| 

Moja pisarna

Občutek igranja na domačem terenu pomeni zmago. Zmagajte v svoji pisarni.

Občutek igranja na domačem terenu pomeni zmago. Zmagajte v svoji pisarni.

Sklepanje poslov je bistveno lažje, če ste na domačem terenu. Povabite poslovne partnerje v vašo pisarno in si zagotovite zmago na poslovni poti.

Zelo pomembno je, da imate prostor, ki vam omogoča svobodo in mir. Poslovanje zahteva predanost in osredotočenost. To pa lahko dosežete le, če imate vse pod nadzorom, oziroma če lahko razmišljate na glas in brez motenj okolice. Kako pa boste dosegli to pa je drugo vprašanje. Veliko podjetnikov začne samostojno pot kar od doma. S tem pa seveda ni nič narobe. Z vidika stroškov je tudi zelo smiselno, kajti na začetku se srečamo z večjimi stroški, kateri pa se s časom poslovanja zmanjšajo. Ali pa se prihodki tako povečajo, da si določene stroške brez zadržkov lahko privoščimo. Določeni stroški pa niso le stroški, ki jih moramo plačati ne glede na uporabnost oziroma koriščenje. Na primer, strošek ogrevanja, priključek za vodo, RTV prispevek in podobno. to so stroški, ki jih imamo ne glede na to kako dejavno smo. Je pa res, da so določeni stroški tudi investicija. In najem poslovnega prostora je zagotovo ena takšnih investicij. Samo pomislite. Zjutraj se odpeljete v službo v vašo pisarno. Pisarna katere ste vi lastnik. Že sama misel na to je spodbujajoča in nam da toliko zagona in želje po ustvarjanju še več.

Poslovni partnerji s katerimi imamo namen skleniti posel bodo v nas videli večjo prednosti, če bomo sestanke in bolj diskretne pogovore vodili na temu primernem mestu. Ob enem pa bomo bolj dostopni strankam. V kolikor bomo omogočili strankam osebni stik, bo to imelo ogromen pozitiven učinek na poslovanje. Kajti na ta način se bomo s strankami tudi pogovarjali in od njih dobili prave informacije, kaj je potrebno narediti, da bomo še bolj uspešni. Vse to pa je mogoče, če bomo posle lahko vodili na za to primernem mestu. Omogočite si poslovni prostor že danes. Poslovni prostori čakajo na podjetnike kot ste vi, da jih najamejo.

sorodni članki