| 

Posel in moda

Poslovni stil za žensko - Večerna prireditev

Poslovni stil za žensko - Večerna prireditev

29.05.2008 ob 16:12

Preden se odpravite na poslovno večerno prireditev, se pozanimajte lokacijo (zunaj, znotraj) in tematiko prireditve (večerja, gala koncert, plesna prireditev). Temu primerno izberite oblačilo. Izbira vam bo olajšana, če boste ob povabilu obveščeni tudi o predoločenem načinu oblačenja oziroma t.i. "Dress Code".
Sicer pa vas klasičen ženski kostim lahko reši v vsakem primeru. Izberete lahko med malo bolj svečanimi materiali kostima, na primer: svila, saten. H kostimu dodajte bolj razkošne modne dodatke, ruto ali šal, posežete pa lahko tudi po večjih kosih nakita. (Nasvet - za večerno prireditev se zavijte v razkošen in eleganten šal.) Tudi "mala črna oblekica" bo vedno prava izbira. Pazite le na dolžino obleke, da blago ni prosojno, brez globokih dekoltejev in drznih izrezov na hrbtu. Za gala koncert ali plesno prireditev bo naj primernejša dolga večerna obleka. Pri ličenju za večerno prireditev lahko uporabite temnejše odtenke ličil z močnejšimi poudarki na očeh, ustnicah ali ličnicah.

Urška Č.

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat