| 

Aktualno

Hitro in enostavno do zanesljivih telekomunikacijskih storitev.

Hitro in enostavno do zanesljivih telekomunikacijskih storitev.

24.07.2017 ob 14:34

Ko imate urejeno komunikacijo, se vse v poslu odvija hitreje. Zato majhnim podjetjem že v treh dneh priskrbimo hitri internet v pisarni in omogočimo mobilno komunikacijo povsod po EU že za 31,96 € na mesec brez DDV.

S posebno ponudbo »1, 2, 3 dni in vaš posel je povezan« vam A1 Slovenija omogoča hiter, zanesljiv in enostaven dostop do interneta v pisarni ter svobodno mobilno telefonijo. Ponudba vključuje neomejene klice in SMS sporočila ter kar 15 GB prenosa podatkov, ki jih lahko porabljate doma in v EU. To vam omogoča, da brez dodatnih stroškov učinkovito komunicirate s strankami in zaposlenimi tudi na poti.


Priklop interneta vam uredijo že v treh dneh, brez vrtanja sten in polaganja internetnih kablov. Do interneta dostopate prek LTE/4G omrežja A1 Slovenija, ki vam omogoča zanesljivo brezžično povezavo s hitrostjo vse do 20/5 Mb/s.

a1
Prav tako prejmete ob naročilu ponudbe še 3-mesečno brezplačno uporabo storitev Office 365 Business Essentials, zbirko Microsoftovih programov in drugih orodij, ki vam omogočajo učinkovito delo v pisarni in na poti.

 
 
Več o ponudbi lahko preberete na A1.si . Za dodatne informacije pokličite na telefonsko številko 040 40 40 40 ali pišite na info.poslovni@a1.si.

sorodni članki

Sreda
od 14 do 29 °C

Četrtek
od 16 do 30 °C

Petek
od 16 do 26 °C

Sobota
od 15 do 29 °C

Anketa

Se vam zdi vaša spletna stran učinkovita?
Da
Ne
Kako naj pa to vem?
Je nimam

    rezultat