| 

Aktualno

Hitro in enostavno do zanesljivih telekomunikacijskih storitev.

Hitro in enostavno do zanesljivih telekomunikacijskih storitev.

24.07.2017 ob 14:34

Ko imate urejeno komunikacijo, se vse v poslu odvija hitreje. Zato majhnim podjetjem že v treh dneh priskrbimo hitri internet v pisarni in omogočimo mobilno komunikacijo povsod po EU že za 31,96 € na mesec brez DDV.

S posebno ponudbo »1, 2, 3 dni in vaš posel je povezan« vam A1 Slovenija omogoča hiter, zanesljiv in enostaven dostop do interneta v pisarni ter svobodno mobilno telefonijo. Ponudba vključuje neomejene klice in SMS sporočila ter kar 15 GB prenosa podatkov, ki jih lahko porabljate doma in v EU. To vam omogoča, da brez dodatnih stroškov učinkovito komunicirate s strankami in zaposlenimi tudi na poti.


Priklop interneta vam uredijo že v treh dneh, brez vrtanja sten in polaganja internetnih kablov. Do interneta dostopate prek LTE/4G omrežja A1 Slovenija, ki vam omogoča zanesljivo brezžično povezavo s hitrostjo vse do 20/5 Mb/s.

a1
Prav tako prejmete ob naročilu ponudbe še 3-mesečno brezplačno uporabo storitev Office 365 Business Essentials, zbirko Microsoftovih programov in drugih orodij, ki vam omogočajo učinkovito delo v pisarni in na poti.

 
 
Več o ponudbi lahko preberete na A1.si . Za dodatne informacije pokličite na telefonsko številko 040 40 40 40 ali pišite na info.poslovni@a1.si.

sorodni članki

Četrtek
od 7 do 12 °C

Petek
od 3 do 13 °C

Sobota
od 6 do 12 °C

Nedelja
od 4 do 6 °C

Anketa

Ste inteligentni?
Da, imam se za pametnejšega od večine
Mislim, da sem povprečno inteligentna oseba
Inteligenca ni najpomembnejša, imam mnoge druge vrline
Ravno prav, da lahko izpeljem vse, kar si zamislim

    rezultat