| 

Posel in moda

Kje dočakati novo leto?

Kje dočakati novo leto?

27.12.2010 ob 21:40

Če si letošnjega leta resnično ne želite preživeti na domačem kavču, ter vam tudi finančno stanje to dovoljuje, vam predlagamo top destinacije za nepozabno najdaljšo noč v letu:

Las Vegas
Že sicer poznan po bogatem nočnem življenju, se v Las Vegasu na novoletno noč zabava še potencira. V klubih vas bodo v leto 2012 pospremili številni slavni gosti, nazdravili pa boste lahko s Paris Hilton, Britney Spears, Lindsay Lohan, idr.

New York
Že od leta 1906 dalje na tisoče ljudi polnoč pričaka na Times Squareu v NY, kjer vas z nastopi zabavajo številne zvezde. Rajanje traja do zgodnjih jutranjih ur, vstop v novo leto pa je v New Yorku zares nepozaben.

Pariz
V Parizu potrebujete le nekaj steklenic francoskega šampanjca, saj je praznovajne na pariških ulicah s pogledom na pravljično osvetljen Eifflov stolp prav posebno doživetje.

Cancun
Za tiste, ki ne marajo mraza, ampak bi raje nazdravili nekje na toplem, je mehiško letovišče ena boljših izibr.

Miami, ZDA
Miami poleg priljubljene počitniške destinacije postaja tudi mesto za odlične zabave, ki jih pospremi še prizanesljivo vreme.

Honolulu
Tudi na Havajih boste novo leto lahko pričakali v kopalkah, številni hoteli v Honoluluju vsako leto priredijo nepozabne zabave.

Manila
V glavnem mestu Filipinov organizirajo več partyjev po celem mestu namesto ene velike zabave, tako da vas na vsakem koraku čaka tematsko drugačno praznovanje. Pika na i pa je mogočen ognjemet.
 
Sydney
V Sydneju vsako leto priredijo spektakularen prehod v novo leto, vrhunec slavja pa predstavlja 12 minutni ognjemet.

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat