| 

Postal sem podjetnik

Preglejte svojo spletno stran ob koncu leta

Preglejte svojo spletno stran ob koncu leta

17.12.2007 ob 14:17

Prednovoletni čas je pogosto tisto obdobje, ko sprejemamo nove zaobljube, začenjamo znova ali se ozremo na preteklo leto in naredimo revizijo. Poleg vseh ostalih novoletnih odločitev, predlagamo manjšim podjetjem, da ta čas izkoristijo tudi za podroben pregled svoje spletne strani. Veliko je namreč možnosti, da so podatki na njej zastareli ali vsaj ne najnovejši.

Najprej preverite osnovne podatke o vašem podjetju. Preglejte, če še držijo podatki o zaposlenih, njihovih nazivih in kontaktih.

Preverite tudi vse kontaktne podatke – telefonske in faks številke, e-poštne naslove in naslove morebitnih poslovalnic.

Še ena stvar na katero je treba biti pozoren, so e-poštne poti. Preverite, če obrazci za povpraševanje ali košarica nakupov res pride do prave osebe v vašem podjetju.

Na prejšnjo točko se nanaša tudi preverjanje kontaktnih obrazcev ali obrazcev za povpraševanje – ali se podatki pošljejo v pravilni obliki, ali jih je potrebno dopolniti oziroma spremeniti.

Nazadnje preverite še avtomatske odgovore/odzivnike. Preverite, če kupec dobi potrdilo o prejetem naročilu, če v času kolektivnega dopusta vse stranke dobijo obvestilo o odsotnosti in če ste vpisali tudi vsaj en kontakt, kjer vas je mogoče v izjemnih in nujnih primerih priklicati.

Tina P.

sorodni članki

Sreda
od 12 do 24 °C

Četrtek
od 10 do 24 °C

Petek
od 7 do 22 °C

Sobota
od 7 do 21 °C

Anketa

Dopust...
je že mimo
šele pride
ga ne potrebujem

    rezultat