| 

Aktualno

Lufthansa vas vabi ... na pomladno potepanje

Lufthansa vas vabi ... na pomladno potepanje

11.03.2008 ob 11:18

Lufthansa vas vabi, da izkoristite njihove privlačne ponudbe in z njimi odkrivate svet!


Pomladna ponudba letov po Evropi

Pomlad prihaja! Zato so za vas pripravili pomladno ponudbo letov po Evropi. Vi pa pripravite kovčke in uživajte v enem izmed vznemirljivih evropskih mest, ki kar čakajo na vaš obisk. Recimo v Dublin vas popeljejo že od 307 € naprej, Istanbul si lahko ogledate od 367 €, Prago od 343 €, London od 310 €, Manchester od 401 €, Sankt Petersburg od 415 € in Moskvo od 450 € naprej. Pogoje nakupa in ostale informacije si lahko ogledate na www.lufthansa.com

Nikoli lažje v Severno Ameriko

Lahko pa izkoristite možnost Lufthansinih privlačnih cen in potujte v ZDA ali Kanado. Lufthansa v Severno Ameriko opravlja lete na 19 direktnih povezavah ter hkrati nudi še približno 180 povezav v sodelovanju s partnerskimi družbami. Med posebno ponudbo najdete tudi cene za dve novi destinaciji: Seattle in Calgary. Cene pa se gibljejo od: Boston od 633 €, Calgary od 835 €, Chicago od 663 €, Los Angeles in San Francisco od 733 €, New York od 623 € ter Seattle od 813 €.

Odkrijte Azijo!

Bodite med prvimi, ki bodo potovali v Nanjing, lufthansino najnovejšo povezavo. Posebna cena bo vašo odločitev še olajšala, saj se lahko tja odpravite že od 429 €. Pogoje nakupa in ostale informacije si lahko ogledat ena www.lufthansa.com.

Vir: Lufthansa [newsletter@lh.lufthansa.com]

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Petek
od 8 do 19 °C

Sobota
od 9 do 17 °C

Nedelja
od 8 do 18 °C

Ponedeljek
od 10 do 20 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat