| 

horoskop

Za mesec Julij

 
Ovni boste v tem mesecu veliko delali na vzpostavitvi reda in discipline, postavljanju stvari na svoje mesto in tudi urejanju svojega bivališča. Da boste pri tem zelo natančni, je odveč ponavljati, vaši bližnji (tako v službi in doma) vas bodo imeli vrh glave. Mesec julij pa vam bo naklonjen tudi pridobivanju socialne moči, obetate si lahko kar nekaj veselih dogodkov. Na področju kariere se vam obeta uspeh.

V prvi polovici meseca je videti veliko finančnih preglavic in skrbi, kasneje pa zatišje in obdobje stopicanja na mestu. Je to mogoče čas nakupov za počitnice, zbiranja denarja za dopust, kasneje pa nekaj več lenarjenja in uživanja? Služba bo ta čas nekako v drugem planu, tudi za tiste, ki na dopust sploh ne boste odšli! Morda zaradi tega, ker je bil že čas, da si nekoliko odpočijete, ali pa zaradi tega, ker je v vročini res težko delati. Pri denarju pa se pazite površnosti!

Dvojčki boste v tem času še naprej živahni kot že lep čas ne. Dogajanja torej ne bo manjkalo, jasno pa je tudi, da se pri ničemer ne boste ustavili za kaj več od nekaj bežnih trenutkov. Če ne bi bili tako prilagodljivi, bi šel cel mesec kar nekako mimo vas, tako pa vam bo s pomočjo dobre koncentracije, komunikacije in spomina uspelo doseči kar nekaj uspehov, med drugim boste z obrestmi nadoknadili vse zamujeno v prejšnjem mesecu.

 
V začetku meseca je v vašem horoskopu videti nekaj neodločnosti in omahovanja, tudi s kančkom depresije. Potem se bo začelo dogajati veliko tega in časa za obup, cincanje in večkratno preverjanje ne bo več. Morali se boste izpostaviti in presenečeni boste ugotovili, da vam gre zelo dobro. V drugi polovici meseca pridejo nekaj boljši dnevi tudi na finančnem področju – velike sreče ravno ne bo, si pa boste lahko kupili tisoč malenkosti, ki navadno ostanejo nekje med željami.

Levi doživljate zelo zanimive mesece. Polni boste sami sebe, koncem meseca boste šli s svojim nastopaštvom svoji okolici že pošteno na živce. Nasploh se boste v juliju aktivno družili z znanci, prijatelji in poslovnimi partnerji. Nekaj časa (in morda denarja) boste namenili tudi dobrodelnim dejavnostim, kar sicer že dolgo načrtujete, pa vam nekako nikoli ni uspelo. Zna se zgoditi, da vam bodo narasli stroški zaradi bolezni nekoga od bližnjih.

Julij bo mesec poln zadovoljstva, saj boste dosegli zmago, slavo in spoštovanje. Odkrili boste, da vas ljudje cenijo, tako na profesionalnem kot osebnem področju. Z najbližjimi, prijatelji in kolegi na delovnem mestu boste razvili izredno tesen odnos, ki vam bo koristil, ko boste v kakšni stiski. Priliv denarja bo velik in ker se boste dobro počutili, boste na veliko zapravljali za lastne užitke. Bodite previdni, da ne boste pretiravali. Kakorkoli že, ne posojajte denarja kolegom, pa če vas še tako prosijo.

 
Julij je mesec za uspeh in zmago - vendar nobeden od njiju ne bo prišel brez truda. Na delovnem mestu se boste morali zato kar potruditi, kar vam ne bo težko, saj se navadno vsega lotite z zanosom in vestnostjo. Na roko vam bodo šli tudi znanci iz tujine, ki znajo pripomoči k vašemu uspehu. Obstaja celo možnost, da boste službeno potovali v tujino. Trud se vam bo tudi finančno dobro povrnil, zato naj se vam ne zdi škoda kakšne ekstra urice v službi.

Če ste v zadnjih dveh mesecih opazili, da vam včasih ne uspe zadržati svoje prekipevajoče notranje energije in da občasni reagirate precej napeto, pa se bo to v juliju precej spremenilo. rnJulij boste še vedno preživeli precej aktivno - tekali boste naokoli in si prizadevali zaslužiti denar ter zadovoljiti potrebe svoje družine. Stroški se vam bodo povečali, vi pa boste vse prej kot varčni, tako da lahko zabredete v težave. Zato skrbno načrtujte svoje izdatke.

Mesec vam prinaša resno ubadanje s težavami na poslovnem področju, ki so sicer prisotne že nekaj časa, a se vam je doslej nekako uspelo izmikati. Naenkrat ne boste več zadovoljni kar z vsem, ampak se boste odločili napraviti red ali pa si ustvariti pogoje za normalno delo. Da bo ob tem padla kaka neprijetna beseda, vas ne bo motilo, kaj hitro boste usekali nazaj. Končni rezultat bo ta, da bodo nadrejeni pričeli razmišljati, da je marsikaj res potrebno spremeniti, izboljšati, dodelati.

 
Bodite previdni na poslovnem področju - slepa zaupljivost vas lahko drago stane, saj so vaši tekmeci včasih brezobzirni in lahko mimogrede dobite kakšen \'nož v hrbet\'. Predvsem jih bodo motile veščine in inovativne ideje, zaradi katerih lahko hitro napredujete. Ne ignorirajte tudi mnenja mlajše osebe, saj ima mogoče prav. Izogibajte se tveganjem in prehitrim odločitvam, pa bo mesec zelo konstruktiven. Kar se financ tiče, boste imeli več dela z drugimi kot z lastno denarnico. Čeprav to ni v vaši navadi, pa boste v tem mesecu precej razdvojeni, lahko bi rekli tudi neodločni. Julija boste v svojem poslovnem življenju opazili veliko sprememb. Atmosfera na delovnem mestu bo precej bolj pozitivna, možne pa so tudi menjave kadrov, tako da bo v službi zavel nov veter. Kolegi bodo precej bolj prijateljsko razpoloženi in vam bodo pomagali, kjer se bo le dalo. Za igre na srečo (loto) ni najboljši čas. Ta mesec je sreča na vaši strani. Krasila vas bo velika ustvarjalnost, vse, kar boste prijeli v roke, boste spremenili v kaj koristnega, uporabnega, lepega. Nasploh vam letošnji julij prinaša veliko lepih energij, ki jih ne bo pokvarilo nekaj neprijetnosti s strani ali pritiskov v službi. Kot bi nekako živeli mimo tega in lebdeli na valovih sreče … Prezračili boste prostore, jih pospravili in zmetali stran veliko neuporabnega. Poslej se boste počutili še bolje!
Petek
od 18 do 33 °C

Sobota
od 18 do 29 °C

Nedelja
od 14 do 23 °C

Anketa

Ste inteligentni?
Da, imam se za pametnejšega od večine
Mislim, da sem povprečno inteligentna oseba
Inteligenca ni najpomembnejša, imam mnoge druge vrline
Ravno prav, da lahko izpeljem vse, kar si zamislim

    rezultat