| 

horoskop

Za mesec September

 
Letošnji september bo za Ovne minil v znamenju urejanja medsebojnih odnosov, dogovarjanja, sklepanja pogodb in podobno, torej vse prej kot gledanje samo skozi svoja očala in zagotavljanje lastnih interesov. Da bi vam bilo dolgčas, se vam ni potrebno bati. Okoli 10. mesecu boste tako hoteli preveč in vas bo zanašalo iz ene skrajnosti v drugo ter nazaj, pičel teden kasneje se boste svojim ciljem in aktivnostim posvetili s tako energijo ter strastjo, da se vas bo marsikdo kar ustrašil.

September vam prinaša mnogo dogajanja v zvezi z vrednostjo, estetiko, pa tudi ljubeznijo. Veliko opravka vam bodo tokrat prinesli odnosi v službi oziroma v zvezi z deloma ali pa s sodelavci, kjer ne bodo cvetele rožice in bo potrebno kar nekaj diplomacije, da bi stvari uspeli spraviti v nekakšen mirnejši okvir. Govora bo o izboljšavah ali celo napredovanju, vendar bo na to potrebno še počakati … Pri čemer vam bo pomagal vaš miroljuben značaj.

Očitno že zelo nestrpno pričakujete konec počitnic, dopustov, pohajkovanja in poležavanja. Zdaj je na vrsti akcija in v vašem tokratnem horoskopu je vidne toliko kreativnosti, da je to prava redkost. Izkoristite ugoden veter za vsa tista področja, kjer ste lahko ustvarjalni, pa naj gre za umetnostni izraz, šport, zabavo ali službo. Pazite se le možnosti pretiravanja. Proti koncu meseca se boste malo ustavili in se akcije lotili bolj z rezervo, morda vam kak projekt ne bo šel več tako dobro.

 
Za Rake se začenja obdobje nekaj mesecev odvisnosti od drugih oziroma vas čaka čas, ko sami ne boste mogli vleči niti svojega življenja, ampak bodo to na en ali drug način počeli drugi, morda celo z vašo privolitvijo. Nemajhno težavo vam bo v tem mesecu povzročal tudi občutek, da morate ohraniti sedanji položaj, torej stran od sprememb, ki pa so nujne. Razmislite pa tudi, da je že čas, da enkrat poskrbite tudi zase, ne le za druge, pa naj vas še tako potrebujejo!

V začetku bo denar \"vladar\" vaših misli in načrtov, kasneje bodo v prvi plan stopile druge zadeve, predvsem odnosi z drugimi ljudmi. Če urejanje odnosov ne bo potekalo vsaj približno tako, kot si boste zamislili, bo vsega, tudi drame in visokih tonov. Diplomacija v tem mesecu ne bo vaša močna lastnost, prej bi lahko rekli, da vas bodo \"nasprotniki\" precej zlahka zavedli z lepimi besedami, laskanjem …

V septembru se bodo stvari zasukale tako, da bo nekako najpomembnejši segment vašega življenja postal – denar. Ker bodo pričakovanja velika, stroški pa tudi (šola, jesenska garderoba, še kakšna nepričakovana malenkost, pa smo že pri strahu, \"kako bomo\" …), si boste prizadevali zaslužiti še kak dodaten denar ali pa napraviti celovit pregled financ in poslovanja v bodoče. Za kak pozitiven premik v financah nimate na voljo celega meseca, ampak le prvo polovico.

 
Če odštejemo nekaj prvih dni v mesecu, ko boste še nekoliko zadržani in previdni, morda celo boječi, pa se vam bodo takoj zatem odprlo in boste močni, samozavestni ter prepričani v svojo pot in svoje početje. Še posebej v zadnji tretjini meseca vam bo šlo kot po maslu. Veliko boste razmišljali pa tudi govorili o sebi, za koga boste morda celo nadležni s tem in vas bo opozoril, da \"navadno niste taki …\", a se ne boste ozirali na to.

V vaše življenje (zopet) prihaja veliko nemira in akcije.Vendar bo namesto odkrite akcije v tem mesecu več načrtov, naklepanj, lobiranja, tudi kakšna poteza na robu pravil bo vmes. Na splošno boste jesen začeli resno in zagnano, prav dobro boste vedeli, kdaj je čas za zabavo in kdaj za delo, nekaj težav boste imeli s prilagajanjem drugače mislečim, obvladovati se bo treba - nikar ne bodite junak za vsako ceno!

V tem mesecu boste vse hoteli napraviti sami. Morda je omajano vaše zaupanje v druge ali pa so se vam nabrale slabe izkušnje z njimi, kdo bi vedel, a tokrat ne boste dopustili, da bi se kdo vmešaval v vaše zadeve in tako bo še kar nekaj časa. Če želite ostati v dobri formi in napredovati, se ne naslanjajte na svojo sposobnost improvizacije, ampak vztrajajte na začrtani poti. Ker ste po naravi \"adrenalinska bomba\" uspeh ne bo daleč!

 
Posli, posli, posli, kariera, uspeh, plezanje po lestvi – samo to vas zanima v zadnjem času, Obdobje počitnic, nesmotrne porabe časa in aktivnosti, ki jih nihče ne potrebuje, je končano, zdaj je vendar treba zagrabiti in še kaj postoriti, zima se bliža! Dobro, vse v redu, samo ne pretiravajte s tem! V službi med drugim tudi ostre besede in tekmovalnost, dela pa ne bo manjkalo. Finančno se boste v neki zagati briljantno izvlekli. Neugodno obdobje se končuje in počasi jemljete stvari v svoje roke. Temu bi lahko rekli, kot da se vam odpira. Ali bo k temu doprineslo srečanje s kakšnimi ugodnimi informacijami ali kaj drugega, je težko reči, vsekakor pa boste tokratni september doživljali kot sprostitev in odpiranje v boljši jutri. Tudi za potovanja (zlasti v tujino) je čas več kot ugoden. Težav z denarjem, ki so vas pestile zadnje tedne, bo vse manj, položaj boste umirili, povrnili premostitvene dolgove in drugo za drugo zapolnjevali tudi nastale luknje v denarnici. Veliko boste imeli opraviti z najrazličnejšimi ljudmi, ki bodo prihajali v vaše življenje. Naj vas to ne moti, iz vsega skupaj se lahko samo učite oziroma izvlečete kakšno korist zase. Veliko se boste naučili o ljudeh. Če bo šlo za skupen denar, je do polovice meseca možen dober izhod situacije, kasneje pa ravno obratno. Govora je o dediščinah, investicijah, kreditih, najemninah in podobno. Konec meseca vam prinaša prelom v dojemanju svojega statusa, življenjske poti, kariere in uspeha.
Nedelja
od 11 do 22 °C

Ponedeljek
od 14 do 19 °C

Torek
od 5 do 15 °C

Anketa

Plastična operacija?
Zagotovo nekoč, v boju proti staranju
Seveda, na takšnem posegu sem že bil/a
Ne še, si pa želim določenih popravkov
Ne, osebno se za to ne bom odločil/a
Ne, sem absolutno proti medicinsko nepotrebnim posegom

    rezultat