| 

Poslovne priložnosti

Automower™ ali kosilnica-robot

Automower™ ali kosilnica-robot

10.05.2008 ob 09:23

Iz hiše Husqvarna prihaja inteligentni robot po imeni Automower™, ki skrbi za negovano in vedno prav pristriženo travo. Z lahkoto premaga 3.600 kvadratnih metrov travne površine z do 30 % naklonom, zaradi vgrajenega senzorja proti trku se samodejno umika oviram, višjim od 15 cm. Nizke ovire, kot so npr. ribniki omejite od območja košnje z omejevalno zanko. Za razliko od klasičnih kosilnic ima Husqvarnin robot tri kot britev ostre nože, ki trave ne potrgajo, ampak jo pokosijo s čistim rezom. Višino košnje lahko brezstopenjsko nastavite med dvemi in šestimi centimetri, za vrhunski videz pa poskrbite s pomočjo posebno razvitega vzorca premikanja. Preden se mu izprazni akumulator, se kar sam odpravi v svojo polnilno postajo - mimogrede, deluje z uporabo sončne in električne energije - in se napolni. Kosilnica, ki je prijazna do okolja in energijsko varčna, saj je kar 90% delov mogoče reciklirati - pa še mnogo dela vam prihrani!Vir: Glas Gospodarstva, maj 2008, www.automower.com

sorodni članki


Komentarji: 2 

Dodajte komentar


tone korenčan | 25.01.2010 ob 15:03
zanima me kje se kupi taka kosilnica.
Pozdrav
Husky | 30.10.2009 ob 16:50
Odlična kosilnica.Na mojem dvorišču kosi že štiri leta.Dejansko se sam izgled zelenice popravi in je kot tepih,gosta zelena preproga.Stranski učinki: ni krtin in več prostega časa.Moj najboljše naložen denar vzadnjem desetletju.
Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat