| 

horoskop

Za mesec November

 
Finance, davki in zasebnost bodo glavne teme prvih dveh tednov v novembru. Zelo boste zaposleni z vsemi vrstami raziskovanja in preiskovanja. Ta mesec se boste zlahka zatopili v določene stvari in projekte, vneto se boste vrgli v učenje in razvijanje. Potreba po izzivih, pa naj so ti mentalni ali fizični, bo postala otipljiva šele po 17. novembru. Potovalna, založniška, ustvarjalna ali vzgojna priložnost vas čaka v zadnjem tednu tega meseca.

Ta mesec bodo bolj kot vaša kariera v ospredju tesna osebna razmerja. Postali boste bolj popustljivi kot ponavadi. Zato bi se lahko ta mesec vaše službene dolžnosti vmešale v vaše družbeno življenje. Želeli si boste več prostega časa, zlasti od sredine meseca naprej boste občutili močno hrepenenje po naravi. Torej si ga le privoščite – delo vas bo itak počakalo.rnZadnje dni v mesecu lahko pričakujete dobre novice.

Ta mesec boste še vedno deležni uspehov na poslovnem področju. Lahko pa se zgodi, da se bodo vaše domače obveznosti in dolžnosti ter poslovne zadeve znašle med dvema ognjema. V novembru boste precej zaposleni in boste na to, kar počnete, še posebno ponosni. Posojilo ali denarni dolg bi vas lahko presenetil v zadnjih dneh meseca (29. - 30. novembra), še posebno, če gre za družino ali lastnino.

 
Obdobje ustvarjanja se za rake nadaljuje tudi v tem mesecu in bo doseglo središče v prvem tednu novembra. Kljub temu pa bodo prišli tudi časi, ko boste na tleh bodisi zaradi projektov, papirologije bodisi zaradi opravkov. Vseeno boste našli čas za popuščanje pri hobijih in drugih prijetnih aktivnostih. Vaš šarm bo v tem mesecu potoval zelo visoko. Delo bo v zadnjem tednu meseca polno aktivnosti, to pa bo tudi obdobje fizičnih aktivnosti ali zdravstvene rutine.

V novembru bodo za Leve v ospredju domače in družinske zadeve. Na prvi pogled bo morda delovalo, da ta mesec ne bo tako delovno produktiven kot večina ostalih, v bistvu pa si gradite gnezdo, ko združujete svoje vire in se pripravljate na delovni mesec, ki je pred vami. Zadeve, ki se tičejo vaše kariere ali ugleda, bodo zahtevale dodatno pozornost okoli sredine meseca. V drugi polovici meseca bo del scene tudi druženje v službi in morda celo spoznavanje z nekom preko službe.

Za Device je na sporedu precej zaposlen mesec, ki vključuje mnogo tekanja za opravili, pripravljanja papirologije in dogovarjanja sestankov. V sredini meseca bo vaš šarm še narasel in zlahka boste privlekli karkoli in kogarkoli boste želeli. November bo za vas obdobje moči, ko bo vaša moč prepričevanja še posebno učinkovita. A naj vaša pričakovanja ne presegajo običajno realnih dosežkov.

 
Ta mesec je, potem ko ste malce preveč zapravljali, pravi čas, da si organizirate osebne dohodke. November je čudovit teden za varčevanje, povpraševanje po povišici in iskanje novih poti k povečanju vaših dohodkov. Med 10. in 12. novembrom je resnično pravi čas za finančne zadeve. Nekaj nepredvidljivih elementov v službi vam lahko vsake toliko povzroči vrtoglavice, vendar morate ostati mirni.

Za vas, Škorpijoni, je november mesec povečanega zaupanja in iniciative. Zdaj bodo drugi sledili vašemu vodenju. To je nadvse primeren mesec za predstavitev vaših idej, opredelitev vašega stališča, pa tudi za preverjanje vaših emailov, telefonskih klicev in papirologije. Prišle bodo tudi poslovne ponudbe, ravno tako kot tudi denar, ki so vam ga dolgovali, še posebno v zadnjem tednu novembra.

Za strelce je november še posebno močan mesec, kar se tiče poslovnih zadev. Prav tako je čudovit tudi za osebne finance. Prva dva tedna bi lahko vključevala nekaj žrtvovanja in ponovnega premlevanja vaših načrtov. Kakorkoli že, zdaj je čas za združitev vaših virov za tedne, ki prihajajo. Zlasti bodite pozorni na zadnji teden novembra, ki bo precej zaposlen. Prostovoljno boste prevzeli vodenje in vsi drugi se zavedajo vaših najboljših interesov.

 
Širitev, zaupanje in upanje so tri ključne besede v novembru. Dobro se počutite v svoji koži in zaupate v svojo prihodnost. V sredini meseca za vas prihaja čas, ko vam bo lažje kot kdajkoli prej osvojiti vse, kar si želite. November si boste po vsej verjetnosti zapomnili bolj po ljubezni in romanci, kot po delovni učinkovitosti. Ta mesec se bodo začela razjasnjevati tudi vprašanja glede lastništva ali nejasne finančne zadeve. Poslovne in javne zadeve bodo še naprej igrale veliko vlogo v vašem življenju, vendar pa bosta pritisk in preobremenjenost, ki ste ju občutili na tem področju prejšnji mesec, začeli počasi popuščati. Kot rezultat temu boste najverjetneje uživali v vaši povečani izpostavljenosti in priznanju na poslovnem področju. Povečane obveznosti bodo še naprej del vašega življenja, vendar jih boste imeli bolj pod nadzorom. Vaš občutek za dogodivščine bo ta mesec na precej visoki ravni, in zelo si boste prizadevali spremeniti tempo. A že v začetku meseca vas čaka čas, ko bodite posebej pozorni na denarne napetosti. Medtem ko v začetku druge polovice meseca na vas pretijo družbeni spodrsljaji ali nesporazumi. A že kmalu se bodo stvari obrnile na bolje. Zadnji teden novembra bo še posebej izreden za delo, denar in kariero.
Četrtek
od 4 do 8 °C

Petek
od 5 do 8 °C

Sobota
od 0 do 2 °C

Anketa

Ste inteligentni?
Da, imam se za pametnejšega od večine
Mislim, da sem povprečno inteligentna oseba
Inteligenca ni najpomembnejša, imam mnoge druge vrline
Ravno prav, da lahko izpeljem vse, kar si zamislim

    rezultat