| 

Posel in moda

Motocikel superlativov

Motocikel superlativov

17.04.2008 ob 20:20

Ameriško podjetje Ecosse MotoWorks Inc., je v šestih letih svojega obstoja postala ena vodilnih znamk na področju superšportnih, posebnih, značilnih motociklov, delanih za entuziaste in v omejenih serijah. Najnovejši izdelek iz delavnice Donalda Atchinsona, ljubitelja Aston Martinov in bojnih letal, je model Ecosse Heretic Titanium. Kot pove že ime, ima okvir v celoti iz titana, posodo za gorivo in karoserijo iz karbona, Oehlinsovo vzmetenje, ter vrhunske zavore.
Pri svojih skoraj 200 kilogramih in V-Twin motorju z 2150 kubičnimi centimetri zmore 200 konjskih moči, za udobje pri vožnji pa skrbi z gelom podložen sedež in več možnih ergonomskih nastavitev. Motocikel je mogoče naročiti tudi v omejeni seriji v kompletu z ročno uro proizvajalca BRM, seveda z enako vgravirano serijsko številko kot motocikel.
Da ne pozabim: Ecosse Heretic Titanium je najdražji serijski motocikel, saj vas bo stal vrtoglavih 185.000 €. Pogledati ga je pa vseeno veselje...


Tina P.
foto: www.ecossemoto.com

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat