, sladkor, zlicka in salcka niso na dosegu torej jih ne more oseba odnesti brez narocila! Hvala za morebitne informacija! Nana
Juhomat | 02.08.2011 ob 12:05
Pozdravljeni
Prodajamo avtomate, ki pripravljajo tople testenine v lončku in priložijo vilico. Za kontakt poglejte na juhomat pika si.

Matija
PETER | 14.03.2010 ob 10:28
KMALU BOMO ODPRLI PRVO AVTOMATSKO PRODAJALNO HRANE V SLOVENIJI V CENTRU LJUBLJANE....
REGIJA D.O.O.
PODVIN 9
3313 POLZELA
g.SAŠO, POŠLJITE MI MAIL IN VAM POŠLJEMO VEČ INFORMACIJ
pOZDRAV,
PETER ČVAN
PETER | 14.03.2010 ob 10:26
MI IMAMO AVTOMATE, V KATERIH LAHKO PRODAJATE OMENJENO BLAGO, LAHKO PRODAJATE OD STEKLENIČK, DO VEČJIH STEKLENIC ( 1L), PLASTENK...ITD.
aVTOMATSKA TRGOVINA REGIAMAT JE PRIMERNA ZA PRODAJO RAZLIČNIH VRST IZDELKOV, OD HRANE, KOZMETIKE, MANJŠIH TEHNIČNIH IZDELKOV.....ITD.
POGKEJTE NA GOOGLE REGIAMAT, ALI NAS POKLIČITE 041 391 340
Sašo | 13.01.2010 ob 21:01
Pozdravljeni

Iščemo ponudnika samopostrežnega avtomata za prodajo kozmetike za sončenje.
Samopostrežne avtomate bi bili locirani po sončnih studiih in plažah.
Aparate želimo kupiti ali najeti.

Hvala za Odgovor
SAŠO

» Poslovna darila in davki
Tina  | 20.07.2018 ob 14:47
Spoštovani, zelo poučen članek. Zanima me, če podarimo paket z izdelki ki posamezno ne presegajo 20 € vendar je skupna vsota vdrednost darila nad 20 €, se potem priznava odbitek vstopnega DDV-ja? Pišem iz društva: https://www.pannart.com/kategorija-izdelka/darila/poslovna-darila/
Janko | 05.07.2018 ob 07:48
Pozdravljeni, hvala za vaš zapis. Mi bo prišel zelo prav, še posebej sedaj, ko se počasi začenja spet obdobje poslovnega obdarovanja. Imam pa eno vprašanje, glede na to, da vaš zapis datira že v davno leto 2008. Ali vaše trditve o zakonodaji na tej strani še držijo oz. kje bi v zvezi s poslovnimi darili lahko našli bolj aktualne informacije?
poslovna darila

» Gopro Cross kart
chaffaud84@gmail.com | 20.04.2018 ob 00:01
prospectus modelo

gracie

» Pravni nasvet - jubilejne nagrade
Jakob | 20.03.2018 ob 08:50
tle vse lepo poiše [url]https://data.si/blog/2017/09/13/kdaj-delavcu-pripada-jubilejna-nagrada/[/url]
anastasia | 24.10.2017 ob 09:37
Avgusta prihodnje leto bom imela 40 let delovne dobe pri istem delodajalcu v javnem sektorju. Upokojila se bom pa konec 2018. Zanima me, ali mi pripada jubilejna nagrada ob 40 letih delovne dobe?
LP,
Jožica Ukmar | 26.05.2017 ob 17:40
Zaposlena sem bila v tekstilni,mesni in sedaj v lesni industriji od leta 2000.Lani v letu 2016 decembra meseca sem dopolnila 30 let skupne delovne dobe. Mene zanima,če mi pripada izplačilo nagrade za delovno dobo,saj v tem podjetju sem zaposlena polnih 17 let.lp
pika | 08.11.2016 ob 22:24
ALI JE DELAVEC UPRAVIČEN DO JUBILEJNE NAGRADE, ČE JE npr. DOSEŽENA SKUPNA DELOVNA DOBA 10 LET IN TA NI SKUPAJ V ISTEM PODJETJU. ALI PRIPADA DELAVCU NAGRADA SAMO ZA OBDOBJE DELAVNE DOBE V ISTEM PODJETJU?
Boris  | 20.04.2016 ob 20:21
JUBILEJNA NAGRADA KDO JE OPRAVIČEN IN KDAJ ,ČE SE DELODAJALCI MENJAJO PROSIM ZA KAKŠEN ODGOVOR HVALA
Boris  | 05.03.2016 ob 13:27
Imam čez 31 let delovne dobe pri različnih delodajalcih pa še nikoli nisem dobil jubilejne nagrade .Ali imam še kakšno možnost?
SENTA  | 25.03.2015 ob 19:28
ŠE VEDNO PA NISEM RAZUMELA ALI JE DELAVEC UPRAVIČEN DO JUBILEJNE NAGRADE, ČE JE npr. DOSEŽENA SKUPNA DELOVNA DOBA 20 LET IN TA NI SKUPAJ V ISTEM PODJETJU. ALI PRIPADA DELAVCU NAGRADA SAMO ZA OBDOBJE DELAVNE DOBE V ISTEM PODJETJU? BI PROSILA ZA OBRAZLOŽITEV.

» Prodam - oddam spletni portal
Jaka Vrankar | 14.03.2018 ob 09:47
Spoštovani, zanima me odkup vašega posla, je še na voljo?

» Tipična vedenja pri komuniciranju
šoja | 30.11.2017 ob 08:05
članek mi nazorno pove o različnih oblikah vedenja pri komuniciranju.
za zadnji odstavek bi bila dobra še razprava- kaj pa če šefove odločitve res niso pravilne...!?

» Kakšnega posla se lahko lotite z manj kot 100 evri v žepu?
tone14 | 12.12.2016 ob 08:35
Lahko izdam skrivnost, ki se je pri meni obnesla. Izdelal sem sistem za igranje rulete, vendar z zelo niskimi zneski. Se pravi gre bolj za garanje, kar pomeni veliko biti na ruleti z vložkom 35€ + bonus skupaj 100€. Ker sem izdelal tudi simulacijo sem ugotovil, da bom in tudi sem v plusu. Več na mail: tonetomle@gmail.com
ata | 20.12.2013 ob 12:50
sam še 3 moraš prpelat. pa ni piramida... :)
Jože | 20.12.2013 ob 11:49
Imam posel,ki ne stane nič
poši na mail
jpos.po51@gmail.com
SandiB | 03.02.2013 ob 10:37
LP..
ze neki casa brskam internet za to magicno poslovno priloznost ....
kot je komentiral poslovnap...si mres bit motiviran za se neki novega naucit kaj ki mores za vse placat ...
ali par dni nazaj sem nasu kje se lahko zacnes bol resno ucit oz oz pspoznavas to Affiliate sceno bol podrobno in to tudi ZASTONJ ....
vec o temu :
https://my.wealthyaffiliate.com/sandib/a_aid/4fd3613b
Poslovnapriloznost.s | 03.12.2010 ob 13:55
Uspejo tisti, ki si dovolj prizadevajo in imajo dovolj motivacije... Dobro je če znaš vsaj pravilno pisat... hehe kajneda "asd"
Vsekakor je veliko lažje in bolj donosno, kot npr. kopanje jarkov... No ja za kopanje jarkov pa ne rabiš kakšne posebne izobrazbe... Zakaj pa potem tega ne počnejo vsi? lol
Nobena stvar ni taka, da bi jo potem kar vsi delali in nihče ne bi več hodil v službo... Vedno ostanejo ljudje, ki se jim takih stvari ne da počet...

http://www.poslovnapriloznost.si
martina | 05.02.2009 ob 00:01
želela bi zaslužiti preko interneta, toda ne vem kako začeti. Ali mi lahko pomagate z nasvetom. Izdelujem unikatne kravate z kristali Swarovski in bi jih želela prodati v tujino, toda ne vem kako? Pošljite mi odgovor prosim na moj email: branko.zbil@amis.net
asd | 01.10.2008 ob 11:50
če bi blo to klo lahko pol noben več hodu v službo ampak bi vsi mel s.p. al d.o.o.
ata | 11.06.2008 ob 11:26
no evo, pa nej špe kdo reče, da nima denarja za biznis.)

» Uporaba službenega ali osebnega vozila v službene namene
Leonardo | 10.12.2016 ob 09:07
Ga. Lea morm rečt da nimaš pojma o vozilih. Najbrž voziš nov avto in bi rada dobila večjo km.
Starejša vozila imajo višjo porabo in več stroškov amortizacije!

» Da bo (tudi) moj otrok bogat
King je moj sin | 09.12.2016 ob 19:43
To pa ni res brez denarja se nemore nič in tako učim svojega sin da more se dobro zaposliti in biti bogat ko donald trump .. Izkušen ti neveš nič u denarju
King je moj sin | 09.12.2016 ob 19:41
Ma kako pa lahko takoj dobim denar da ga dam svojemu sinu??
ando | 21.08.2008 ob 08:34
Dober clanek, vsebino pa prilagajajte domacim razmeram in bodite dosledni pri dogovorih. Clovek mora gospodariti tako z svojim casom kot denarjem.
izkušen | 20.08.2008 ob 23:18
butast članek. Ljudje ki imajo "pravi" odnos do denarja živijo slabše. Ljudje, ki kopičijo denar so običajno nesrečni ker se stalno bojijo da ga bodo izgubili.

Otroke je treba naučiti da denar ni vrednota ampak samo sredstvo za doseganje ciljev.

Dinar ima samo en namen - da se ga zamenja za dobrino.

» Knjiga Biseri za Lolo, Katja Bergles
Leja | 24.11.2016 ob 16:56
Super knjiga! Priporočam!
Tjaša | 14.03.2013 ob 14:03
Vredna branja!

» Franšiza
Peter Strauss | 16.08.2016 ob 20:02
Pozdravljeni.

Slišal sem, da so pralnice perila dobičkonosen posel. (brez stroškov dela, majhna investicija, dobra in hitra donosnost naložbe).
Raziskal sem franšize in ponudba Speed Queen investitorja je precej prepričljiva.
Zanima me sledeče : Nisem razgledan na področju franšiz in posla pralnic perila ; Potreboval bi vaš nasvet in mnenje : je ta posel zares dobičkonosen ? Ste že slišali za podjetje Speed Queen oz. ste že kdaj sodelovali z njimi ? Naslov spletne strani tega podjetja : http://speedqueeninvestor.com/sl/

Že v naprej hvala za vašo pomoč !

S spoštovanjem

Peter

» Bi odprli popoldanski s.p.?
Gost | 27.07.2016 ob 21:04
vse delajo samo za to da država molze denar od nas.hoče vse več in več od nje pa nimamo nič.samo tisti ki so na socjalni imajo nekaj,mi pa nič.sramota da dam več državi kot ostane meni.koliko pa mi sploh da država zraven da lahko kaj delam?nič.samo pobira vedno več in več.fuj taki državi.sramota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Četrtek
od 11 do 19 °C

Petek
od 6 do 18 °C

Sobota
od 5 do 19 °C

Nedelja
od 6 do 22 °C

Anketa

Dopust...
je že mimo
šele pride
ga ne potrebujem

    rezultat