| 

Moja pisarna

Multifunkcijska naprava zmore marsikaj

Multifunkcijska naprava zmore marsikaj

06.03.2019 ob 15:12

Multifunkcijske naprave zmorejo marsikaj. Če smo imeli včasih obvezno ločeno napravo za tiskanje, drugo za fotokopiranje in tretjo za skeniranje, danes to ni več potrebno. V eni imamo namreč lahko vse to. To nam lahko zelo olajša pisarniška dela doma in v podjetju. Po drugi strani so take naprave čedalje bolj cenovno dostopne, zato si vsaj najosnovnejši tip take naprave lahko privošči skoraj vsak.

Kaj vse je na voljo?


Ker je na trgu na voljo pestra ponudba naprav za tiskanje, fotokopiranje in skeniranje, si je priporočljivo vzeti nekaj časa za tehten premislek. Tako boste lahko ugotovili, kaj vse je na voljo. Odločili se boste lahko za najbolj optimalno napravo za vaše potrebe.

Seveda je v primeru, ko si želite le najosnovnejših funkcij, dovolj multifunkcijska naprava za nekaj 10 evrov. Z njo sicer ne boste dosegali kakšne posebne kakovosti natisnjenih strani. Bo pa kakovost zadostovala za domače in interne potrebe podjetja in če tiskate le enkrat na vsake toliko.

Če so vaše potrebe po tiskanju, fotokopiranju in skeniranju kompleksnejše, pa si še posebej poglejte naslednje karakteristike:

Kakšna je hitrost tiskalnika? Koliko strani lahko z njim natisnete v eni minuti? Bodite pozorni na razliko med barvnim in čeno-belim tiskanjem. Barvno tiskanje je namreč nekoliko bolj zamudno.

Prepričajte se, ali je tiskalnik bolj primeren za barvno ali za črno-belo tiskanje. Skladno s tem izberite napravo, ki se bo v največji meri približala vašim potrebam.

Kakšna je kapaciteta tiskalnika za papir? Tudi to je pomembna lastnost. Več papirja kot lahko date naenkrat v tiskalnik, manj vam bo treba med tiskanjem ročno posegati. To pa pomeni manj dela za vas. Sploh če tiskate v velikih količinah, izberite čim večjo kapaciteto.

Ali ima tiskalnik možnost obojestranskega tiskanja? Avtomatsko obojestransko tiskanje vam lahko prihrani veliko dela. Če te opcije ni, morate namreč najprej natisniti samo prvo stran šopa papirja. Šele nato liste obrnete na drugo stran in tiskanje izvajate tudi na drugi strani. To pa je precej zamuden postopek.

sorodni članki


Komentarji: 2 

Dodajte komentar


hopkinson lance | 12.10.2022 ob 07:33
Dober dan,

Tukaj se prijavite za posojila v razponu od 3.000 do 500.000 evrov in pridobite posojilo v 24 urah. Kontakt:
E-pošta: hopkinsonloan@outlook.com
Viber: +16694378779
Whatsapp/Skype: +33753147557
Spletna stran: http://hopkinsonloans.webs.com/

hvala
adisadahab@gmail.com | 17.01.2021 ob 21:59
Hi dear we need to discuss something
Adisa
Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat