| 

horoskop

Za mesec Maj

 
V prvi polovici maja boste imeli dobre pogoje za poslovni uspeh in tudi če razmišljate o zamenjavi službe, so zvezde na vaši strani. Če ste nezadovoljni s svojim statusom, boste z obema rokama sprejeli obetavno ponudbo, ki vam jo bo na mizo prinesel nekdo, s komer poslovno sodelujete že dlje časa. Tudi za finance je za ovne najbolj ugodna prva polovica meseca. Pomladni topli dnevi vas bodo napolnili z energijo in v svoje odločitve ne boste dvomili.

V začetku meseca boste polni sebe, svojih idej in dosežkov, tako da boste šli okolici kar malo na živce. Kasneje se boste umirili in vaši odnosi z drugimi se bodo izboljšali. V službi vas bodo zelo motile nejasnost, površnost in neodgovornost, pri vaših nadrejenih pa bahavost ali nesposobnost. Možnost konfliktov iz tega naslova je znatna, zlasti v drugi polovici meseca. Maj vam bo prinesel nekaj več energičnosti, in sicer zlasti za zadeve v zvezi z nepremičninskimi posli.

V maju boste zelo marljivi in konstruktivni, zelo dobro si boste organizirali tako poslovne poteze kot tudi prosti čas, in končno vzpostavili ravnotežje med poslovnim in zasebnim življenjem. Na poslovnem področju bo veliko dogajanja, okoliščine, ki bodo presenetile vse, boste prav vi izkoristili v svoj prid prej, preden bodo ostali dojeli, kaj vse jim to lahko prinese. Na denarnem področju vas bodo bolj zanimale investicije kot pa lasten zaslužek in varčevanje.

 
Že na začetku meseca maja boste začutili novo količino energije in entuziazma, s katerim se boste lahko lotili problemov okoli sebe, kasneje pa tudi zaostalih obveznosti. Položaj zvezd vam kaže, da se boste sprememb, pa naj so še tako potrebne, lotevali skrajno obotavljivo, kot da bi se bali, da boste s tem ogrozili svojo varnost. Oborožite se s pravimi informacijami, pa bo vse veliko laže. Zlasti bodite na preži 3. maja, ko vam zvezde kažejo pomemben dan na poslovnem področju.

Že od srede meseca se boste počutili utrujeno, sprememb bo toliko, da jih boste težko dohajali. Sodelavci bodo delali bolj po svoje in ogromno energije bo potrebno, da bi cel sistem spet spravili v red. Čeprav navzven mirni in stabilni, pa boste v notranjosti precej napeti in živčni. Zato priznajte drugim svojo utrujenost, čeprav to ni v vaši navadi. Kajti če ne boste našli načina kontrolirati te napetosti, se vam bodo sčasoma pojavile posledice stalnega stresa. Vaš datum ta mesec v poslu je 10. maj.

Pri svojem delu boste uspeli izdatno pomagati tudi drugim. V drugi polovici meseca imate velike možnosti novih energij na službenem področju, v zvezi z prizadevanjem po priznanju in po izkazu vaše poslovne uspešnosti. Nekako boste bolj kot sicer odvisni od priznanja drugih - kaj si o vas misli javnost, vam bo pomenilo več kot ponavadi. Čisto možno pa je, da boste zaradi hlepenja po potrditvi padli pod vpliv kake osebe, ki z vami ne bo imela najbolj čistih namenov, zato bodite kar se da previdni.

 
Tehtnice si boste v začetku meseca zelo prizadevale za uspeh nekega projekta in za priznanje, da ste ve posebno zaslužne za ta rezultat. V drugi tretjini meseca pa boste popustile in se obrnile k načrtom za nove akcije, od katerih bodo nekatere zelo inovativne, vsekakor pa bodo presenečenje za marsikoga okoli vas. Vaš datum v poslu je 10. maj. Glede financ bodite posebej pazljive, saj bodo predvsem v prvi polovici meseca vaši odhodki znatno večji od prihodkov, želje pa tudi.

Škorpijoni ste znani po tem, da ste izredno motivirani v vseh dejanjih, obenem pa ste dovolj trmoglavi, da boste vztrajali pri začrtanem. A tokrat boste vseeno morali biti pripravljeni se učiti in spreminjati, da bi lahko napredovali. Sicer pa zadostuje to, da ste ponosni nase, zato se bosta ne glede na način napredovanja, vaš ugled in vpliv močno povečala. V drugi polovici meseca pazite na odhodke, stroške in posojanje denarja drugim.

Strelci pozor: naj je za vas to slišati še tako nenavadno, pa vendarle bo poglavitni poudarek vašega letošnjega maja delo, delo in še enkrat delo. Ne le, da imate polno mizo nalog, ki čakajo na vrsto, tudi s pogoji dela in z odnosi s sodelavci boste imeli veliko opraviti. Ni sicer videti, da bi imeli s tem težave, vsekakor pa si boste tudi v službi zaželeli malo miru. Res pa je tudi, da najboljši čas za odpravo zaostalih obveznosti prihaja šele proti koncu meseca maja.

 
V drugi polovici meseca maja vas bodo zasipali z obveznostmi, kar pa boste prenesli dokaj dobro. Šele proti koncu meseca boste začeli razmišljati o tem, da ste zgolj konj, ki vleče in bi se počutili bolje, če bi vlekel še kdo drug. Okolica se preveč zanaša na vašo neizmerno potrpežljivost, vendar kar je preveč je preveč. Postavite se zase, pa čeprav to pomeni, da ne boste s svojim vedenjem ravno vsem vpletenim \"ugajali\". Še posebej bodite v službi pozorni 18. maja! Na okoliščine, v katerih se nahajate, boste končno pričeli gledati z nekaj več optimizma, celo perspektiva se vam ne bo več zdela tako nejasna in negotova. Na delovnem mestu se bo stanje stabiliziralo. V drugi tretjini meseca (po 9. maju, še zlasti dobro vam kaže 10. maja) pa tudi ne bo več prepirov s sodelavci oziroma podrejenimi, če jih imate. Sicer pa vam ravno za mesec maj kaže, da boste pridobili močno podporo iz okolice, ki se bo izkazala za zelo pomembno. V prvi polovici meseca se boste največ ukvarjali s svojo okolico in z odnosi v njej. Nasvet - \"urejajte\" samo zadeve, ki se vas direktno tičejo, sicer vam kritike ne uidejo. V službi bodo vašo delovno mizo zasipali z delom, a se ne boste pritoževali, ampak se lotili vsake stvari posebej in jih tako tudi reševali. Pri tem vam bodo v pomoč tudi sodelavci, vi pa jim boste vrnili s požrtvovalnostjo na drugih področjih, marsikomu bo veliko pomenilo že to, da ste ga pripravljeni poslušati. Sicer pa bo za ribe že začetek meseca v poslu lahko prelomen (3 .maj).
Nedelja
od 12 do 25 °C

Ponedeljek
od 14 do 17 °C

Torek
od 14 do 17 °C

Sreda
od 11 do 15 °C

Anketa

Plastična operacija?
Zagotovo nekoč, v boju proti staranju
Seveda, na takšnem posegu sem že bil/a
Ne še, si pa želim določenih popravkov
Ne, osebno se za to ne bom odločil/a
Ne, sem absolutno proti medicinsko nepotrebnim posegom

    rezultat