| 

Aktualno

Terme Snovik se predstavljajo

Terme Snovik se predstavljajo

11.06.2008 ob 10:48

V soboto, 28. junija, se bodo na stojnici pred STIC od 8. do 14. ure s promocijskim gradivom predstavljale Terme Snovik z okolico.
Terme Snovik so najvišje ležeče terme v Sloveniji. Ponašajo se tudi z novim apartmajskim naseljem s štirimi zvezdicami, ki stoji ob robu bližnjega gozda. Terme Snovik so bile več let zapored izbrane za naj kopališče v Sloveniji v svoji kategoriji. Obsegajo več kot 1000 m² vodnih površin v notranjih in zunanjih bazenih s termalno vodo, ki ima zdravilne učinke in blagodejno vpliva na kosti, kožo in prebavo. Gostom so na voljo številne masaže, fizioterapija, solarij ter zeliščne savne z aromaterapijo (finska, turška, ledena, bazenčki za knajpanje). Za zahtevnejše okuse pa so na voljo eksotične kopeli v okviru novega rajskega apartmaja. Terme nudijo tudi tri sodobno opremljene seminarske dvorane, ki sprejmejo do 55 udeležencev (ob kino postavitvi). So prejemniki standardov kakovosti 9001 in 14001. Kot prvo slovensko turistično podjetje pa so prejeli prestižni Znak za okolje EU za turistične namestitve - EU marjetico, ki simbolizira visoko kakovost in okoljevarstveno uspešnost.

Več informacij: http://www.terme-snovik.si

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sobota
od 12 do 25 °C

Nedelja
od 14 do 25 °C

Ponedeljek
od 15 do 19 °C

Torek
od 15 do 22 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat