| 

Poslovne priložnosti

Smintair - Kajenje na letalu obvezno

Smintair - Kajenje na letalu obvezno

29.03.2008 ob 12:55

Razmere na svetovnem trgu letalskih prevoznikov, kjer vsakodnevno prihajajo na trg novi ponudniki nizkocenovnih letov in vsesplošno protikadilsko gonjo, je izjemno izkoristila sebi v prid nova družba na modrem nebu Smintair. Smintair je kratica za smokers international airlines. Družbo Smintair je v letu 2005 po temeljiti analiza tržišča ustanovil Alexander Schoppmann. Skrbna in obsežna analiza je pokazala, da so kadilci največkrat na poti med Japonsko, Kitajsko in Nemčijo. Smintair bo predvidoma v začetku leta 2008 letel med Düsseldorfom, Tokiom in Shanghaiem, predvidoma zato, ker je Smintair kupil rabljena letala od prevoznika, ki jih bo nadomestil z letali Airbus 380. Napovedane zamude pri dobavi Airbusovih letal tako vplivajo tudi na razvoj dogodkov v zveti z Smintair-om. Družba Smintair želi letenju povrniti čare iz 60-tih let, ko je imelo potovanje z letalom poseben pomen. Poleg pepelnikov bodo Smintair-ova letala Boeing 747 opremljena z multimedijskimi in komunikacijskimi sistemi zadnje generacije, posebnim ventilacijskim sistemom, osebje v letalu pa bo oblečeno v uniforme s pečatom uveljavljenih modnih kreatorjev. Razporeditev sedežev v letalu pa nikakor ne bo spominjala na t.i. sardela konfiguracijo, saj je luksuz in udobje eden od temeljev strategije Smintair-a. Vzdrževanje letal Boeing 747 po najvišjih standardih, ki veljajo v letalski industriji bo zaupano tehnikom družbe Lufthansa. Smintair napoveduje, da bodo cene kart na njihovih letih nekoliko dražje od ostalih ponudnikov npr. Lufthanse, vendar pa je nesmiselno primerjati storitev Smintaira s drugimi ponudniki letalskih letov, ki ne dovoljujejo kajenja med letom.
Smintair naj velja za ponudnika, ki je uspešno izkoristil tržne razmere in značilnosti ciljne skupine potrošnikov sebi v prid.
Več informacij na www.smintair.com

Dejan V.

sorodni članki


Komentarji: 1 

Dodajte komentar


franci | 30.03.2008 ob 19:56
juhu končno
Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat