| 

Aktualno

Ford Kuga

Ford Kuga

16.02.2008 ob 09:04

Ford Kuga je prvi predstavnik Fordovega modela na konkurenčnem tržišču športnih terencev in obljublja mešanico odlične vozne dinamike in presenetljive terenske zmogljivosti. Zasnova Kuge izhaja iz vznemirljivega koncepta iosis X, ki je bil predstavljen prvič na avtomobilskem salonu v Parizu leta 2006. John Fleming, predsednik in CEO Ford Evropa, je potrdil, da bo Ford Evropa razvil serijsko vozilo, ki ga je navdahnil koncept iosis X in bo razvit v naslednjih dveh letih.

Na avtomobilskem salonu v Frankfurtu 2007 je Ford dokazal, da bo dana beseda kmalu postala resnica s pred-predstavitvijo serijskega modela. Ford Kuga je bil ustvarjen in namenjen, da se pridruži portfelju modelov Ford Evropa v prvi polovici leta 2008.

»Z novim modelom Ford Kuga izpolnjujemo obljubo, ki smo jo dali v Parizu leta 2006, in vam ponujamo visoko zmogljivo, izrazno in karizmatično vozilo, ki bo še razširilo Fordovo paleto modelov,« je dejal John Fleming. »Trdno sem prepričan, da bo Kuga prava rešitev za veliko zvestih Fordovih kupcev, ki iščejo nekaj drugačnega, a bo obenem lahko tudi ponovil uspeh modela S-MAX in pridobil nove privržence modelov Ford. Poseben kinetični dizajn zunanjosti, Fordova priznana in preizkušena vozna dinamika ter vrhunska kvaliteta izdelka so le nekatere odlike, ki jih bo Kuga prinesel na ta hitro rastoči segment trga.«

sorodni članki


Komentarji: 3 

Dodajte komentar


ando | 18.02.2008 ob 07:46
na hitro ka bmw3
Silvy | 16.02.2008 ob 17:02
A je to poletača!?
didakta | 16.02.2008 ob 15:10
ja KUGA pa !
Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Ponedeljek
od 11 do 23 °C

Torek
od 11 do 23 °C

Sreda
od 11 do 24 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat