| 

Posel in moda

Audi A3 Cabriolet

Audi A3 Cabriolet

Športen, eleganten, nabit s čustvi – novi Audi A3 Cabriolet na trg prihaja spomladi 2008. Audi A3 z odprto streho je prestižni model v razredu kompaktnih vozil. Združuje športne gene Audija A3 in brezkompromisno kakovost, ki je odlika vseh Audijevih modelov. Ponuja štiri motorje in široko paleto individualne dodatne opreme. V Sloveniji bo kupcem na voljo od marca 2008 dalje.

Audijevi kabrioleti so tradicionalno opremljeni s klasično platneno zložljivo streho. Audi A3 Cabriolet očara s harmonično eleganco in kupejevsko športnostjo. Zložljiva streha je lahka in se natančno prilega karoseriji. Odpre in zapre se s pomočjo hidravličnega sistema, in sicer v le devetih sekundah. Ko je odprta, zavzame zelo malo prostora. Zložljiva streha je na voljo v dveh izvedbah: polavtomatski in avtomatski. Slednja se lahko pohvali s še posebej učinkovito zvočno izolacijo.

Paleta motorjev vključuje 4 agregate – dva bencinska in dva turbodizelska, ki jih odlikujeta velika moč in izjemna učinkovitost. Vsi motorji delujejo s tehnologijo direktnega vbrizgavanja s turbopolnilnikom. Razpon moči sega od 77 kW
(105 KM) do 147 kW (200 KM). Kot dodatna oprema je na voljo inovativni sekvenčni avtomatski menjalnik S tronic.

Kupci lahko izbirajo med dvema paketoma opreme: Attraction in Ambition.
Oba ponujata izbrano opremo, Ambition med drugim npr. 17-colska aluminijasta platišča, športno podvozje in športne sedeže. Za najzahtevnejše kupce pa je tu še ponudba podjetja quattro GmbH, ki vključuje paket zunanje opreme S line in športni paket S line.


sorodni članki