| 

Postal sem podjetnik

Poceni tiskanje s kakovostnim tiskalnikom

Poceni tiskanje s kakovostnim tiskalnikom

11.08.2017 ob 16:07

Kako doseči poceni tiskanje?

Na voljo imamo več možnosti. Lahko se odločimo za tiskanje v fotokopirnici, lahko pa kupimo tiskalnik, ki omogoča veliko število izpisov po zelo ugodni ceni. Seveda je nakup zadnjega malce dražji, ampak na dolgi rok dosežemo nizke stroške tiskanja.

Ker je tiskanje eno izmed najpogostejših opravil na delovnem mestu, je vprašanje glede nižanja tovrstnega stroška zelo primerno. Glede na to, da tiskanje predstavlja strošek v višini med petsto in nekaj tisoč evri, je popolnoma razumljivo, da se iščejo alternative, ki bodo prinesle poceni tiskanje. Vse bolj pogosta metoda tiskanja je najem tiskalnika. Veliko podjetij se dandanes odloči za najem predvsem zaradi stroškov in opravil, ki so nastanejo pri uporabi tiskalnika. Podjetja, ki omogočajo najem oziroma izposojo tiskalnika zagotavljajo poceni tiskanje. Razlog za to je odlična ponudba, kajti takšno podjetje ponuja servis, zalogo in usposabljanje brezplačno. Natančneje povedano, podjetje, ki najame tiskalnik plača toliko kolikor natisne. Končne cene so zelo nizke in posledično so zelo močan konkurent podjetjem, ki prodajajo in tržijo tiskalnike, kartuše, tonerje in ostale pisarniške komponente.

Poleg najema tiskalnika, lahko poceni tiskanje dosežemo z izbiro kakovostnega tiskalnika. Tiskalniki, katerih cena se giblje do sto evrov niso kaj prida ugodni, to je z vidika vzdrževanja. Nakup kartuš ali tonerjev so ponavadi tako dragi, da je bolje kupiti nov tiskalnik. Poleg tega so tiskalniki, ki uporabljajo kartuše zelo dragi na dolgi rok. Po vsej verjetnosti se kartušam slabo piše, vsaj tako pravi trend. Te so neobnovljive, drage, počasne in okolju škodljive, zato se vse bolj pogosto uveljavljajo metode, ki bodo še bolj pocenile tiskanje in s tem omogočile prihranke in nižanje stroškov na dolgi rok.

sorodni članki


Komentarji: 0 

Dodajte komentar


Dodajte komentar
Ime:
Vsebina:
Prepiši kodo:
(upoštevajte velike in male črke)
Prosimo vas, da pri pisanju komentarjev niste žaljivi. Vaši prispevki naj ne vsebujejo izrazov, ki niso primerni za objavo.
Petek
od 14 do 20 °C

Sobota
od 12 do 24 °C

Nedelja
od 13 do 24 °C

Ponedeljek
od 14 do 20 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat