| 

Aktualno

Terme Snovik se predstavljajo

Terme Snovik se predstavljajo

11.06.2008 ob 10:48

V soboto, 28. junija, se bodo na stojnici pred STIC od 8. do 14. ure s promocijskim gradivom predstavljale Terme Snovik z okolico.
Terme Snovik so najvišje ležeče terme v Sloveniji. Ponašajo se tudi z novim apartmajskim naseljem s štirimi zvezdicami, ki stoji ob robu bližnjega gozda. Terme Snovik so bile več let zapored izbrane za naj kopališče v Sloveniji v svoji kategoriji. Obsegajo več kot 1000 m² vodnih površin v notranjih in zunanjih bazenih s termalno vodo, ki ima zdravilne učinke in blagodejno vpliva na kosti, kožo in prebavo. Gostom so na voljo številne masaže, fizioterapija, solarij ter zeliščne savne z aromaterapijo (finska, turška, ledena, bazenčki za knajpanje). Za zahtevnejše okuse pa so na voljo eksotične kopeli v okviru novega rajskega apartmaja. Terme nudijo tudi tri sodobno opremljene seminarske dvorane, ki sprejmejo do 55 udeležencev (ob kino postavitvi). So prejemniki standardov kakovosti 9001 in 14001. Kot prvo slovensko turistično podjetje pa so prejeli prestižni Znak za okolje EU za turistične namestitve - EU marjetico, ki simbolizira visoko kakovost in okoljevarstveno uspešnost.

Več informacij: http://www.terme-snovik.si

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Ponedeljek
od 17 do 28 °C

Torek
od 17 do 31 °C

Sreda
od 19 do 33 °C

Četrtek
od 20 do 35 °C

Anketa

Plastična operacija?
Zagotovo nekoč, v boju proti staranju
Seveda, na takšnem posegu sem že bil/a
Ne še, si pa želim določenih popravkov
Ne, osebno se za to ne bom odločil/a
Ne, sem absolutno proti medicinsko nepotrebnim posegom

    rezultat