| 

Aktualno

Kultni hipijevski kombi „Magic Bus“ je tu

Kultni hipijevski kombi „Magic Bus“ je tu

10.04.2008 ob 10:05

Kultni hipijevski kombi „Magic Bus“ je tu: britanska dobrodelna fundacija Teenage Cancer Trust (TCT) in legendarna rokovska skupina The Who 8. aprila 2008 začenjata enkratno spletno nagradno igro na naslovu www.thewhomagicbus.com. Vsak sodelujoči ima možnost, da za samo 5 britanskih funtov (6,41 EUR) zadane kultni Volkswagnov hipijevski kombi T1 furgon.

Zunanjo podobo je posebej za to priložnost zasnoval Richard Evans, umetniški vodja skupine The Who, na kombi pa sta se podpisala "mastermind" skupine Pete Townshend in pevec Roger Daltrey. Kombi je okrašen s podobami vseh članov in logotipom skupine. Znamka Volkswagen Gospodarska vozila je v dobrodelne namene prispevala T1. Neto zbrana sredstva bodo namenili mladostnikom, obolelim za rakom.

Vsak sodelujoči si bo lahko brezplačno naložil še neobjavljeni posnetek pesmi „Magic Bus“, s katero so The Who nastopili na mednarodnem srečanju Volkswagnovih kombijev oktobra 2007 v Hannovru. Z dobrodelno nagradno igro se nadaljuje uspešno sodelovanje med znamko Volkswagen Gospodarska vozila in glasbenimi legendami, ki se je začelo na tem srečanju.


Vir: Porsche Slovenija d.o.o.

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sobota
od 16 do 27 °C

Nedelja
od 15 do 30 °C

Ponedeljek
od 17 do 31 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat