| 

Posel in moda

Uspešnemu podjetniku pristoji TT

Uspešnemu podjetniku pristoji TT

Audi TT clubsport quattro:
kabriolet z več kot 300 KM
• Predstavitev študije na srečanju ob Vrbskem jezeru
• Karoserija v slogu speedsterja z dinamičnimi poudarki
• Vozne lastnosti čistokrvnega dirkalnika

Odprta karoserija, motor z močjo več kot 220 kW (300 KM) in različne tehnične rešitve iz športnega avtomobilizma – Audi TT clubsport quattro je brezkompromisen pravi športni avto.

Audi na srečanju Audijevih in Volkswagnovih avtomobilističnih navdušencev, ki bo potekalo od 21. do 25. maja v Ribnici ob Vrbskem jezeru na avstrijskem Koroškem, predstavlja izpopolnjeno različico svoje spektakularne študije, ki je navdušila že leta 2007.

Purizem v segmentu prestižnih vozil – to je bilo vodilo oblikovalcev in inženirjev pri snovanju Audija TT clubsport quattro. Nizko vetrobransko steklo je izjemno položno. Okna so videti, kot bi bila izdelana iz enega kosa stekla, saj sta A-stebrička integrirana tako, da sta skoraj nevidna. Namesto predala za zložljivo streho sta za sedežema dve oblini – študija, ki je lakirana s suzuka sivim bisernim lakom, nedvoumno spominja na speedster. Pred oblinama sta nameščena masivna varnostna ščita, ki v kombinaciji z A-stebričkoma ob prevračanju vozila zaščitita voznika in sovoznika.

sorodni članki