| 

Poslovne priložnosti

Tudi sponke za papir so lahko inovacija

Tudi sponke za papir so lahko inovacija

30.06.2008 ob 20:02

Ste eden tistih, ki se že leta trudi urejati svojo dokumentacijo, da bi bila ta kar najbolj pregledna? Pri organizaciji pa si pomagate s samolepilnimi lističi (post-it) in sponkami za papir? Pa vendar vse skupaj ne izgleda tako urejeno, kot bi si želeli.

S takšnim problemom se je nekaj let srečevala ameriška podjetnica Janet Lau, ki je leta 2004 dobila svojo podjetniško idejo - in oba pisarniška pripomočka združila! Nastali so t.i. Clip-Tabs, papirne sponke, ki so pritrjene na obojestranske lističe, na voljo pa so v mnogih živahnih barvah in v treh velikostih. Na prodajne police jih je poslala v lanskem letu, njihova cena pa se giba okrog 3 dolarje za paket.

V načrtu za naslednjih nekaj let je celotna linija pisarniških potrebščin, ki si jih želi distribuirati tudi izven ozko specializiranih prodajaln in papirnic.

Za vse nadebudne podjetnike je to dokaz, da mora vsakdo z dobro idejo najprej premisliti, kako se bo izdelek obnesel na tržišču. Skoraj vse storitve in izdelki naj bi v prvi vrsti ljudem olajšali in olepšali življenje, vendar preden skočite v velik podjetniški bazen, naredite domačo nalogo in raziščite tržišče.

Vir in foto: www.clip-rite.com

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sobota
od 0 do 2 °C

Nedelja
od 1 do 4 °C

Ponedeljek
od 2 do 5 °C

Torek
od 3 do 5 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat