| 

Poslovne priložnosti

Poceni, a učinkovite oglaševalske metode

Poceni, a učinkovite oglaševalske metode

Ne zahtevajo vse metode oglaševanja vašega podjetja nekega tretjega člena oziroma zunanjega izvajalca in visokih stroškov. Za začetek lahko zadošča tudi običajna bela majica.

Avto je oglasna površina. Svoj osebni avto lahko polepite z logotipom, telefonskimi številkami, spletnim naslovom in sloganom vašega podjetja. Nekatera podjetja v tujini že ponujajo brezplačno uporabo sponzoriranega vozila za določeno obdobje, ali a voznikom, ki so pripravljeni svoj avto odeti v barve podjetja, ponujajo v zameno plačilo, ki dosega do 400 USD mesečno.

Nalepke na odbijaču. Če že ne želite svojega jeklenega konjička spremeniti v potujočo reklamo, so milejša alternativa nalepke na odbijačih, kar je primerno za promocijo manjšega podjetja. Prav tako lahko v zameno za plačilo ali kakšne druge usluge, drug to počnejo za vas. Poleg nalepk bodo vaši t.i. promotorji lahko vsem potencialnim strankam in kupcem delili tudi vizitke, ter jih tako usmerili na vaš naslov.

Reklamne majice. Če nosite majice na rekreaciji, na fitnesu ali med tekom skozi park, nosite takšne z lastnim logotipom. Poleg logotipa dodajte tudi spletni naslov, da vas bodo stranke lažje našle. Majice razdelite med prijatelje, znance, vse zainteresirane, ki bodo še razširili krog pokritosti.

sorodni članki