| 

horoskop

Za mesec Marec

 
Venera je v vaš znak vstopila februarja, povečala vašo splošno znano očarljivost in morda prinesla darila, denar in dobrine. Čas je, da ponovno pregledate svoje načrte in odložite nove pobude, dokler ne boste imeli več zaupanja vanje. Drugi vas morda ne bodo razumeli, morda bodo narobe razumeli vaše namene. Mlaj, ki bo 26-ga, prinaša nova odkritja in občutek novosti v vaše življenje. Vseeno si vzemite čas, preden naredite korak naprej. Polna Luna, ki bo 10-ga, prinaša nekaj zmede na poslovnem področju, vendar nič takega, s čimer se ne bi mogli spoprijeti. Prvi teden marca bo močan za poslovne dohodke, prijateljstva in skupinska srečanja. To bo nenavaden mesec, v katerem boste nagnjeni k umiku, vseeno pa bodo drugi želeli vašo pozornost. Ta mesec raje uporabite za varčevanje kot zapravljanje, počivajte če lahko in premlevajte svoje načrte.

Venera, vaš vladar, bo ta mesec postala retrogradna in bo nakazovala obdobje odziva. Verjetno se boste malce povlekli nazaj in si vzeli čas za pregled in preverjanje svojih načrtov. Oživele bodo tudi zadeve iz preteklosti in zahtevale vašo pozornost. Marec je dober mesec, v katerem lahko rešite stare težave in jih uredite za vse večne čase. Kljub temu pa bo vaše družabno ali poslovno življenje dokaj burno, še posebno v prvem tednu meseca. Prijatelji vas bodo podpirali. Kljub vašim željam, da bi počivali, bo vaš družabni razpored precej razburljiv. V ljubezenskem življenju bo prišlo do manjših zapletov, še posebno okoli 10-ega. Partner, v nekaterih primerih pa tudi otrok potrebuje nekaj pozornosti, zato morate to zadevo urediti. 12-ega ali 13-ega vas bodo presenetljivo obiskali prijatelji ali družinski člani.

Ta teden bo verjetno prišlo do nekaj zapletov s prijatelji in partnerji, po vsej verjetnosti bodo ti ljudje privlekli stare zamere na dan. Dajte jim prostor, da se sami znajdejo z njimi. Marca bo pred vami tudi veliko aktivnosti na področju kariere. Mesec boste pričeli pustolovsko razpoloženi, kmalu pa boste ugotovili, da morate poskrbeti za veliko obveznosti. Vašo pozornost bodo okoli 10-ega in 12-ega, 13-ega zahtevale tudi zadeve doma. V službi bo prišlo do presenetljivih dogodkov in komunikacij. 1. in 2. marec prinašata vznemirljivost, kar se tiče potovanj. Močni dnevi za priložnosti bodo tudi 2., 5. in 10. marec. 18-ega bodite pozorni na raznorazne pritiske.

 
Pred vami so čudovite in verjetno tudi presenetljive priložnosti, ki imajo opravka s pravnimi posli, potovanjem ali izobraževanjem ta mesec, še posebno 12-ega, 13-ega, 21-ega in 23-ega. Kljub temu lahko pride tudi do zapletov, ki pa bodo le začasni. Poslovne zadeve vam bodo povzročale nekaj skrbi, vendar se ne vznemirjajte zaradi podrobnosti. Namesto tega se domislite boljšega načrta. April vam bo prinesel nove priložnosti za začetke na novo. Razmerje dosega nove globine zasebnosti, veliko pa je govora in aktivnost v smeri sprememb, kako stopiti v stik eden z drugim, še posebno v prvem tednu meseca.

Vaše tesno osebno razmerje še vedno ostaja središče vašega življenja. Tesni partner bo morda deloval malce skrivnostno ali celo izmikajoče, kar pa služi le temu, da vam bo še večja uganka. Mesec je primeren za poglobitev razmerij, vseeno pa se pripravite za nekatere komunikacijske spodrsljaje. Potovalni, pravni ali izobraževalni načrti se morda ne bodo odvijali čisto po vaših načrtih. 10. marec osvetljuje nekakšne finančne zadeve, ki bodo zahtevale vašo pozornost. Verjetno bo deljenje denarja, sposojanje ali posojanje največje teme pogovora. Pravzaprav bo nekaj presenetljivih dogodkov delilo tako last kot tudi zasebne zadeve, ki pa se bodo pojavile okoli 12-ega ali 13-ega. Ta dneva prinašata tudi vznemirljive povezave s partnerjem.

Mesec se bo začel z močno osredotočenostjo na vaše zdravje in delovne navade. morda boste prišli do zanimivih informacij, zaradi česar bo tudi veliko tečnarjenja v prvem tednu marca. Osredotočenje bo sredi meseca prešlo na partnerstvo ali prijateljstvo, ko bo neka posebna oseba postavila svoje karte na mizo. Res ni čas, da pometete zadeve pod preprogo, vendar veliko več nege vložite v ohranjanje ljubezenskih zadev, še posebno, če si delite finance in zasebnost. Marec je tudi pravi mesec, da si preuredite proračun, ni pa priporočljiv za večje nakupe. Zlahka bi tak nakup obžalovali že naslednji mesec,zato si vzemite čas in premislite o tem, preden kaj zapravite. 10. prinaša presenetljivo razkritje.

 
Marec se bo odvijal resneje kot februar, čeprav bo prvi teden po vsej verjetnosti še vedno v stilu zabave in iger. Kasneje se boste osredotočili predvsem na poslovne zadeve, počutili pa se boste tudi bolj vase zaprto. Ne gre za to, da vam primanjkuje samozavesti, boste pa prepoznali potrebo, da v sebi poiščete nekatere odgovore. Preverili boste tudi svoje načrte, kar je tudi nujno. Tesni partner bo morda malce oddaljen ali pa ga boste težje prebrali. Ta mesec so možne tudi nekakšne prekinitve v ljubezenskem življenju, ki pa se bodo uredile sredi naslednjega meseca. Za zdaj pustite stvari ali druge ljudi na miru. Dajte sebi in njim prostor. Okoli 12-ega in 22-ega bodite pripravljeni na presenečenja glede zdravja ali službe. 11. ali 12. marec prinaša tudi čudovite novice in visoko motivirane pogovore.

Marca potujete proti bolj igrivemu in zabavnemu. Okoli 12-ega in 22-ega bodite pripravljeni na ljubezenska presenečenja. Do presenetljivih preobratov lahko v tem obdobju pride tudi pri ustvarjalnih projektih, otrocih in družinskih zadevah. Zagrabite vabila za zabavo, ki jih boste prejeli. Ljubezensko življenje ima svoj tempo, vseeno pa je potrebno nekaj nege, ko gre za tesna prijateljstva. Morda boste ugotovili, da je partner malce oddaljen ali težko dosegljiv ta mesec. Te zadeve se bodo uredile sredi aprila, zahtevajo pa le vaše potrpljenje in razumevanje. 10. marec bo osvetlil vaše obveznosti do prijateljev ali skupine. V službi boste morali poskrbeti za prejšnje napake ali težave.

Prvi teden marca bo še naprej tako zaposlen, kot je bil februar, potem pa se bo življenje umirilo. Doma bo prišlo do nekaterih presenečenj, še posebno okoli 12-ega in 22-ega pa se bo vaše osredotočenje umirilo in živeli boste naprej po starem tempu. 10. prinaša vrhunec pomembnega poslovnega projekta ali pa bežanje od aktivnosti v službi. Zgodili se bodo dogodki, ki bodo osvetlili vaše obveznosti v poslovnem življenju. Od 6-ega naprej, pa vse do sredine aprila bo morda vaš partner malce oddaljen ali v obdobju premišljevanja. Ta čas bi lahko izkoristili za ponovno postavitev vaših ciljev na ljubezenskem področju.

 
Mesec se bo začel z nadaljevanjem posvečanja pozornosti vašim financam. Imate velike ideje, kako bi povečali svoj prihodek. Medtem ko boste nadaljevali z viharjenjem možganov o denarnih zadevah, boste svojo pozornost preusmerili tudi na izobraževanje, komunikacije in povezovanje. Okoli 12-ega lahko pričakujete presenetljiv pogovor, delo pa bo okoli 22-ega prineslo nepričakovane dogodke. Če se vam zdi, da je partner oddaljen ali da ljubezensko razmerje stoji, to le pomeni, da preučite zadeve. Morda boste ta mesec doživljali pustolovske ovire, ki pa se bodo sprostile sredi aprila. Prvi teden marca bo za vas zelo zaposlen. Prejemate veliko pozornosti in vsi se obračajo na vas, da bi dobili kakšen koristen nasvet. Po 8. marcu boste precej osredotočeni na denarne zadeve. Možni so tudi nepričakovani dogodki, ki bodo vplivali na vaše finančno stanje, še posebno okoli 12-ega in 22-ega. Okoli 10-ega boste zelo težko ignorirali obveznosti do drugih, še posebno tistih na finančnem področju. 12. in 13. marec sta močna dneva za izboljševanje ali privlačenje tesnejšega partnerstva. Ta mesec bi se lahko denarno izplačali tudi neki ustvarjalni projekti. Marec je dober mesec za preverjanje vaših financ in delanje načrtov glede proračuna, ni pa primeren čas za večje in pomembnejše nakupe. Če boste denar zapravili za kaj večjega, boste to skoraj zagotovo že naslednji mesec obžalovali, zato to opravilo odložite za kdaj drugič. Trenutno je veliko bolje, če boste denar obdržali na svojem računu. Od 8-ga naprej boste prejemali veliko pozornosti. Partner ima v mislih vaše želje in potrebe, delovne zadeve so pa tudi ugodne. Okoli polne Lune, ki bo 10-ga, boste težko ignorirali obveznosti do neke osebe, ki vam veliko pomeni.
Torek
od 3 do 9 °C

Sreda
od 0 do 11 °C

Četrtek
od -2 do 14 °C

Petek
od -2 do 17 °C

Anketa

Plastična operacija?
Zagotovo nekoč, v boju proti staranju
Seveda, na takšnem posegu sem že bil/a
Ne še, si pa želim določenih popravkov
Ne, osebno se za to ne bom odločil/a
Ne, sem absolutno proti medicinsko nepotrebnim posegom

    rezultat