| 

Aktualno

Miss Universe 2008

Miss Universe 2008

30.05.2008 ob 09:13

Za leto 2008 je izbrana nova miss Universe Slovenije. Ta laskavi naslov je osvojila simpatična Anamarija Avbelj iz Lukovice pri Domžalah.

Prešerno nasmejani, nežni 20-letni Anamariji Avbelj se je z osvojitvijo naslova miss Universe preteklo soboto izpolnila ena največjih želja. Ker je pred kratkim praznovala rojstni dan, je osvojeni naslov hkrati tudi najlepše darilo. Družabni miss Universe, ki študira na Mednarodni fakulteti za družbene in poslovne vede v Celju, glasba in ples pomenita zelo veliko. Končala je nižjo glasbeno šolo in še vedno igra prečno flavto, ki ji je zelo pri srcu.

Osvojenega naslova in glavne nagrade generalnega sponzorja prireditve, ki jo Summit motors Ljubljana podeljuje že drugo leto zapored, je bila več kot vesela.
Na današnji tiskovni konferenci je g. Masahiro Tajima, izvršni direktor Summit motors Ljubljana, predal ključe atraktivne Ford Fieste v trajno last postavni Anamariji Avbelj, miss Universe Slovenije 2008.

Anamarijo te dni čakajo še zadnje priprave pred odhodom v Vietnam, kjer se bo udeležila finalnega izbora in se potegovala za kar najvišjo uvrstitev.


Vir: Summit motors Ljubljana d.o.o.

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Ponedeljek
od 2 do 8 °C

Torek
od 4 do 9 °C

Sreda
od 1 do 8 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat