| 

Postal sem podjetnik

Najem poslovnega naslova nam občutno zmanjša stroške in še kaj

Najem poslovnega naslova nam občutno zmanjša stroške in še kaj

07.09.2017 ob 15:20

Vsi podjetniki, še posebej tisti, ki so na začetku svoje poti in uspeha, razmišljajo o tem, da bi bili njihovi stroški kar se da nizki, vsaj na začetku, ko še niso finančno neodvisni. Ena od rešitev, ki prav tako pripomore k zmanjšanju stroškov poslovanja, je tudi t. i. najem poslovnega naslova. Če ste torej podjetnik in še niste slišali za tovrstno možnost, ki je lahko tudi vaša rešitev, si preberite, kar bomo napisali v nadaljevanju.

Najem poslovnega naslova torej v praksi pomeni, da imamo poslovni naslov na drugi lokaciji in ne na lokaciji, kjer dejansko stanujemo.

Najem poslovnega naslova je torej v prvi vrsti rešitev, ki pripomore k zmanjšanju stroškov. Seveda pa to še zdaleč ni edina dobra plat takega poslovanja. Lahko se namreč zgodi, da imamo podjetje, od lastnika našega stanovanja, če smo najemniki, pa npr. ne dobimo dovoljenja, da bi opravljali svojo storitev. Tudi v tem primeru je najem poslovnega naslova idealna rešitev, kajneda? V nadaljevanju je to rešitev tudi za tiste podjetnike, ki ne želijo, da jih stranke oziroma kupci obiskujejo na domu ali pa morda za tiste, ki poslovne pošte ne želijo prejemati na lokacijo, kjer živijo.

Lahko se zgodi, da živimo v manjšem kraju. Strankam pa bi seveda radi dali vtis, da poslujete v večjem mestu. Tudi v takem primeru je najetje poslovnega naslova lahko idealna rešitev. Najem poslovnega naslova vam bo še kako prav prišel, če živite v bloku in nikakor ne morete pridobiti soglasje sosedov. Idealno bi bilo urediti tovrstni najem tudi, če potrebujete sejno sobo, v kateri boste lahko mirno opravljali poslovne sestanke, pri tem pa boste imeli mir in vas nihče ne bo oviral pri delu.

Če ste se našli v vsaj eni od naštetih situacij, potem je res že skrajni čas, da poskrbite za najem poslovnega prostora, ki bo v vaše misli prinesel mir in občutek, da ste povsem samostojni.

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Torek
od 9 do 19 °C

Sreda
od 8 do 22 °C

Četrtek
od 9 do 21 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat