| 

Posel in moda

Novi avtomatski kronograf EDOX CLASSE-ROYALE

Novi avtomatski kronograf EDOX CLASSE-ROYALE

13.06.2008 ob 09:31

Dinamična eleganca Edox Classe-Royal. Ura je namenjena moškemu, ki ima rad športno eleganco in dovršen sodoben dizajn, hkrati pa se ne želi odreči tradicionalni preciznosti švicarskega urarstva.

Novi Edoxov kronograf Classe-Royale očara s svojim vrhunsko oblikovanim kvadratnim ohišjem iz plemenitega jekla, ki je prekrito z 1,8 mm debelim usločenim anti-refleksnim safirnim steklom. Ekskluzivnost Edoksove serije Classe-Royale poudarja edinstvena ročno obdelana številčnica. Poleg glavne skale in treh kronografovih okenc je na desni strani številčnice še velik prikaz dneva v tednu in datuma. Kazalci so delno prozorni in prevlečeni s t.i. superlunminovo, kar omogoča preglednost tudi v temi. Velikost ohišja je 40 x 40 mm, vodotesnost pa do 50 m.Precizni avtomatski mehanizem, na katerem je vgravirano »Cótes de Genève«, se ponaša z 42 urnim rezervnim navitjem, njegovo delovanje pa lahko občudujemo skozi okence na hrbtni strani ure. Udoben širok črn pas iz naravnega kavčuka poudarja elegantno dinamičnost tega izjemnega urarskega izdelka, narejenega v švicarski Juri.

Cena: 1.950 €
V kolekciji Classe-Royale je poleg avtomatskega kronografa še več različnih modelov. Ure Edox so na voljo v prodajalnah Slowatch in nekaterih drugih specializiranih trgovinah z urami.


Vir: Slowatch d.o.o., Ljubljana - Maj 2008

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat