| 

Posel in moda

Bencin bo dražji - ni panike.

Bencin bo dražji - ni panike.

19.05.2008 ob 13:04

Kupite si skiro!
Ob poplavi cenenih kitajskih skuterjev na različne pogone, so mini skuterji Goped pravo tehnično čudo, ki vas ne bo pustilo na cedilu pred lokalno trgovino, ko se vam bo mudilo domov s štruco svežega kruha v roki.
Zgodba Goped se pričenja leta 1985, ko je Steve Patmont v domači garaži izdelal prvi prototip motorno gnanega mini skuterja. Vse odtlej Goped velja na svojem področju za paradnega konja, ki mu konkurenti le s težavo sledijo.


Goped se razlikuje od konkurenčnih izdelkov tudi po tem, da ga je mogoče celo servisirati z originalnimi nadomestnimi deli, ki se v Evropi brez težav kupijo preko zastopnikov.

ESR 750EX okolju, lastniku prijazen in uporaben električni mini skuter upravičeno trži sloves hiše Goped. Gre namreč za mini skuter, ki ga poganja 24V elektromotor, kar ga upravičeno uvršča na mesto najbolj kompaktnega in najmočnejšega elektro skuterja v svetovnem merilu. ESR 750EX je nadgrajena različica skuterja, ki ji je bil leta 2004 dodeljen naslov najboljšega skuterja po izboru glasovalcev iz ZDA.
ESR 750EX doseže najvišjo hitrost 32 kilometrov na uro, ob takšni hitrosti pa bo naslednji postanek za polnjenje čez 12 kilometrov, polnilec pa ni mogoče pozabiti doma, saj je integriran v skuter. Pnevmatike premera 10 palcev in prednja disk zavora so zagotovilo, da bo vožnja z njim popolno zadovoljstvo.
Prodajne cene mini skuterjev Goped so na prvi pogled nekoliko višje kot pri konkurenci, vendar kvaliteta izdelka jeziček na tehtnici nedvomno obrne v korist skuterja Goped.
Gopedi so na voljo tukaj

Dejan V.

sorodni članki


Komentarji: 2 

Dodajte komentar


žan | 06.07.2010 ob 12:13
koko prije pa ki se ga lahko kupi in to osebno!!!
tilen in matic | 11.07.2008 ob 21:51
carski je res !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat