| 

horoskop

Za mesec Avgust

 
Letošnji avgust za ovne pomeni čas velike razdvojenosti, kar ovnom vsekakor ne ustreza najbolje. Zlasti, ko pride čas velikih odločitev. Istočasno pa vam naj bi mesec avgust prinesel precej pozitivnih sprememb na poslovnem področju, saj se boste pripravljeni soočiti z izzivi. Slogan tega meseca je: treba je trdo delati! Zelo produktivni boste, možno pa je tudi napredovanje, saj so vam zvezde zelo naklonjene. Glede financ boste sicer morali še malo počakati, saj vam denar kljub uspehu še ne bo letel v naročje.

V prvi polovici meseca je videti, da se ne boste kaj dosti borili ali si prizadevali k izboljšanju stanja, kar za čas dopustov ni nič napačnega. V drugi polovici meseca boste že neprimerno bolj – tudi v primeru, da boste fizično morda še vedno na dopustu – razmišljali o delu in zadolžitvah, ljudje okoli vas ne bodo zadovoljni, češ da komaj čakate na vnovičen odhod v službo. Kakšnih večjih finančnih pretresov ta mesec ne bo, vendar se pazite pretiranega zapravljanja na račun družabnega življenja, ki bo ta mesec kar pestro.

Na poslovnem področju se bo veliko dogajalo. Stalno boste v gibanju, na poti ali pa v kakšnem dogovarjanju, po možnosti po telefonu. Toliko informacij boste imeli za izmenjati, da se vam bo celo zgodilo, da boste za neke \"pomembne reči\" nekoga poklicali dvakrat. Zelo logično boste razmišljali in svoje mnenje boste tudi utemeljili. Nadrejeni bodo cenili jasnost vaših misli, saj boste dokazali, da niste le mislec, ampak ideje znate tudi realizirati. V zadnjih dnevih meseca je možen tudi nenaden denar s strani, vrnitev dolga ali pa zadetek na loteriji.

 
Za avgust vam horoskop na poslovnem področju napoveduje uspeh, ki si po priročnikih sledi takole: sposobnost, preboj in pogum. Priložnost se bo pokazala ravno takrat, ko vam bo najtežje. Ne bojte se tveganja, saj ne boste izgubili - samo sledite svojim sanjam. Zdaj je prvi čas, da se uresničijo. Na finančnem področju se bo kar dogajalo. Ne razmišljajte preveč o tem, kaj storiti z denarjem, ki ga imate, da bi ga imeli še več. Če ste v prejšnjem mesecu malo več zapravljali, pa se zna že v začetku tega meseca zgoditi, da se bo vaše finančno stanje precej zamajalo.

Ta mesec ste se pri poslu pripravljeni soočiti z izzivi, radi pa bi tudi poželi nekaj sadov svojega preteklega uspeha. Avgust vas lahko pošteno preseneti, saj boste imeli na področju kariere zelo opogumljajoče rezultate. Seveda se ne boste mogli izogniti napetosti in pritisku, ko boste poskusili doseči visoke zahtevane standarde. Delo vas zna povsem preokupirati, zato pazite, da boste poskrbeli tudi za druge vidike svojega življenja. Finančno boste kar dobro stali, saj boste dobili denar iz različnih virov. Samo pazite, da ga nepremišljeno ne zapravite.

Prvi teden vam bo šlo na poslovnem področju nekoliko težje, potem pa se vam bo odprlo. Tako zagnani boste, da boste za delo motivirali vse okoli sebe. Vendar bodo vaši ideali pogosto v nasprotju z realnostjo, kar vas bo na trenutke zmedlo. K sreči ste dovolj prizemljeni, da vas take zadeve na spravijo v obup. V drugi polovici meseca boste imeli težave s plačevanjem sprotnih stroškov, na primer položnic, to pa zaradi tega, ker bo finančna plat še nekoliko zaostajala za vašim napredkom.

 
Če želite zamenjati službo, je avgust zagotovo najboljši mesec za to. Ker se sicer ideološko pogosto precej razlikujete od ljudi okoli sebe, je zdaj pravi čas, da ne le z besedami, ampak tudi z dejanji pokažete svoje prepričanje. Na poslovnem področju so na vidiku drastične spremembe. Investiranje se vam lahko odlično obrestuje, ali pa vas povsem podre. Odločajte se modro, saj je mesec s finančnega vidika ključnega pomena za vašo prihodnost. Izogibajte se nepotrebnemu trošenju denarja.

Vam pa se dogaja veliko stvari. Pri poslih vas čakajo same dobre stvari. Nove priložnosti vas bodo povsem prevzele in trdo boste delali, da bi iz njih iztisnili kar največ. V službi boste tako aktivni, da vas sodelavci ne bodo mogli dohajati. Pazite pa se napuha in občutka prevelike pomembnosti, ker vas lahko potegneta v težave. Zelo vam bo laskala pohvala in zelo si boste zapomnili kritiko (tudi če bo upravičena). Finančno boste sicer nekoliko nihali, ampak če boste pametno investirali, se bo mesec končal zelo pozitivno.

V vašem poslovnem življenju bo prevladala pamet, strasti pa se bodo umirile. Spoznali boste, da je šlo pri vseh napetostih zadnjih tednov predvsem za različnost pogledov, ki včasih rodi tudi kaj dobrega, če le ni katera stran prehitro prizadeta. Na internetu ali pa v časopisu boste našli informacije, ki se drugim ne bodo zdele nič posebnega, vi pa jih boste skušali prepričati, da gre za odlično priložnost. Potovanja v tujino, tako zasebna kot poslovna, so nakazana kot ugodna do 10.8.. Na vaše aktivnosti bo v tem mesecu precej vplivala pajčevina v vaši denarnici.

 
Avgust bo kar se posla tiče za vas fizično in psihično zelo obremenjujoč. Znani ste po ekstremno logičnem in analitičnem mišljenju ter razumete lekcijo le, če sami pridete do nje. Zato vrednost trdega dela razumete le, če sami trdo delate. To je vaše dojemanje stvarnosti - nikoli ne zahtevate, ampak sami dosežete, kar želite. Mesec je naklonjen pripravi poslovnega načrta in strategij, ki jih boste uresničili jeseni in pozimi. Kozorogom avgust prinaša težave na finančnem področju, ki pa so odraz napačnih potez iz preteklih mesecev. V službi se mesec ne bo najbolje začel. Čeprav ste sicer pošteni, iskreni in skrajno profesionalni, vam muhavost zna zelo škoditi pri napredovanju in karieri. Na to morate biti avgusta zelo pozorni. Vendar vse ne bo tako slabo, saj s pravilnimi odločitvami v ključnih trenutkih lahko veliko naredite, kar bodo nadrejeni nedvomno opazili. Zaradi domačih obveznosti in potovanj bodo vaše finance škripale - zelo pazljivo delajte z denarjem, sicer ne boste prišli skozi mesec. Zadolževanju se izognite v velikem loku! Takoj po vrnitvi z dopusta se boste znašli pred prepolno delovno mizo tako doma kot v službi. To seveda ne bo prvič, zanimivo pa je, da se boste letos tega lotili čisto drugače kot navadno – z veliko elana in odločnosti napraviti red v kar najkrajšem času. Na morebitne pritiske v službi boste reagirali takoj in tudi presenetljivo radikalno, še posebej zaradi tega, ker boste imeli dobre odnose s sodelavci in morebitnimi podrejenimi, sploh pa podporo z njihove strani. Proti koncu meseca se boste pričeli zavzemati za priboljšek k plači, s tem da boste že kar takoj zadevo zastavi tako, da se bo videlo, da ne gre samo za vas.
Torek
od 20 do 24 °C

Sreda
od 17 do 27 °C

Četrtek
od 15 do 29 °C

Petek
od 16 do 31 °C

Anketa

Plastična operacija?
Zagotovo nekoč, v boju proti staranju
Seveda, na takšnem posegu sem že bil/a
Ne še, si pa želim določenih popravkov
Ne, osebno se za to ne bom odločil/a
Ne, sem absolutno proti medicinsko nepotrebnim posegom

    rezultat