| 

Posel in moda

Poslovna ženska s kravato

Poslovna ženska s kravato

03.06.2008 ob 17:48

Pri poslovni ženski je klasičen kostim s krilom (lahko tudi hlače) in suknjičem ter z nekaj dodatki vedno zadetek v polno. Pri dodatkih k obleki se običajno ženske odločamo med ruticami, šali, broškami in raznim nakitom - uhani, verižicami, urami, morda zapestnicami. Modni trendi načeloma nimajo zelo velikega vpliva pri poslovni obleki. Vseeno pa se lahko pri izbiri obleke poigravamo z barvnimi kombinacijami sezone ali z materiali, ki se trenutno v modi, tudi kroji ženskih kostimov lahko rahlo sledijo modnim trendom. Vendar z ne preveč vpadljivimi spremembami mora poslovni stil še vedno ostati dovolj strog, da poudarja samozavest, izraža moč in tradicijo.
Za popestritev se zato lahko malo bolj opogumimo pri izbiri modnih dodatkov k obleki. In zato vam dame predlagamo, da si h kostimu nadenete kravato. Lahko si jo izposodite kar v moževi (ali fantovi) omari, še bolje pa, da si kupite svojo. Kravata sodi tako k hlačnemu kostimu kot h kostimu s krilom. Oblike kravate, ki so trenutno "in", so tako ozke in dolge kot tudi krajše in širše oblike. Za večji poudarek celotnega "moškega" videza si nadenite še telovnik in podoba močne in ambiciozne poslovne ženske bo popolna.

Urška Č.

Slika je povzeta z http://www.neckermann.si

sorodni članki


Komentarji: 1 

Dodajte komentar


xx | 03.06.2008 ob 18:54
poslovna ženska s kravato?seveda da
ampak bluza mora bit zapeta do vratu,drugač deluje kot krava s sedlom
Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat