| 

Aktualno

Audi A4 je evropski avto št. 1

Audi A4 je evropski avto št. 1

11.03.2008 ob 08:03

Novi Audi A4 niza uspehe. Bralci 26 evropskih izdaj revije Autobild so novi model, ki sodi v srednji avtomobilski razred, z naskokom izbrali za evropski avto št. 1. Serijski zmagovalec vseh primerjalnih testov tako nadaljuje svojo zgodbo o uspehu. Nagrado je ob koncu avtomobilskega salona v Ženevi prevzel predsednik uprave družbe AUDI AG, Rupert Stadler. „Zelo sem vesel, da smo z našim najpomembnejšim modelom zmagali na največjem evropskem tekmovanju po izboru bralcev,“ je na podelitvi dejal Stadler.


Audi A4 limuzina je na trg prišel lansko jesen, Audi A4 Avant pa se je svetovni javnosti premierno predstavil v Ženevi. Kupcem bo na voljo spomladi. Vsakoletni izbor za naziv Auto1 v skupaj 26 evropskih državah organizira specializirana revija Autobild v sodelovanju s hčerinskimi publikacijami in 40 milijoni bralcev.

Izbor je potekal v šestih avtomobilskih kategorijah. 26 glavnih urednikov revije Autobild kakor tudi tehniki in dirkači so izmed zmagovalcev v posamičnih avtomobilskih kategorijah določili še skupnega zmagovalca. To je z občutnim naskokom pred ostalimi postal Audi A4, ki je glavne urednike v enaki meri prepričal z vozno dinamiko, udobnostjo, osupljivim designom in prvovrstno izdelavo.

V tem trenutku predstavlja nagrada za Avto št. 1 vrhunec v nizu priznanj, ki jih je Audi A4 prejel od uvedbe na tržišče.

Družba Audi s to nagrado nadaljuje niz uspehov na najpomembnejših evropskih tekmovanjih po izboru bralcev. Nazadnje je leta 2005 priznanje prejel Audi A6.

Vir: Porsche Slovenija d.o.o.

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Torek
od 11 do 25 °C

Sreda
od 12 do 25 °C

Četrtek
od 14 do 21 °C

Petek
od 14 do 19 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat