| 

Poslovne priložnosti

Kako zaslužiti 30 milijonov preden dopolnite 30 let?

Kako zaslužiti 30 milijonov preden dopolnite 30 let?

08.05.2008 ob 09:18

Kaj je potrebno, da še pred svojim tridesetim letom postanete lastnik 30 milijonov dolarjev vrednega podjetja? Začnite z dobro idejo, nagnjenjem do tveganja ter besedo dajte svojim strankam!

Tako sta svojo zgodbo o uspehu začela šestindvajseletni Jacob DeHart in dve leti starejši Jake Nickell, mlada podjetna Američana, ki sta leta 2001 ustanovila podjetje Threadless.com, podjetje za spletno oblikovanje majic. Zgradila sta spletno mesto, ki uporabnikom po vsem svetu omogoča, da dodajajo svoje lastne ideje in dizajne, ostali uporabniki pa o njih glasujejo. Najboljši gredo seveda v izdelavo in prodajo. Od ustanovitve pred sedmimi leti, je bil vsak natisnjen dizajn razprodan.

Opazila so ju trgovska podjetja kot sta Target in Urban Outfitters, vendar sta se podjetnika odločila ostati na svojem. Po njunih besedah bi tako majice postale le še en kos na policah trgovine, to pa ni vizija, ki jo imata za svoje podjetje.

Z več kot milijon registiranimi uporabniki (številka pa še raste), je to tudi edini marketing, ki ga Threadless.com potrebuje. 

Vir: www.kineda.com

sorodni članki


Komentarji: 2 

Dodajte komentar


Ota | 08.05.2008 ob 10:04
Ko bi bilo res vse tako preprosto in "sorazmerno", bi bilo vodenja posla že kar prelahka naloga!
ata | 08.05.2008 ob 09:37
jest teh milijonov ne dohajam. zdele jih bi mogu met že 33!
Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Torek
od 10 do 17 °C

Sreda
od 9 do 18 °C

Četrtek
od 7 do 21 °C

Petek
od 10 do 23 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat