| 

Aktualno

Slovenski supercentri zaradi dragih najemnin jezijo trgovce

Slovenski supercentri zaradi dragih najemnin jezijo trgovce

27.05.2008 ob 09:29

"Pol meseca v Cityparku delam samo za najemnino," pravi neimenovan najemnik: "Kje so šele plače in drugi stroški. Prometa pa nobenega," se pritožuje nad poslovanjem zadnjih mesecev. Najemniki pravijo, da bodo skupaj nastopili proti upravam trgovskih centov z zahtevo po znižanju najemnin in dodajajo, da je v mariborskem Europarku in ljubljanski Supernovi še slabše: "Tam za najemnino delamo cel mesec!"

Vir še navaja, da so neuradno izvedeli, da se najemnina za manjše lokale v Supernovi giblje nekaj pod sto evri za kvadratni meter, v Cityparku pa je slabo tretjino nižja.

Na vprašanja o višini najemnin in možnosti pogajanj s trgovci pa se niso odzvali ne v Tušu ne v Supernovi. Marko Kovač, direktor ljubljanskega Cityparka, pa je povedal, da najemnine niso previsoke in da so skladne s položajem na trgu. "Za partnerje sem vedno dosegljiv," odgovarja na vprašanje, ali bi se bil pripravljen glede znižanja najemnin najemnikom kaj približati.

Vir: Informacijska borza nepremičnin - www.ibn.si

sorodni članki


Komentarji: 2 

Dodajte komentar


potrošnik | 19.07.2008 ob 22:31
Kako pa je kaj v Celju - verjetno še slabše?
ata | 27.05.2008 ob 09:48
poslovna demokracija? ne verjamem.
Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sobota
od 16 do 27 °C

Nedelja
od 15 do 30 °C

Ponedeljek
od 17 do 31 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat