| 

Poslovne priložnosti

Želite delati doma?

Želite delati doma?

Če že dalj časa razmišljate o lastnem podjetju, ki bi ga povrhu vsega najraje vodili kar iz domačega fotelja, vam je danes na voljo že neomejeno število možnosti. Nekatere med njimi pa so že preizkušene in tudi uspešne. Če torej še nimate prave ideje, katere dejavnosti bi se lotili v domačem podjetju, premislite o naslednjih:

 • Popravila računalnikov (in računalniške opreme)
  Ste oseba, ki jo vsi bližnji ali ne tako bližnji znanci kličejo, kadar imajo težavo s svojim računalnikom? Spremenite brezplačne nasvete v posel in za svoje znanje nekaj iztržite!
 • Čistilni servis
  Če vam gre čiščenje dobro od rok, ste natančni in vas vonj po čistilih ne moti, ponudite svoje usluge tudi drugim. V današnjem času je vedno več delavnih mam in žensk, ki za čiščenje, pranje in likanje preprosto nimajo časa!

 • Čiščenje preprog
  Še ena tržna niša je čiščenje vseh vrst preprog in tekstilnih podov. Pomislite, koliko madežev se nabere na preprogi v enem letu in kako težko jih je z običajnimi sredstvi očistiti. Kot povsod, je tudi v tem segmentu (vsaj v tujini) možno kupiti franšizo, z vsemi pripomočki in usposabljanjem za opravljanje dejavnosti. 

 • Jahalna šola
  Morda pa imate doma kmetijo, skedenj in nekaj konjev. Še nekaj znanja in dobre volje, pa je dovolj za pravo domačo šolo jahanja, kar je še posebej zanimivo za otroke.

 • Zasebno varstvo
  Ker so vrtci vsako leto bolj zasedeni in je mesto že kar težko dobiti, so zelo iskana tudi zasebna varstva. Za to dejavnost potrebujete kar nekaj osnovnega znanja o delu z otroci, ter veliko mero odgovornosti, ljubezen otrok in hvaležnost staršev, ki jo dobite v zameno pa je gotovo vredna truda!

  Povzeto po članku Even More Home-Based Biz Ideas, Business Opportunities Weblog


sorodni članki