| 

Aktualno

Retorika v visokem poslovnem svetu

Retorika v visokem poslovnem svetu

20.05.2008 ob 08:21

Silna je moč govorjene besede. Izrečene v pravem trenutku. Na pravem kraju. Pravim ljudem. Govorec lahko svoje občinstvo prepriča ali pa ne prepriča! Si pridobi naklonjenost ali pa jo izgubi. Tisti hip, ko spregovorimo, postanemo gospodarji položaja. Ali pa ne postanemo. Vodimo z besedo. Oživljamo mrliče na sestanku, kadar je ogenj presahnil in krotimo besedne ognjemete občinstva, ki smo jih sami sprožili.

Zato vas iz Šole Retorike vabijo, da pridete in si naberite naših izkušenj. Kako se vesti v neprijetnem položaju, kako osvojiti sproščenost televizijskega nastopa in kako izbrusiti svoj slog. Kako prijetno odgovarjati na neprijetna vprašanja. Kako osvojiti spretnost premisleka. Družba bo ugledna in sproščen klepet se lahko kaj hitro razvije v sklepanje poslovnih prijateljstev. Na delovnih obedih in družabnih večerjah bo priložnosti obilo.

Vodilni predavatelji in svetovalci v svoji stroki vas pričakujejo.

Dogodek Retorika v visokem poslovnem svetu se bo letos odvijal na Pohorju, 22. – 24. velikega travna (maja) 2008. Vir, informacije in prijave na urad@sola-retorike.si, www.sola-retorike.si

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Ponedeljek
od 18 do 24 °C

Torek
od 17 do 24 °C

Sreda
od 14 do 22 °C

Četrtek
od 15 do 26 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat