| 

horoskop

Za mesec Februar

 
Vaše splošno počutje bo v prvem tednu zelo harmonično. Vendar boste ves teden preveč neučakani in spremenljivega razpoloženja. Lahko se boste ob koncu tedna odločili za nekaj, kar ste že dolgo odlašali. Če imate dovolj denarja, pomislite zdaj tudi na to, da bi komu podarili nekaj svojega, lahko je tudi kaj drugega. Skopost ne more osrečiti človeka. To dejanje bi vam odprlo pot v pravo smer.

Že na začetku februarja boste spoznali, da tako ne more iti več naprej. Zdaj boste pripravljeni na kompromise. Ti dogovori bodo izjemno dobri za vas in vašo kreativnost. Morda ste predolgo zgolj sanjali o vaših željah in hrepenenjih. Neko poglavje se bo morda končalo in zdaj lahko neobremenjeno razmišljate o novih korakih. Umirjeni boste in tudi vaše misli bodo zbrane ter prisotne pri vsem kar delate in razmišljate.

Napetosti, ki so vas bremenile v preteklosti, se bodo polagoma sprostile in boste laže zadihali. Lahko boste nekaj delili, pa boste kljub vsemu zadovoljni, saj blišč denarja izzveni, če ga ne znamo uporabiti za nekaj dobrega, če smo skopi do sebe ali drugih. Pojdite ob koncu tedna v naravo, kjer boste morda našli tudi kakšno rešitev. V zadnjem tednu boste najprej žalostni, toda hitro boste spet začutili obilje pozitivnih doživetij okrog sebe. Ob koncu februarja bodite bolj potrpežljivi.

 
Prvi februarski dnevi vam bodo kljub zimi prinesli prijetno toplino in pozitivno vzdušje. Mogoče so to tudi nove ideje ali ustvarjalne moči, ki bodo pomembne za odnose z drugimi. Sodelovali boste uspešno in stvarno. Vse svoje težave, odločitve, veselje in bremena vedno nosimo s seboj. Morda boste zdaj hitreje reševali zadeve, ki se dolgo niso mogle uresničiti in na koncu boste le dosegli cilj, ki ste si ga zastavili v tem mesecu.

Morda boste ob začetku meseca februarja začutili kakšne blokade, osamljenost ali ohladitev odnosov. Lahko se vam porodi neka zanimiva ideja ali boste spregledali določene okoliščine. Prve dni v zadnjem tednu boste malce neodločni, če morate storiti kakšno dejanje, zato boste v sredi tedna najprej temeljito proučili okoliščine. Ko boste popolnoma prepričani v svojo pravilnost odločitve, boste našli tudi skladnost misli in dejanj, torej se boste tudi pravilno odločili.

Zaradi nekega odnosa ne boste ravno zadovoljni. Morda boste ugotovili, da ni iskrenosti in topline na obeh straneh. Svetujemo vam, da se čimvečkrat umirite, vsaj za nekaj trenutkov z globokim, premišljenim dihanjem. Vse stvari, ki bodo povezane z vašo eksistenco, boste uspešno reševali ob začetku zadnjega tedna. Spet se boste znali veseliti, morda celo preveč, a le ne pretiravajte, kajti lahko vam stvari uidejo izpod nadzora.

 
Na vaša pleča se bo zgrnilo veliko problemov, še bolj pa boste trpeli zaradi neizrečenih besed in čustev. Ob koncu tedna vas bo ta jeza seveda minila, saj boste našli varno zavetje ob svoji ljubljeni osebi. Ob koncu februarja vas čaka neka odločitev, ki jo že dolgo odlašate. Ko boste to storili, boste videli, da ni bilo tako težko in negotovo, kot ste pričakovali. Veliko notranjo moč in intuicijo boste občutili ob koncu meseca in tako boste prav s to pomočjo uspešno reševali tudi vsakdanje eksistenčne probleme.

Prve dni februarja boste zelo nervozni, toda tudi stres nam lahko da novo energijo in željo, da nekaj spremenimo. Morda boste iskali neke rešitve daleč od bistva problemov. V vaši okolici ali v vas samih bo veliko pretresov. Umaknili se boste v svoj svet in v miru premislili, kje se začne stvarnost in kaj je zgolj iluzija. Zato boste v zadnjem tednu naredili pomemben korak do vaše notranje preobrazbe. Preprosto boste spoznali, da boste živeli od tega trenutka dalje. Morda drugim to ne bo všeč in zato lahko pričakujete kakšen \\\\\\\"spopad\\\\\\\" z drugimi, ali samo z vašimi notranjimi občutki.

Ob začetku februarja boste že zelo utrujeni,bodisi od dela ali od drugih okoliščin, morda tudi zaradi krajših obdobij svetlobe. Lahko se boste razšli s kakšnim dobrim prijateljem, zlasti v naslednjem tednu, ker se vam bo zdelo, da vam zgolj jemlje moč in harmonijo. Lahko pa se pojavijo neke pozitivne spremembe, ki so bile povezane z vašo preteklostjo. Zato boste srečni in polni božanske energije lebdeli kot na leteči preprogi. Zadnje dni pa se boste zavedali, da smo prav zaprav vsi na isti poti in da ne moremo živeti drugače kot skupaj na tej ljubi Materi Zemlji.

 
V prvem tednu februarja je dobro, če boste veliko bolj potrpežljivi kot do sedaj. Predvsem je vaš problem, da hitro spreminjate odločitve in misli. Zavedali se boste, da je denar samo fasada, da se dejansko ljudje, ki ga imajo ne znajo veseliti. Marsikatero novo spoznanje boste delili z drugimi, saj boste v tretjem tednu zelo komunikativni. Vse iztekajoče dni v zadnjem vikendu boste dobre volje, kar bodo seveda opazili tudi drugi. V začetku februarja boste zelo pozitivni, nekako tako kot bi leteli visoko nad oblaki, daleč nad vsakdanjimi problemi. S svojimi bližnjimi boste v čudoviti harmoniji, prav tako boste čutili notranji mir tudi v sebi. Morda vas bo v zadnjem tednu čakala kakšna pomembna pot ali pa tudi bistvena sprememba. Spet vam priporočamo, da si vzamete čas za svoj notranji mir. Morda boste že v začetku februarja dokončali neko poglavje svojega življenja ali našli rešitev za kakšno situacijo, saj boste zdaj videli bolj nepristransko in celovito te okoliščine. Lahko bi se morali za nekaj odločiti, zdaj je pravi trenutek za naslednji življenjski korak. Vaše sanje ali hrepenenje po ljubezni se lahko prične uresničevati. Fizično boste v nekoliko slabši kondiciji, vendar boste še vedno razpolagali z obiljem pozitivne energije, ki jo boste izžarevali okoli sebe.
Petek
od -1 do 1 °C

Sobota
od 0 do 1 °C

Nedelja
od -6 do -5 °C

Anketa

Menjava mobilnega telefona...
Jupi !
Stres
Samo, če je res nujno

    rezultat