| 

Aktualno

Dobrodelni koncert Otroci otrokom LC Ljubljana Emona

Dobrodelni koncert Otroci otrokom LC Ljubljana Emona

07.03.2008 ob 07:42

Spoštovani!

Lions klub Ljubljana Emona po tradiciji že 7. leto zapored v marcu v Slovenski filharmoniji pripravlja dobrodelni koncert OTROCI OTROKOM. Na njem vsako leto nastopi ustvarjalna skupina otrok, katerega od slovenskih ali ljubljanskih zavodov s programom za invalidne otroke. Za zbran denar v celoti doniramo.

Letos bodo tako 15. marca ob 18. uri v Slovenski filharmoniji nastopili gojenci Zavoda za gluhe in naglušne Ljubljana z glasbeno plesno točko in poezijo gluhih, Otroški prekmurski pevski zbor Metuljček in vrhunski kvartet saksofonov 4Saxess.

V drugem delu programa obiskovalcem koncerta svojo glasbeno ustvarjalnost razdajo še drugi mladi pa tudi vrhunski glasbeni umetniki.

Vabimo Vas, da se nam pridružite na koncertu in z nakupom vstopnice in z donacijo po svojih močeh prispevate k uresničitvi našega humanega cilja in poslanstvu lionističnega gibanja. V upanju, da boste čudovito glasbeno uro v Slovenski filharmoniji preživeli z nami in s tistimi, ki jim želimo pomagati, Vas prisrčno pozdravljamo.

V imenu LC LJUBLJANA EMONA
Predsednik
Bojan Grum

Vstopnice za koncert po 10 EUR za odrasle in 5 EUR za otroke boste lahko kupili na blagajni Slovenske filharmonije uro pred koncertom, za večje število pa se lahko obrnete na predsednika LC Ljubljana Emona Bojana Gruma (constructa@siol.net).

sorodni članki

Sreda
od 12 do 25 °C

Četrtek
od 15 do 22 °C

Petek
od 15 do 20 °C

Sobota
od 10 do 22 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat