| 

Posel in moda

Kje je smučanje res luksuz?

Kje je smučanje res luksuz?

16.11.2007 ob 11:10

Smučarska središča niso nujno zgolj brunarice s kuhanim vinom in čajem, hrib z vlečnicami in neskončnimi vrstami. Smučanje tudi ni vedno napor in ko enkrat sezujete smučarske čevlje, dneva še ni konec. Zanimalo nas je, kje smučarjem ponujajo več, kam se lahko odpravite na luksuzen oddih, zimske počitnice, s katerih se boste vrnili kot prerojeni. Nekaj smo jih našli tudi v bližini.

Cristallo Hotel & Spa v Cortini je po popolni prenovi danes edinstveni center wellnessa, lepote in sprostitve. Na vrhu sončnega hriba, s čudovitim panoramskim razgledom, si lahko privoščite tradicionalno italijansko kuhinjo, večerno zabavo ob klavirju, popoldanski čaj ali koktajl na terasi, ali pa živo glasbo v Monkey disco klubu. Avanturisti si lahko privoščijo tudi vožnjo s helikopterjem.

   

S 600 letno zgodovino vam hotel Arlberg Hospiz ponuja sobe z odprtimi kamini in balkoni, od koder se odpira pogled na okoliške gore. V štirih restavracijah boste gotovo našli nekaj za svoj okus, v bogati izbiri lepotnih in wellness tretmajev pa nekaj za svoje telo in dušo. V hotelu je poskrbljeno tudi za otroke, tako z smučarskimi tečaji, zabavo na snegu in varstvom.

   

Victoria-Jungfrau Grand Hotel & Spa leži sredi slikovite švicarske pokrajine, med dvema jezeroma in ob vznožju vedno zasneženega ledenika. Prestižna posest je eden vodilnih luksuznih hotelov v Švici, v njem se prepletata stil, eleganca in šarm preteklosti z najmodernejšim udobjem. V treh restavracijah boste lahko okušali francosko kuhinjo, švicarske specialitete ali testenine na vse načine. V hotelu vam je na voljo tudi konferenčna soba, udoben bar in celo kadilska soba.

   

V St. Moritzu sredi švicarskih Alp, si privoščite oddih v palači Badrutt, priljubljenem pribežališču slavnih in bogatih, kjer je vse v superlativih – stil, šport, kulinarika in moda. Poleg tega vas čaka tudi vznemirljivo nočno življenje v Kings Clubu. Če pa se le odločite smučati, vas čaka eno najbolj zahtevnih smučišč na svetu.

   

Eleganten hotel sredi Grindenwalda, Grand Regina ima svoj Spa center, kjer se boste lahko razvajali do onemoglosti: jakuzi, savna, parna kopel, lepotni salon, fitnes, masaža, ogrevan notranji in zunanji bazen, če pa še ni dovolj, vas zvečer čakajo še zabave za vse vrste okusov.

   

Ferienart je vodilni hotel v Saas Fee-ju,  ponuja pa vse udobje, ki ga utrujeni smučarji potrebujejo: več restavracij, notranji plavalni bazen, jakuzi, fitnes, savne in parne kopeli, solarije, masaže in lepotne tretmaje, teraso za sončenje in celo športno trgovino.

   

Pa poglejmo še v smučarsko meko - Aspen v Coloradu. Hotel St. Regis v Aspnu z ogrevanim zunanjim bazenom in Spa-jem, je pravo okolje tako za nepozabne zimske užitke kot poletni oddih.

Tina P.
vir in foto: http://www.alpineluxurycollection.com

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat