| 

Aktualno

Prve uradne fotografije nove Škode Superb

Prve uradne fotografije nove Škode Superb

10.01.2008 ob 10:12

Družba Škoda Auto predstavlja prve uradne fotografije novega Superba. Novi Superb je izjemno prostoren, kar ga uvršča na sam vrh v srednjem oz. višjem srednjem avtomobilskem razredu.

Novi Superb, ki meri v dolžino 4.838 mm, širino 1.783 mm in višino 1.461 mm (medosna razdalja 2.761 mm), bo številnim interesentom ponudil najrazličnejše premišljene tehnične rešitve, kot so npr. smerno prilagodljiva žarometa, na novo zasnovana elektronsko uravnavana klimatska naprava in avtomatski parkirni sistem. Pri razvoju so Škodinini inženirji največjo pozornost posvetili varnosti, zato je novi Superb lahko med drugim opremljen s kar devetimi zračnimi blazinami, kar je več od običajne serijske opreme pri drugih vozilih.

Ponudba motorjev za novi Superb vključuje tri bencinske in tri dizelske agregate, katerih razpon moči sega od 77 do 191 kW. Motorji so na voljo tako v kombinaciji z ročnim kot tudi z avtomatskim menjalnikom.

Novi Superb, ki bo svetovni javnosti premierno predstavljen na letošnjem avtomobilskem salonu v Ženevi, izdelujejo v Škodini tovarni v Kvasinyju.

sorodni članki

Sreda
od 12 do 25 °C

Četrtek
od 15 do 22 °C

Petek
od 15 do 20 °C

Sobota
od 10 do 22 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat