| 

Posel in moda

iPhone na prodajne police še v 10 držav

iPhone na prodajne police še v 10 držav

Do konce letošnjega leta, naj bi po najavi Vodafona, iPhone uradno prišel na prodajne police v še deset držav. In sicer Češko, Grčijo, Italijo, Portugalsko, Turčijo, Novo Zelandijo, Avstralijo, Indijo, Egipt in Južno Afriko. A po vzoru italijanskega primera, Applu ni več do ekskluzivnosti, saj naj bi samo v Italiji iPhone prodajala tako Vodafone kot Telecom Italia. Če je to res, potem je za pričakovati, da bo iPhone na voljo povsod in ne samo v izbranih državah. Poleg tega pa se večina strinja, da glede na prodajni uspeh, ki ga beleži iPhone, res ni potrebe po tolikšni nedosegljivosti aparata. V Sloveniji iPhona še ni na voljo.

iPhone je praktično obnorel "svet". Je revolucionaren mobilni telefon, ki omogoča klicanje že s preprostim dotikom imena v imeniku, seznamu priljubljenih ali seznamu klicev. Poleg tega tudi avtomatsko sinhronizira podatke vašega imenika s PC-jem, Mac-om ali spletno storitvijo. Omogoča tudi izbiranje in poslušanje klicev na telefonski tajnici v kakršnemkoli vrstnem redu - prav tako kot e-pošta.

Sicer pa Apple že pospešeno pripravlja izboljšan iPhone, tako imenovani 3G iPhone, ki je bolj kot za ameriški zanimiv za evropski trg. Po spletu so sicer že zakrožile prve slike novega in izboljšanega iPhonea, a so se izkazale za neresnične. Po napovedih naj bi bil prenovljeni iPhone na prodaj že to poletje.

Vir: http://dne.enaa.com

sorodni članki