| 

Posel in moda

Nova pogruntavščina made in Japan

Nova pogruntavščina made in Japan

01.05.2008 ob 17:45

Ste tako zaposleni, da nimate časa odnesti obleke niti do najbližje kemične čistilnice? Japonsko podjetje Konaka ima rešitev – obleka, ki jo očistite kar doma, s pomočjo tuša in malo tople vode.
Revolucionaren izdelek pomeni še korak naprej od oblek, ki jih lahko peremo v navadnem pralnem stroju, saj jih ni potrebno niti likati! Po čiščenju oz. tuširanju se brez težav vrnejo v prvotno stanje, brez gub in mečkanja. Postopek je enostaven: preprosto obesite narobe obrnjene hlače in suknjič na obešalnik in nekaj minut spirajte s toplo vodo, postopek ponovite nekajkrat z zunanje in z notranje strani, in obleka je čista!
Ciljne kupce podjetje Konaka vidi v mladih poslovnih ljudeh ali študentih, ki ponavadi živijo sami, hodijo na razgovore ali sestanke, in nimajo dovolj prostega časa, da bi vse postorili po klasičnih poteh.
Obleka je narejena iz lahke tkanine, v prodajo pa je prišla februarja 2008. Na voljo so moški in ženski modeli, cene pa se gibajo od 260 do 492 dolarjev. Ker ima podjetje v lasti že okrog 320 poslovalnic po celem svetu, bodo obleke najbrž z lahkoto našle svoje lastnike!

Vir: www.news.sky.com

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat