| 

Aktualno

Novo spletno mesto turistične Ljubljane

Novo spletno mesto turistične Ljubljane

01.07.2008 ob 11:18

Zavod za turizem Ljubljana je 30. junija predstavil novo spletno mesto turistične destinacije Ljubljana www.visitljubljana.si. Spletno mesto obsega turistično ponudbo Ljubljane in 23 okoliških občin, Ljubljana pa je predstavljena tudi kot izhodišče za odkrivanje Slovenije. Spletno mesto, ki je bilo delno sofinancirano iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj, sta izvajalca, podjetji Innovatif in LUZ, izdelovala od začetka julija 2007 in deluje v petih jezikih. 

Spletno mesto predstavlja turistično ponudbo na območju Ljubljane in okoliških občin, na njem pa se Ljubljana predstavlja tudi kot izhodišče za odkrivanje Slovenije.

Novo spletno mesto ni namenjeno zgolj informiranju, temveč tudi trženju turističnih proizvodov, ki sestavljajo ponudbo destinacije Ljubljana. V zasnovi spletnega mesta www.visitljubljana.si so ključnega pomena spletni prodajni kanali. Trenutno je mogoče rezervirati sobe v hotelih v Ljubljani (v sodelovanju z nemškim hotelskim rezervacijskim sistemom HRS) in kupiti turistično kartico Ljubljane. V načrtu ali že v izdelavi je še vrsta prodajnih kanalov za druge segmente turistične ponudbe Ljubljane, kot je prodaja vstopnic za prireditve, rezervacija vseh vrst nastanitev, naročila ogledov mesta in izletov v okolico.

Vir: www.visitljubljana.si


sorodni članki

Petek
od 19 do 23 °C

Sobota
od 16 do 27 °C

Nedelja
od 15 do 30 °C

Ponedeljek
od 17 do 31 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat