| 

Posel in moda

iPhone na prodajne police še v 10 držav

iPhone na prodajne police še v 10 držav

09.05.2008 ob 11:09

Do konce letošnjega leta, naj bi po najavi Vodafona, iPhone uradno prišel na prodajne police v še deset držav. In sicer Češko, Grčijo, Italijo, Portugalsko, Turčijo, Novo Zelandijo, Avstralijo, Indijo, Egipt in Južno Afriko. A po vzoru italijanskega primera, Applu ni več do ekskluzivnosti, saj naj bi samo v Italiji iPhone prodajala tako Vodafone kot Telecom Italia. Če je to res, potem je za pričakovati, da bo iPhone na voljo povsod in ne samo v izbranih državah. Poleg tega pa se večina strinja, da glede na prodajni uspeh, ki ga beleži iPhone, res ni potrebe po tolikšni nedosegljivosti aparata. V Sloveniji iPhona še ni na voljo.

iPhone je praktično obnorel "svet". Je revolucionaren mobilni telefon, ki omogoča klicanje že s preprostim dotikom imena v imeniku, seznamu priljubljenih ali seznamu klicev. Poleg tega tudi avtomatsko sinhronizira podatke vašega imenika s PC-jem, Mac-om ali spletno storitvijo. Omogoča tudi izbiranje in poslušanje klicev na telefonski tajnici v kakršnemkoli vrstnem redu - prav tako kot e-pošta.

Sicer pa Apple že pospešeno pripravlja izboljšan iPhone, tako imenovani 3G iPhone, ki je bolj kot za ameriški zanimiv za evropski trg. Po spletu so sicer že zakrožile prve slike novega in izboljšanega iPhonea, a so se izkazale za neresnične. Po napovedih naj bi bil prenovljeni iPhone na prodaj že to poletje.

Vir: http://dne.enaa.com

sorodni članki


Komentarji: 1 

Dodajte komentar


Freelancer | 18.11.2008 ob 10:20
Iphone je na voljo v Sloveniji in sicer v Tušmobilu.
Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat