| 

Aktualno

Samski in obupno bogati!

Samski in obupno bogati!

26.02.2008 ob 10:31

Bogastvo je še lepše, če ga imaš s kom deliti! Tile fantje oziroma moški, ki vam jih predstavljamo v nadaljevanju, so samski in si svoje bogastvo (podano v ameriških dolarjih US$) zaenkrat še pridno nabirajo le zase. Zato dame, če še niste uspele najti "tistega ta'pravega" to je "princa na belem konju", vas morda kakšen od teh samskih milijarderjev prepriča že na prvi pogled. Podatki in informacije so povzeti po prispevku spletnega portala www.forbes.com, kjer v sredini leta vsakoletno opravijo pregled "novih" in "starih" najbogatejših ljudi na svetu oziroma tistih, katerih bogastvo se ocenjuje preko milijarde ameriških dolarjev. Zato se opravičujemo, če so se v tem času morda tile samci le zavezali kakšnemu dekletu in jo popeljali pred oltar. Srečnica!

Po izboru naše ekipe vam jih predstavljamo pet z vrha lestvice.

1.

Larry Page

Starost 34 let, najdete ga v San Franciscu, Kalifornija, ZDA, dela za Google, premoženje US$ 16,6 milijard ameriških dolarjev.

2.

Sergey Brin

Starost 33 let, poiščite ga lahko v mestu Paolo Alto, Kalifornija, ZDA, tudi dela za Google, trenutno na banki US$ 16,6 milijard ameriških dolarjev.

3.

Mikhail Prokhorov

Star 41 let, iz Moskve v Rusiji, med drugim rečmi se največ ukvarja s kovinsko industrijo, njegovo bogastvo znaša US$ 13,5 milijard ameriških dolarjev.

4.

James Packer

Star 39 let, živi in dela v Sydney-ju, Avstralija, po očetu je podedoval vodilno medijsko družbo Publishing & Broadcasting (PBL), njegovo premoženje znaša US$ 5,5 milijarde ameriških dolarjev.

5.

Albert von Thurn und Taxis

Najmlajši med vsemi, saj šteje komaj 23 let, doma v Regensburgu, Nemčija, svoje premoženje je podedoval in znaša US$ 2,0 milijardi ameriških dolarjev

Še več pa si lahko ogledate na http://www.forbes.com.

Urška Č.
Vir: http://www.forbes.com

sorodni članki

Sreda
od 12 do 25 °C

Četrtek
od 15 do 22 °C

Petek
od 15 do 20 °C

Sobota
od 10 do 22 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat