| 

Aktualno

Pravni nasveti ceneje

Pravni nasveti ceneje

15.11.2007 ob 07:42

Pred malo več kot letom je izšla knjiga Osebni pravni svetovalec. Brez dvoma je to trenutno najboljši slovenski pravni priročnik za vsakdanjo rabo. Z njegovo pomočjo pričakujte pol manj skrbi v primerih: nakupa nepremičnin, dedovanja, uveljavljanja pravic do socialnega in zdravstvenega varstva, davkov, podpisovanja pogodb, uveljavljanja pravic na delovnem mestu ter mnogih drugih vprašanj s kar 21 področij prava.
Vse te nasvete je za vas pisalo 24 vrhunskih slovenskih strokovnjakov. Njihov prvi cilj je predstaviti zakone, ustavo in pravna določila tako, da ga jih razume prav vsakdo. Ob tem je v knjigi tudi množica drugih koristnih podatkov, vključno s sodnimi tarifami in ceniki. Na primer višino otroškega dodatka, kazni za zamudo pri oddaji dohodnine, davčne razrede glede na dohodek ...
Knjigo Osebni pravni svetovalec vam v založbi Emka ponujajo po še posebno ugodni ceni. Knjigo lahko naročite 40% ceneje, torej boste namesto polne cene 113,70 €, zanjo odšteli 68,20 €. Vendar pozor - ponudba velja samo 5 dni oz. do razprodaje zalog!

Vir: http://www.emka.si


sorodni članki

Torek
od 2 do 19 °C

Sreda
od 1 do 19 °C

Četrtek
od 2 do 22 °C

Petek
od 4 do 23 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat