| 

Aktualno

Doživetje Orienta z Austrian Premium Service

Doživetje Orienta z Austrian Premium Service

16.06.2008 ob 08:30

Z Austrian Airlines lahko odslej v poslovnem razredu letite še udobneje in z vrhunsko postrežbo na izbranih destinacijah Srednjega Vzhoda preko Dunaja, najhitrejšega evropskega transfernega letališča.

Potniki poslovnega razreda so udobno nameščeni v RECARO sedežih z električno nastavljivim naslonjalom in oporo za noge. Vgrajena masažna funkcija in kar 116 cm prostora za noge jim omogočata, da se v letalih Austrian Airbus A320 popolnoma sprostijo in pozabijo na vsakodnevne posle. Med letom se lahko kratkočasijo z bogatim izborom filmskih, športih, dokumentarnih, otroških in razvedrilnih programov v 4 jezikih, ki jih izbirajo na osebnem video predvajalniku z lastnim upravljanjem. Kdor želi let izkoristiti drugače, lahko nemoteno uporablja svoj prenosni računalnik.

Pravo razkošje Austrian Premium Service se nadaljuje pri kulinarični ponudbi. Sveže pripravljeni gurmanski obroki mednarodne katering verige DO&CO združujejo jedi in slaščice vzhodnjaške in avstrijske kuhinje. Za osvežitev je poskrbljeno s širokim izborom aperitivov, brezalkoholnih pijač, izbranih okusov čajev in kave.

Z Austrian Airlines letite preko Dunaja, najhitrejšega evropskega transfernega letališča v Damask, Astano, Teheran, Kairo, Jedah, Riad, Dubai in Erbil.

Vir: Austrian Airlines

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Ponedeljek
od 16 do 31 °C

Torek
od 13 do 24 °C

Sreda
od 12 do 27 °C

Četrtek
od 14 do 30 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat