| 

Aktualno

Razmišljate, da bi postali podjetnik?

Razmišljate, da bi postali podjetnik?

15.03.2008 ob 08:52

Naslov dogodka: Ali naj postanem podjetnik in kako - "Mala šola" podjetništva
Organizator: AMBICIJ
Lokacija: Novo mesto
Datum: sobota 12.4.2008, pričetek ob 14. uri

Razmišljate, da bi postali podjetnik?

Tudi vi razmišljate, da bi postali podjetnik in pričeli uresničevati svoje sanje? Se sprašujete, ali je sedaj tisti pravi čas za skok v samostojno podjetništvo in ali ste sposobni uspešno voditi lastno podjetje? Se sprašujete, ali imate dovolj znanja, veščin?

Te dvome si boste nedvoumno razjasnili v fazi predpriprave. Predpriprava na skok v samostojno podjetništvo bo absolutno od vas zahtevala veliko časa, discipline in angažiranosti. Dobra predhodna priprava vam namreč omogoča uspešnejši pričetek samostojnega poslovanja, lažje premagovanje ovir in izogibanje nevarnostim. Ker gre za nov način življenja, si morate podjetniško življenje preprosto želeti. Imeti pa morate tudi dobro idejo, pogum in zadostno mero motivacije.

Naj poudarim, da ima vsak od nas možnost, da postane uspešen podjetnik, le vložiti je potrebno dovolj truda in volje. In ne le to, potrebno je tudi delati prave stvari ob pravem času. Pred pričetkom poslovanja vam tako priporočam, da se:
  • dobro pripravite na nov, podjetniški način življenja ter
  • predvsem pridobite novo znanje in vse potrebne informacije.
Želite odgovore na zgornja vprašanja, dodatno znanje ter uporabne informacije?

Vabimo vse ambiciozne posameznike, ki razmišljate o podjetništvu, da se udeležite prijetnega in koristnega seminarja Ali naj postanem podjetnik in kako, ki ga organiziramo v okviru »Mala šola« podjetništva.

Na učinkovite delavnice (seminarje), ki bodo spremenile vaše življenje, se prijavite preko e-pošte info.ambicij@gmail.com ali preko telefona 041/887-186. Želite še več informacij? Pokličite ali pišite in z veseljem vam bomo svetovali in pomagali.

Vsi udeleženci boste deležni številnih ugodnosti in popustov!

Prijavite se sedaj: info.ambicij@gmail.com ali 041/887-186

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Nedelja
od 6 do 10 °C

Ponedeljek
od 5 do 10 °C

Torek
od 6 do 14 °C

Sreda
od 4 do 15 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat