| 

Aktualno

Priročnik Direktor - Zelo Enostaven Način vodenja

Priročnik Direktor - Zelo Enostaven Način vodenja

17.12.2007 ob 08:01

Ste uspešen podjetnik, menedžer, direktor, oziroma bi to želeli postati!? Obenem se bliža konec leta, ko se radi ozremo nazaj v dogodke iztekajočega se leta in želimo pretehtati, oceniti, ovrednotiti uspešnost oziroma učinkovitost svojih prizadevanj v poslu. Za vse naštete so v založbi Ltd. & Verlag Dashöfer, založba, d.o.o., Rožna dolina, Cesta V/10, 1000 Ljubljana, Slovenija, pripravili praktični priročnik z naslovom Direktor - Zelo Enostaven Način vodenja.

Na pogosta vprašanja, kot so: Kako doseči učinkovitost? Kako postati še boljši vodja? Kako biti uspešen?; in mnoga druga, priročnik nudi enostavne in konkretne odgovore.

V njem boste našli vse potrebno znanje za uspešno poslovanje, saj priročnik pokriva področja, katera morate poznati za učinkovito vodenje podjetja. Na enem mestu je mogoče najti tako vsebine s področja učinkovitega vodenja podjetja, kot sodobna znanja s področja trženja, prodaje, financ, prava in poslovnega komuniciranja. Potrebno se je zavedati, da za uspešno vodenje podjetja niso dovolj le vodstvene sposobnosti. Potrebno je namreč tudi poznavanje ostalih poslovnih področij, kajti le tako lahko veste, kaj se v vašem podjetju resnično dogaja in kaj lahko zahtevate in pričakujete od svojih zaposlenih na različnih področjih. S pomočjo pridobljenega znanja pa boste postali učinkovitejši in še uspešnejši.

Priročnik vam bo omogočil, da boste:
- uspešno delovali na vseh poslovnih področjih,
- dosegli boljše poslovne rezultate,
- imeli več prostega časa,
- zmanjšali stres,
- vključeni v cel paket storitev in tako na svojem področju vedno na tekočem.

Priročnik so vam pripravili v tiskani izdaji, v obliki avdio zgoščenke, ki jo lahko poslušate tudi na poti v službo, s čimer boste sveže pripravljeni prišli v službo, ter v obliki PC zgoščenke, ki jo lahko pregledujete s pomočjo vašega osebnega računalnika.

Priročnik si lahko podrobneje ogledate in ga naročite pri Ltd. & Verlag Dashöfer, založba, d.o.o., Rožna dolina, Cesta V/10, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: info@dashofer.si.

Vir: eCasopis - Verlag Dashofer [eCasopis@dashofer.si]

sorodni članki

Četrtek
od 19 do 30 °C

Petek
od 19 do 28 °C

Sobota
od 18 do 27 °C

Nedelja
od 17 do 30 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat