| 

Aktualno

Najem Armanijeve luksuzne jahte

Najem Armanijeve luksuzne jahte

01.06.2008 ob 09:49

Če še ne veste kako bi preživeli težko zaslužen dopust (in potrošili višek denarja), vam je na voljo  52 metrska luksuzna jahta Mariu. Njen lastnik je eden najvplivnejših modnih strokovnjakov današnjega časa, 72-letni Italijan Mario Giorgio Armani. Luksuzna jahta je opremljena in izdelana po željah modnega kreatorja, ki je s pomočjo designerske hiše Orteli oblikoval in zasnoval tekstilne dele luksuzne jahte. Z izbranim okusom Armanija so ustvarili tudi komfortno in estetsko podobo lastniških kabin. Izdelali so jo leta 2003 v ladjedelnici Codecasa & Ortelli.

Motorna jahta z dvema motorjema Caterpillar, vsak po 2.200 konjskih moči, razvije potovalno hitrost do 18 vozlov. Iz marine karibskega otoka Antigua na križarjenje lahko povabi 12 gostov, za goste na jahti pa skrbi 11 članov posadke.

Na žalost g. Armani ne preživi veliko časa na svoji luksuzni jahti, zato je večji del leta barka v charterju. Najamete jo lahko za 220.000 $ na teden.


Vir in foto: www.interyachtcharter.com, www.avtobivak.net

sorodni članki


Komentarji: 2 

Dodajte komentar


Luka | 01.06.2008 ob 22:26
Dober podjetnik izkoristi vse svoje imetje na najbol racionalen način. Da se mu še osebne zadeve za užitek povrnejo.
Uni | 01.06.2008 ob 10:07
Zanimivo, da nekateri podjetniki kljub bogatstvu še vedno gledajo na racionalizacijo stroškov in se odločijo za oddajo take osebne zadeve kot je tale megajahta. Pametno!
Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Nedelja
od 0 do 3 °C

Ponedeljek
od -3 do 4 °C

Torek
od -3 do 2 °C

Sreda
od -2 do 2 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat