| 

horoskop

Za mesec April

 
Mesec april vam bo pisan na kožo, saj se bo večina planetov nahajala v vašem znamenju. Retrogradna Venera v prvih dneh aprila vas bo nekoliko zmedla na čustvenih področjih. Še posebej tiste, ki se do sedaj še niste odločili, kar se tiče osebe nasprotnega spola. Veliko boste razmišljali o stvareh, ki so se vam dogajale v preteklem obdobju. Sedaj je čas, da počistite z negativnimi energijami in naredite v svojem življenju korak naprej. Samozavesti vam ne bo primanjkovalo.

Prva polovica aprila bo namenjena reševanju poslovnih zadev in zbiranju poguma za nove začetke. Zanesete se lahko tudi na dobre prijatelje, ki vam bodo pomagali z svojimi nasveti in vas bodrili na vsakem koraku. Tokrat ne bo časa za lenarjenje, saj se vam bo delo nakopičilo, zaslužek pa tudi ne bo slab. V drugi polovici meseca, vam bo Merkur v vašem znamenju omogočil boljšo komunikacijo in možnosti, da se postavite zase in si vzamete tisto, kar vam pripada.

Prehajate v obdobje, ki vam bo nekoliko manj naklonjeno. Vrstile se bodo priložnosti, ki pa jih ne boste resno jemali. Zato se vam lahko zgodi, da vam spolzijo iz rok. Poizkusiti najti ravnovesje in trdne temelje v drugi polovici meseca. Kontrolirajte se, da vam ne bo ušel stik z realnostjo. Na čustvenem področju so možna nova poznanstva, ki vam bodo dvignila vaš libido in energijo. Tisti, ki ste v vezi pa se boste veliko ukvarjali s težavami svojega partnerja.

 
Na poslovnem področju se bodo stvari začele zelo aktivno premikati iz mrtve točke, kar vas teži že nekaj časa. Dogovori znotraj doma bodo vnesli več zaupanja in povrnili moč ljubezni v vaše odnose. Sedaj je ugoden čas za prenovo doma, mogoče celo za selitev, adaptacijo. Lahko pa se odločite tudi za bolj aktivno preživljanje skupnega časa v naravi, s športom. Moči vam ne bo manjkalo in izpeljete lahko veliko načrtov, ker boste zmožni premostiti marsikatero oviro.

Pred vami je izreden mesec, še posebej, če ga boste izkoristili. Ugodni vplivi planetov iz znamenja vam sorodnega Ovna vam odpirajo priložnosti za akcijo in uspešno delovanje, ki pa zahteva premišljenost in nobene zaletavosti. Pomembno je, da delujete iz sebe, da se zavedate svojih pravih želja in jih ločite od tistih ki so nemogoče. Vsekakor boste imeli ogromno energije, ki jo vložite pozitivno. Tudi v ljubezni bo strastno in goreče. Obetajo se vam tudi nova poznanstva.

Mesec april vas bo postavil pred dejstvo. Vprašanja, ki se bodo vrtela okoli vaših čustev, vas bodo stisnila v kot. Vedno raje poiščete racionalni odgovor, kot da bi se vprašali, kako čutite, zato boste zelo zmedeni in neodločni. April prinaša sveže prebliske in spoznanja, ki jih boste povezovali z že znanimi zgodbami. Vsekakor se je kdaj lepo vrniti v preteklost, a tam vam tokrat nikakor ne bo dišalo. Sestavili se boste v zadnjih dneh meseca, ko si boste nekoliko odpočili.

 
Prvi dnevi v aprilu bodo namenjeni soočanju z situacijo, ki je nastala na vašem čustvenem področju. Radi vzbujate dvoumen vtis, ki govori, da ste rahlo zmedeni in izgubljeni, čeprav sami ne mislite tako. Točno boste vedeli, kaj si želite, zmedeno bo morda le to, da tega nekako ne boste mogli dobiti. Z vsem žarom boste obujali preteklost, ki sicer lahko za hip zasveti, a iskra ne bo trajala. Druga polovica aprila bo za vas lažja. Presenečeni boste tudi nad manjšim nepričakovanim nakazilom.

April vas bo ujel občutljive volje, ki se bo pogosto muhasto spreminjala. Motilo vas bo, da ne morete izraziti svojih najintenzivnejših strasti in občutkov, ker globoko v sebi veste, da ste že zdavnaj izgubili razum in srce, le priznati si nočete. Česar si ne boste priznali, pa vam bo povedalo telo. Naredite nekaj več za svoje zdravje, v nasprotnem primeru se vam na tem področju obetajo manjše težavice. Mesec je ugoden za sklepanje novih prijateljstev, ki vas bodo razveselila.

Poslovno boste v pomladanskem zanosu, željni sprememb, h katerim vas bo gnal vaš pionirski duh. Staro bo postalo dolgočasno, rutina nevzdržna, novi izzivi pa mikavni in tako zelo moderni. Življenje si boste želeli živeti tukaj in zdaj, a težave vas bodo vedno znova vračale v preteklost. Česar niste s partnerjem razčistili prej, boste morali sedaj. Postavite se zase in si nikar ne dovolite, da nekdo manipulira z vami. Veliko boste razmišljali o nekom, ki vas vsak dan navdušuje s svojo naklonjenostjo.

 
V prvih dneh aprila vas bo retrogradna Venera v Ovnu zmedla na čustvenem področju. Imeli boste občutek, da se boste zadušili s čustvenimi pričakovanji, s katerimi vas, hote ali nehote, obremenjuje oseba nasprotnega spola. Sprva previdno, potem pa nič kaj zadržano boste izrazili svojo potrebo po svobodi, ki jo lahko partner tudi narobe razume. Predvsem od vaše dobre volje bo odvisno, kako se bosta sporazumela. Na poslovnem področju vas bo nekdo nekoliko razočaral. April je mesec, ko boste čutili več energije, bolj boste odprti in dostopni za okolico in ljudi v njej. Cela skupina planetov v znamenju Ovna bo ugodno vplivala na vaše življenje in vaše počutje. V sebi boste čutili več optimizma in veliko novih izzivov. Pripravljeni boste tudi na nove začetke, vendar najprej preverite vse skrite podrobnosti, da se preventivno zaščitite. Čustva bodo pozitivna, ne glede na to, ali ste v vezi ali ste samski. Zadovoljni boste z razpletom zgodbe. Mesec april vam prinaša mnogo razmišljanja, neizpolnjenih želja in manjših skrivnosti. Težko boste popuščali in se prilagajali, vendar se glede spremembe ne boste niti malo obremenjevali. Čustveno življenje bo razburkala oseba iz preteklosti, ki bo v vas prebujala stare strasti. Vendar pazite in dobro razmislite, preden se boste ponovno zapletli, saj se ni ta oseba čisto nič spremenila. Samski boste imeli na sredini meseca, ko bo Venera v vašem znamenju čudovite možnosti!
Četrtek
od 12 do 23 °C

Petek
od 10 do 19 °C

Sobota
od 8 do 26 °C

Nedelja
od 11 do 25 °C

Anketa

Plastična operacija?
Zagotovo nekoč, v boju proti staranju
Seveda, na takšnem posegu sem že bil/a
Ne še, si pa želim določenih popravkov
Ne, osebno se za to ne bom odločil/a
Ne, sem absolutno proti medicinsko nepotrebnim posegom

    rezultat