| 

Posel in moda

Ročna masaža na stolu za poslovneže

Ročna masaža na stolu za poslovneže

16.01.2008 ob 08:02

Številna delovna mesta zahtevajo dolge delovne dneve, delo pa je pogosto intenzivno in zahtevno. Vse več je sedečega dela in psihičnih naporov. Vse to pa vpliva tudi na zdravje posameznika. Ljudje so na delovnem mestu pogosto pod stresom in najpogosteje navedene zdravstvene težave povezane z delom so bolezni mišično-kostnega sistema.

Zaposleni so tisti, ki predstavljajo resnični kapital podjetja in le zdrav in zadovoljen delavec lahko učinkovito in uspešno opravlja svoje delo. Vse več podjetij med delovnim časom nudi masažo, kot del wellness programa za svoje zaposlene.

Masaža se izvaja ročno, na posebno oblikovanem, prenosnem stolu. Izvaja se preko obleke in brez uporabe masažnih olj. Masaža temelji na raztezanju in pritiskih v zgornjem delu telesa (masira se predvsem zgornji del hrbta, vrat in roke). Prenosen stol se hitro namesti v poslovni prostor. Masaža na stolu se izvaja med delovnim časom in v povprečju traja 15 minut. Zaposleni se po masaži počutijo sproščeno, polni energije in so pri delu bolj učinkoviti. Redna stol masaža lahko učinkovito razbremeni utrujene delavce in jim povrne energijo.

Stol masaža je udobna, hitra in učinkovita masažna tehnika, primerna za vse, ki jim je čas dragocen!

Več o masažnem stolu si lahko ogledate na www.stolmasaza.com, ali se naročite na sproščujočo masažo na telefon +386(0)31334697, Polona Kršmanc, Stol masaža s.p.

Avtor: Polona Kršmanc

 

sorodni članki


Komentarji: 5 

Dodajte komentar


Shelia Moon | 18.02.2012 ob 17:21
Some time before, I really needed to buy a building for my organization but I didn't earn enough money and couldn't buy something. Thank God my dude suggested to try to take the personal loans at reliable creditors. Therefore, I did so and used to be satisfied with my commercial loan.
Mitja | 08.03.2008 ob 21:14
Katja, pošljite poizvedbo za brezplačno predstavitev na www.emasaze.si ali stolmasaza.com in z veseljem vam pogamo prepričati vaše podjetje, da se odloči za redno sedečo masažo
Špelca | 30.01.2008 ob 14:56
Sem že bla in je super!!!
anina | 16.01.2008 ob 10:23
super koristno in hitro!
katja | 16.01.2008 ob 10:04
To masažo sem preizkusila v tujini in je res super in zelo učinkovita.Upam, da nam bo to omogočeno v našem podjetju.
Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat