| 

Aktualno

Najbolj nenavadni produkti na sejmu CES 2008

Najbolj nenavadni produkti na sejmu CES 2008

27.01.2008 ob 09:23

Minuli sejem zabavne elektronike v Las Vegasu CES 2008, je postregel s številnimi novostmi in nakazal trende v zabavni elektroniki. Med bisere letošnjega sejma zagotovo lahko prištevamo sisteme za brezžično video in avdio povezavo televizijskih sprejemnikov, ki jih je predstavilo več izdelovalcev. Te sistemi bodo se bodo zagotovo kmalu znašli na prodajnih policah po sprejemljivih cenah. Med vsemi predstavljenimi izdelki na sejmu pa lahko najdemo tudi izdelke, ki jih je strokovna javnost označila kot najbolj nenavadne ali čudne izdelke. Med temi izdelki so se znašli:
 
iTaser

Hibrid med Mp-3 predvajalnikom in električnim paralizatorjem, ki si ga je mogoče omisliti celo v različnih modnih barvah.
 
Kapsula za zdravila

Gre za prototip kapsule, v katero shranite tablete, ki jih potrebujete. Kapsula ima vgrajen modul za povezavo, ki vas opozori, da potrebujete tableto z vibriranjem in utripanjem. Kapsula se poveže na vaš domači telefon ali svetovni splet ter odda tedensko poročilo o jemanju tablet na izbrani elektronski naslov. Možnost povezovanja v splet omogoča tudi avtomatsko naročanje receptov za novo zalogo potrebnih zdravil.
 
Sony Rolly

Robotizirani Mp-3 predvajalnik, ki ob predvajanju skladbe poplesuje po površini in je na voljo onstran velike luže po ceni 380,00 ameriških dolarjev za kos. Demonstracijski video si lahko ogledate tukaj.
 
Tank Chair

Samohodni stol, ki uporablja za pogon elektromotorje, ki prenašajo moč na par gosenic. Cena za ta nenavadni stroj znaša nekaj več kot 15.000,00 ameriških dolarjev. Demonstracijski video si lahko ogledate tukaj.

Dejan V.

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sobota
od 17 do 29 °C

Nedelja
od 13 do 23 °C

Ponedeljek
od 11 do 24 °C

Torek
od 12 do 25 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat