| 

Posel in moda

Gyrotwister-poslovna ideja

Gyrotwister-poslovna ideja

07.03.2008 ob 22:01

Žepna naprava za krepitev mišic rok in izboljšanje koordinacije, ki deluje na podlagi izrabe centrifugalne sile, ki je v vsakem trenutku spremenljiva in jo uporabnik lahko prilagodi svojim sposobnostim. Razvili so jo z uporabo najnovejših znanstvenih dognanj na področju gibalne teorije.
V notranjosti naprave se nahaja približno 200 g težak rotor, ki ga zavrtimo okrog osi vrtenja. Gyrotwister krepi mišice rok od prstov do ramen, povečuje prožnost sklepov, pospešuje krvni obtok, izboljšuje sposobnost koordinacije gibov…Namenjen je športnikom, ki potrebujejo močne roke: plezalcem, surfarjem, alpinistom, kegljačem, tenisačem, igralcem golfa, squasha in badmintona, košarkarjem pa tudi voznikom kartinga, motoristom in kolesarjem. Prav tako je namenjen glasbenikom, kot npr. bobnarjem, pianistom in kitaristom in uporabnikom računalnika.
Dobrodošla majhna naprava krepi tiste mišice, ki jih druge naprave izpustijo, so pa za nekatere športe ključnega pomena.

Tina P.

sorodni članki


Komentarji: 2 

Dodajte komentar


tina | 08.03.2008 ob 13:55
Uvoznik za Slovenijo je podjetje GTK d.o.o. (www.gtk.si), cena, če me spomin ne vara, v stari valuti okoli 5000 sit
Matej | 07.03.2008 ob 22:05
Poslovno darilo.Odlična ideja,samo logo firme in to je to. Kdo mogoče ve za ceno in dobavitelja?
Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat