| 

Poslovne priložnosti

Trapaste ideje, ki so prinesle milijone

Trapaste ideje, ki so prinesle milijone

02.03.2008 ob 11:34

Ni potrebno imeti ravno najbolj pametne, premišljene in zanesljivo uspešne ideje, da bi postali milijonarji. Včasih je dovolj že ena sama trapasta zamisel, ki postane uspešnica. Priložnosti so z uporabo svetovnega spleta neomejene, saj je že dolgo poznan rek, da se prek spletalahko kupi in proda prav vse. Sodeč po naslednjih primerih očitno res.

Spletna stran za milijon dolarjev
Zgodbo verjetno že poznate: 1000000 pikslov, cena dolar po pikslu – kdo bi si lahko mislil, da bo ideja uspela! Vendar je Alex Tew, 21-letnik, ki je stran postavil, danes milijonar.

Pismo od Božička
Sliši se neverjetno, a je resnično: Byron Reese se pretvarja de je Božiček, s poštnim naslovom na Severnem polu, staršem pa zaračunava po 10 dolarjev za vsako pismo, ki ga pošlje njihovim otrokom. Ideja, ki je prinesla milijone.

Doggles
Še ena cvetka so sončna očala za pse, ki se prodajajo preko spleta. Vendar je posel zacvetel, trgovine z razširjeno ponudbo za štirinožce se odpirajo po vsem svetu, lastniki pa so z eno najbolj trapastih idej postali milijonarji.

LaserMonks
Tudi menihi so lahko podjetniki! LaserMonks.com je profitna podružnica cisterjanskega samostana, osem menihov pa ponovno polni že porabljene kartuše. Posel, ki je v enem letu prinesel 2 in pol milijona dolarjev. Amen.

sorodni članki


Komentarji: 1 

Dodajte komentar


Sergej | 02.03.2008 ob 16:23
Aleluja!
Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Ponedeljek
od 7 do 12 °C

Torek
od 4 do 14 °C

Sreda
od 8 do 2 °C

Četrtek
od 0 do 8 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat