| 

Posel in moda

Čudežno poletno obuvalo – FitFlop

Čudežno poletno obuvalo – FitFlop

19.05.2008 ob 16:56

Čeprav ne izgledajo kot poletni hit, so natikači po imenu FitFlop več kot le udobno obuvalo za na plažo. Prvotno so bili namenjeni ženskam, ki želijo oblikovati svojo zadnjico in noge brez dodatnih obiskov v telovadnici, danes pa proizvajalci zatrjujejo, da pomagajo ljudem z bolečinami v hrbtu ali artritisom. Priljubljenost nenavadnih natikačev je še zrasla, ko jih je Oprah v svoji oddaji imenovala za najljubšo stvar letošnjega poletja, nosijo pa jih mnoge znane osebnosti od Hilary Swank, Heidi Klum in Jennifer Garner do Jessice Biel. FitFlopke naj bi imele podoben efekt, kot če hodite bosi, vendar z dodatno ublažitvijo tresljajev. Tako naj bi mišice bolj pridno delale, noge in zadnjica pa postale lepše oblikovane. Po zagotovilu zdravnikov pa pomagajo še pri pravilni drži telesa pri hoji, kar je posebej blagodejno za kolena.
Čeprav so bile prvotno oblikovane za lepšanje postave, pa je mnogo uporabnikov s hudimi ali kroničnimi bolečinami v hrbtu poročalo o skoraj čudežnem izboljšanju ob nošenju FlipFlopk.
FlipFlopke so pričeli prodajati lanskega maja, do danes pa so prodali že več kot milijon parov, predvsem na ameriškem in angleškem trgu. Za osnovni model je potrebno odšteti 36 funtov, letošnje poletje pa so predstavili trendovski model v stilu rimskih sandalov, ki vas bo stal 90 funtov.

Vir: The Independent, www.thefitflop.com


sorodni članki


Komentarji: 5 

Dodajte komentar


marti | 23.06.2010 ob 23:33
najboljše poletno obuvalo kar sem jih gdaj nosila. še copatov nebi obula več...Lansko poletje resnično nisem obula drugega, za doma, za v morje, za zvečer...enostavno jih nisem sezula
Sabina | 29.06.2008 ob 21:23
Jaz sem jih kupila preko spletne strani VICTORIAS SECRET, pa so mi premajhni. Zato jih prodam! Več na: http://www.bolha.com/oglas3384475
Marko | 19.05.2008 ob 18:07
Pa tiste značke tud,k tle jih nimaš km prpet...crocks sucks !
jest | 19.05.2008 ob 18:07
saj je bil že čas...čeprav so crocksi zgodba o uspehu!
ata | 19.05.2008 ob 17:38
pa so crocksi pase...
Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat