| 

Poslovne priložnosti

Računovodja leta

Računovodja leta

29.05.2008 ob 13:21

V četrtek 22. maja 2008 smo podelili naziv Računovodja leta 2008 in Ponudnik računovodskih storitev leta 2008. Kipec za Računovodjo leta 2008 je predstavnik komisije mag. Gregor Levič podelil Tanji Goljar, ki kot samostojna podjetnica že vrsto let opravlja računovodske storitve za mala in srednja podjetja. Svoje bogate izkušnje in znanje prenaša na svoje sodelavce in vodi tudi eksterna izobraževanja s področja vodenja poslovnih knjig. Je članica Društva davčnih svetovalcev Slovenije in ima interni naziv davčni svetovalec. Strokovno komisijo je Goljarjeva prepričala s svojo osebnostjo, strokovnostjo, še posebej pa s pogledom na razvoj računovodske stroke ter tako izpolnila vse pogoje iz Kodeksa poklicne etike računovodje.
Letošnja novost je bil izbor za Ponudnika računovodskih storitev 2008. Priznanje za najboljšega na tem področju je pripadlo računovodskih hiši Unija d.d., ki je bila izbrana med finalisti APO vizija d.o.o., Contall d.o.o., Simam FRS d.o.o. in Tera vizija d.o.o. Komisija je na podlagi analize področij, kot so notranje in zunanje izobraževanje, izobraževanje uporabnikov, izobrazbena struktura zaposlenih, delovni pogoji, informacijska podpora in nenazadnje tudi analize finančnih kazalnikov družbe podelila naziv Ponudnik računovodskih storitev leta 2008 družbi Unija d.d..
Komisija se je letos odločila podeliti tudi posebno priznanje za življenjsko delo na področju računovodstva, ki ga je prejela Cirila Masnikosa. ki se je v daljšem obdobju izkazala na številnih področjih računovodenja. Vseskozi vzdržuje visoke standarde strokovnosti, morale in etike. Še posebno pozornost pa posveča usposabljanju mlajših kolegov, na katere prenaša računovodsko znanje. Kljub temu, da se je lani upokojila, je še vedno predana računovodskemu poklicu.

Cerera, Agencija za računovodstvo

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Četrtek
od -2 do 2 °C

Petek
od -1 do 5 °C

Sobota
od -1 do 3 °C

Nedelja
od 1 do 3 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat