| 

horoskop

Za mesec Oktober

 
V prvih dnevih oktobra še postorite kaj v zvezi z dogovori in pogodbami, saj se ugodno obdobje za vas na tem področju počasi končuje. Prodorni boste in učinkoviti, edino, kar bo za vas štelo v tem mesecu, bo rezultat. Pri dogovarjanju bo vaš pristop sledeč: \"Ja, seveda sem za dogovor. Kar tako naj bo, kot sem rekel-a jaz!\" Kakšnega velikega veselja s tem ne boste spodbudili. Ker pa hrabre spremlja sreča, boste v drugi polovici meseca deležni same pozitivne podpore, zlasti v službi. Čaka vas dinamičen mesec dni!

Tudi v oktobru vam ne bo dolgčas. Morda si boste ravno nasprotno zaželeli malo predaha in miru - saj si veliko raje od velike dinamike in potenja, želite brezskrbnega počitka v domačem fotelju. A dela vam tudi ta mesec ne bo zmanjkalo, toda ugodni odnosi s sodelavci vam bodo delovni dan napravili lažji in uspešnejši. Koncem meseca boste svoji okolici predstavili nek načrt, ki bo presegal meje realnosti, ker pa boste trdno verjeli vanj, boste v pravilnost te poti prepričali še druge.

Prva polovica meseca bo dajala občutek kot da nazadujete, a točno na sredini meseca se bodo stvari zasukale za 180°. Druga polovica bo tako kolesa obrnila v pravo smer - naprej. V zadnji tretjini oktobra pa se bodo začele stvari odvijati tako hitro, da boste ob koncu meseca oktobra dinamiki že težko sledili. Za lansiranje novega projekta, odprtje podjetja ali reklamne kampanje pa je morda le bolj še malo počakati - vsaj na začetek novembra.

 
Še naprej se boste bolj kot s seboj ukvarjali z drugimi, toda v oktobru boste pokazali veliko mero ustvarjalnosti in navdiha. Veselilo vas bo, da imate kaj pokazati, saj vse prepogosto slišite kritiko, da se ne znate obrniti in da ste najbolj počasni med vsemi; v tem mesecu bo drugače. Opravili boste nekaj sprememb v svoji bivalni okolici in tudi v odnosih z drugimi. Celo nekaj več prilagodljivosti boste pokazali, in to v takih primerih, kjer vas je ponavadi prej premagala občutljivost, kot da bi se uklonili tujim pričakovanjem.

Stalno boste na poti, stalno v gibanju. Če imate morda dva mobilna telefona, bosta ves čas brenčala kar oba. S klici pričakujte zlasti prošnje za vašo pomoč..V prvem tednu oktobra boste v službi doživeli neko spremembo, ki vam bo pisana na kožo, vašim sodelavcem pa ne, in spet boste v centru pozornosti, po eni strani tistih, ki bi vas radi vprašali za nasvet, po drugi strani tistih, ki vam zavidajo. Da boste ob vsem povedanem postali vsaj malo bolj samozadovoljni kot navadno, ne bo nič čudnega.

V prvi polovici meseca boste imeli s seboj precej težav, predvsem s samozavestjo. V zadnjih časih je bilo že malo bolje, a je spet zapihal neugoden veter v obliki nekaj neprijetnih in nemara celo krivičnih kritik, teh pa itak ne marate najbolj. A ne bojte se, druga polovica meseca prinaša boljšo voljo, zaradi česar boste tako v odnosu do drugih kot do samega sebe spremenili smer in proti koncu meseca pridobili na ugledu, posledično pa tudi na samozavesti. Celo v finančnem pogledu se vam bo začelo svetlikati.

 
Na denarnem področju boste najprej poskušali ustreči svojim željam (tudi tistim, ki bodo že na daleč videti neuresničljive!), vendar vas bo pri tem kaj kmalu streznil prihod nenadnih stroškov, zaradi katerih se bo vaš denarnica nekajkrat občutno stanjšala. V drugi polovici se boste odprli navzven in srečali veliko novih ljudi, izvedeli vse, kar se dogaja blizu in daleč, malo ogovarjali in urejevali zadeve za svoje bližnje ter poskrbeli za mnoge malenkosti, ki jih je potrebno urediti.

Vašega umikanja in zadrževanja za sceno je počasi konec. Mesec oktober prinaša za vas obilo nove energije za tudi najtežje izzive, ki vam bodo prišli na pot. Sedaj bo do izraza prišla nakopičena moč, ki se je nabirala v zadnjih mesecih, ko ste počivali, se regenerirali in brusili za prihodnje korake. Pokazali boste svojo borbenost in prodornost, nobena gora za vas ne bo previsoka in noben kup peska prevelik. Tudi v odnosih z drugimi boste spremenili smer, do njih sicer ne boste grobi in zahtevni, toda sentiment boste pustili za seboj.

Vedno bolj se vam mudi. Za vas se pričenja zadnja faza svobode odločanja, kajti kasneje boste zapadli v obdobje odvisnosti od drugih. Tako je skrajni čas, da uresničite vse svoje ideje po neodvisnosti. V drugi polovici meseca vas bo okolica označila za samoljubne in z vami ne bo marala več imeti posla. S čemer pa se ne boste pretirano obremenjevali, saj bo situacija za vas postala že prav naporna. Na finančnem področju nobenih sprememb in naj tako ostane še tudi ta mesec.

 
Ta mesec kozoroge čakata dve različni napovedi, ki se nanašata na prvo in na drugo polovico meseca. Tako boste v začetku meseca še popolnoma vpeti v službo in dogajanje v zvezi z njo, v drugi polovici pa se boste nekoliko bolj sprostili in odšli v družbo, sprva le na poslovnem nivoju, potem pa vse bolj tudi zasebno. Tudi obetane nadure bodo počakale. Doletel vas bo občutek zasičenosti, poleg tega boste imeli priložnost primerjati se z nekaterimi drugimi, ki se pehajo neprimerno manj kot vi, uspeha pa imajo prav toliko. V tem mesecu boste deležni veliko pozitivne energije, zaradi česar se vam odpirajo možnosti opraviti temeljite spremembe, če si jih seveda želite in če so zanje ustvarjeni pravi pogoji. Pri tem boste naleteli na klasični spopad med tradicijo in novimi idejami, pri čemer boste našli idealno kompozicijo oziroma rešitev in poželi vse priznanje. Vaše finančno stanje se stabiliziralo sicer še ne bo, vendar pa bo denarja vedno za sproti. V službi boste malo preveč aktivni, kot bi hoteli nadoknaditi prejšnje \"slabe čase\"; pazite se le pretiravanja. V mesecu oktobru ne boste zadovoljni z malim. Ravno nasprotno si boste sproti postavljali nove in nove, višje in višje cilje. Ker boste dosegli kar nekaj delnih uspehov, vas bo to spodbudilo k še večjemu vložku energije in tako, kot voda ne pozna pregrad, tudi vi ne boste vedeli zanje. Počutili se boste tako, kot da ste sposobni osvojiti cel svet. Res pa je tudi, da vas zna v takšnem razpoloženju iztiriti že najmanjša sapica, kaj šele kritika oziroma še tako trezna ocena, da neka vaša poteza ni bila pravilna.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat