| 

horoskop

Za mesec Junij

 
Ovnom nikoli ne smemo napovedati zatišja ali celo dolgčasa, pa vendar se bodo stvari v tem mesecu za vas pričele odvijati sredi meseca. Ker se vsega lotite na aktiven način, boste tedaj ali pričeli neko novo razmerje (poslovno ali zasebno) ali pa se bo v njem dogajalo kaj zelo dramatičnega, vendar po vaših željah in pričakovanjih. Okoli 20. v mesecu boste nekoliko zmedeni in ne boste vedeli, ali delate prav, a proti koncu meseca bo že vse jasno. V tem mesecu boste doživeli toliko sprememb kot že dolgo ne.

Veliko truda boste vlagali v dom in starše, čisto mogoče pa je, da se bo glavnina dogajanja vrtela okoli denarja, ki Bikom itak pomeni največ. V službi se bodo porajali nesporazumi – kot da bi govorili drug mimo drugega … Vendar boste vse težke trenutke, ki vas morda čakajo, uspešno premagali z vztrajnostjo in samozavestnim pristopom k problemom. Sicer pa se vam s v tem mesecu obetajo večji denarni prilivi in premiki na boljše, zato si lahko privoščite nekaj več zapravljanja.

Mesec junij vam sigurno ne bo prinesel dolgčasa, kajti dogajanja ne bo manjkalo, res pa je, da boste nekoliko zaslepljeni s svojim \"jaz\" in s svojimi zahtevami, željami in idejami. Drugi bodo v tistem času predvsem \"spremljevalci\", z njimi se ne boste imeli ne časa ne volje ukvarjati. V tem času boste spočetka precej uporniški, želeč se osamosvojiti (iz nekega odnosa, na primer), kasneje pa boste spoznali, da je zadevo bolje peljati nekoliko bolj diplomatsko.

 
V začetku meseca bo nekoliko zatišja, potem pa se bodo stvari začele spreminjati. 13. dne v mesecu se lahko pojavi neka velika skrb ali pa preboj na finančnem področju. Po 14.6. pa bo k vam prineslo veliko nujo po pospravljanju starih, zanemarjenih in nedokončanih zadev, ter nato kmalu \"boljši časi\", tudi dovolj ustvarjalne energije, da boste preostanek meseca speljali v veliki meri po svojih željah. Če imate odprte kakšne pravne ali sodne zadeve, jih poskušajte odložiti na naslednji mesec.

V tem mesecu vam energičnosti ne bo manjkalo, z le nekoliko premisleka in navdiha lahko dosežete veliko. Imeli boste ogromno energije, ki lahko v sredini meseca pomeni začetek kakšne močne akcije ali preboja. Pazite le, da ne pohodite ljudi, ki se bodo motali okoli vaših nog; kaj lahko bi jih spregledali. Sicer pa je vaše \"močno\" področje v tem mesecu planiranje. Imate veliko želja, a tudi dosti volje, idej in znanih ljudi, ki vam lahko pomagajo, tako da lahko izpeljete še tako zahtevne akcije.

V zadnjem času se greste zares – ničesar ne počnete slučajno in ničesar napol. Težava nastopi z vašo nesproščenostjo, ki je že itak vaša znana lastnost. Tudi če vam kdo reče, da si vzemite urico časa zase ali za nabiranje energije s sedenjem na sončni terasi, si tega ne boste privoščili. Izgledalo bo kot, da se ne morete premakniti nikamor, dokler ne popravite in pospravite stvari, s katerimi ste se že ubadali, a jih niste dokončali. Sredi meseca se bo to spremenilo, vendar bo do zelo ugodnega obdobja potrebno počakati do zadnjih dni meseca.

 
Dobro vam bo šlo pri planiranju, pri čemer ste zaradi svojega perfekcionizma neprekosljivi. 13.6. se vam na tem področju obeta preboj, le pogum bo potrebno imeti in ne preveč časa za cincanje, poleg tega bi bilo lepo znati izkoristiti veter, ki se bo pojavil. A kot kaže horoskop, vam bo vse to tudi uspelo, zlasti na področju uspeha, kariere in statusa, kjer se vam pot odlično odpira. Sicer ni vse zlato, kar se sveti, in bo vmes tudi kakšna neprijetna beseda, a kaj bi to – na koncu se bo vse izteklo po vaših pričakovanjih.

Tudi še v tem mesecu vas čakajo težave na finančnem področju, zlasti v zvezi z denarjem drugih (partnerja, domačih) in s skupnim denarjem. Tako bodo krediti videti zelo obetavni, a je vprašanje, če se lahko iztečejo dobro, saj lepota v pričakovanjih mine, obroki pa ostanejo … V drugi polovici meseca bo napetosti manj, a vam bodo vaše finance še vedno prinašale kanček nelagodja. Bo pa zato v poslih bolje, izborili si boste močno pozicijo ali pa vsaj priznanje. Cenili vas bodo, ker jim boste dopovedali, da je bolje tako.

V tem mesecu se boste bolj kot s seboj in s svojimi potrebami ukvarjali z drugimi, bodisi da jim boste pomagali bodisi da vam bodo šli na živce in jih boste preprosto postrelili s svojimi puščicami. Čas je kot nalašč pripraven za učenje diplomacije, vprašanje pa je, ali ste že pripravljeni na to. V službi še naprej veliko dela in odgovornosti, a kaj, ko tam ne smete streljati kar vsevprek. Nerodno, a se bo treba potruditi. V financah nekaj lažje, le ne spreglejte pomembnih obvestil oziroma jih ne ignorirajte, pa bo vse v redu …

 
Tudi kozorogi se boste bolj ukvarjali z drugimi kot s sabo, jezni pa boste tudi nase, češ da preveč popuščate. Ali vas morda v to žene (podzavestni) občutek, da če boste dovolj \"pridni\" in skrbni, vas bodo imeli raje. Iluzija, kajpak – prej se bo zgodili nasprotno, da vas bodo namreč izkoristili … Sicer pa vas čaka v tem mesecu veliko pospravljanja, ki se ga začuda ne boste lotili s slabo voljo. Koncem meseca, v času polne lune, popazite nekoliko na svoje živce! Ne bo vam lahko. K sreči gre samo za nekaj dni. V finančnih logih vodnarjem mesec junij ne bo najbolj naklonjen. Kot, da že do sedaj nimate dovolj zdrah na tem področju, se bo konec meseca še bolj obrnil proti vam in nekega pričakovanega denarja enostavno ne bo. Hudega vam sicer ne more biti, a malo previdni pa le bodite. V drugi polovici meseca boste imeli veliko dela, kar bo v redu zato, ker boste na ta način manj razmišljali o problemih. Zlasti bodite pozorni in osredotočeni na morebitne priložnosti v poslu 20. junija. V tem mesecu se s podjetnostjo ravno ne boste mogli pohvaliti, iskali boste sicer navdih, a bolj neuspešno. Druga polovica meseca bo prinesla velik pritisk v službi, najverjetneje zaradi neke stvari, ki se je dogajala že zdavnaj in je precej pozabljena, šlo pa bo za vaš status. A konec meseca bo že bolje, ko se vam bodo utrnile odlične ideje o tem, kako se lahko izvlečete in iz vsega skupaj celo profitirate. Sicer pa se boste v tem mesecu ukvarjali predvsem z domačimi zadevami, bodisi v vašem zakonu bodisi s starši, domom oziroma nepremičninami.
Ponedeljek
od 12 do 24 °C

Torek
od 12 do 23 °C

Sreda
od 12 do 23 °C

Anketa

Dopust...
je že mimo
šele pride
ga ne potrebujem

    rezultat