| 

Posel in moda

Nova pogruntavščina made in Japan

Nova pogruntavščina made in Japan

Ste tako zaposleni, da nimate časa odnesti obleke niti do najbližje kemične čistilnice? Japonsko podjetje Konaka ima rešitev – obleka, ki jo očistite kar doma, s pomočjo tuša in malo tople vode.
Revolucionaren izdelek pomeni še korak naprej od oblek, ki jih lahko peremo v navadnem pralnem stroju, saj jih ni potrebno niti likati! Po čiščenju oz. tuširanju se brez težav vrnejo v prvotno stanje, brez gub in mečkanja. Postopek je enostaven: preprosto obesite narobe obrnjene hlače in suknjič na obešalnik in nekaj minut spirajte s toplo vodo, postopek ponovite nekajkrat z zunanje in z notranje strani, in obleka je čista!
Ciljne kupce podjetje Konaka vidi v mladih poslovnih ljudeh ali študentih, ki ponavadi živijo sami, hodijo na razgovore ali sestanke, in nimajo dovolj prostega časa, da bi vse postorili po klasičnih poteh.
Obleka je narejena iz lahke tkanine, v prodajo pa je prišla februarja 2008. Na voljo so moški in ženski modeli, cene pa se gibajo od 260 do 492 dolarjev. Ker ima podjetje v lasti že okrog 320 poslovalnic po celem svetu, bodo obleke najbrž z lahkoto našle svoje lastnike!

Vir: www.news.sky.com

sorodni članki