| 

Posel in moda

Za resnično utrujene

Za resnično utrujene

30.04.2008 ob 20:00

Ste utrujeni? Neprespani? Vas boli hrbet, zebe v noge, vas moti smrčač poleg vas? Ste že zamenjali vzmetnico, kupili novo odejo in vzglavnike, pa se še vedno zbujate utrujeni? Tudi vam postelja pomeni mnogo več kot le prostor za spanje? Če radi v postelji berete knjige, poslušate glasbo, gledate filme, se igrate z otroci, zlagate perilo ali pa delate na svoj prenosni računalnik, vam predstavljamo posteljo, s katere ne boste hoteli več vstati!Že ime Starry Night Sleep Technology Bed daje slutiti, da je to več kot lesen okvir z vzmetnico. V podjetju Leggett & Platt so izdelali tehnološko dovršeno posteljo, ki si zapomni, kaj počnete ponoči (takrat ko ste dejansko v postelji), diagnosticira vaše gibanje in vzorec dihanja, celo sliši nadležno smrčanje, ki moti vaš spanec. Proizvajalec trdi, da z uporabo nekajstopinjskega naklona ležišča ublažite rahle do srednje težke primere smrčanja.

To pa je šele začetek. Postelja stoletja, kot jo imenujejo, ima nastavljivo temperaturo, ločeno za vsako stran posebej,  2500-watni surround sistem ozvočenja s štirimi subwooferji, internetno povezavo, brezžični daljinski upravljalnik, pomnilnik za skoraj 400.000 glasbenih datotek ali 2000 ur video posnetkov, postajo za vaš iPod in celo LCD projektor. 

Privoščili si jo boste lahko tekom letošnjega leta, zanjo pa bo potrebno odšteti od 20 do 50 tisoč ameriških dolarjev.
Kdo še pravi, da je postelja samo za spanje?

Tina P.
Vir in foto: www.starrynightbed.com

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat