| 

Aktualno

Najboljši podjetniki so mojstri mreženja

Najboljši podjetniki so mojstri mreženja

12.03.2008 ob 12:00

Moč mreženja in povezovanja je tema letošnje osrednje slovenske podjetniške konference PODIM, ki bo potekala 27. in 28. marca 2008 v konferenčnem centru Habakuk v Mariboru.

Na konferenci bodo svoja spoznanja in izkušnje pri izgradnji poslovnih mrež, predstavili vrhunske domači in tuji strokovnjaki:

 

  • Terri Whitesel iz ZDA, ki bo govorila o mreženju z vplivnimi ljudmi,
  • Dr. Les Squires iz ZDA, ki bo predstavil prihodnost spletnih socialnih mrež,
  • Prof. Sigvald J. Harryson iz Copenhagen Business School, ki bo predstavil praktične primere mreženja zelo inovativnih podjetij Porsche, Bang&Olufsen in Volvo,
  • Goran Radman iz Microsofta, ki bo predstavil praktične izkušnje z mreženjem v velikem multinacionalnem podjetju,
  • Dusan Bušen iz Avtomobilskega grozda Slovenije, ki bo govoril o širjenju poslovnih priložnosti preko oblikovanja povezav,
  • Rok Uršič, ustanovitelj podjetja Instrumentation Technologies, bo predstavil pristope pri mreženju malega hitro rastočega, globalnega visokotehnološkega podjetja.

Kako se mrežiti in povezovati bodo udeleženci spoznali na delavnici praktičnega usposabljanja veščin poslovnega mreženja. Prvi dan konference bo potekala tudi podelitev laskave nagrade Start:up leta 2008, drugi dan pa Microsoftov podjetniški forum.

Konferenco PODIM organizira IRP Inštitut za raziskovanje podjetništva skupaj z Javno agencijo za podjetništvo in tuje investicije in Univerzo v Mariboru pod generalnim pokroviteljstvom Nove KBM.

Več informacij o programu konference in prijavah dobite na www.podim.org.

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Torek
od 11 do 25 °C

Sreda
od 12 do 25 °C

Četrtek
od 14 do 21 °C

Petek
od 14 do 19 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat